Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmmuuttnnaaa

jak sie podniesc

Polecane posty

Gość ssmmuuttnnaaa

jestem w emocjonalnym dolku.. facet na ktorym mi zalezy ma mnie gdzies, na dodatek chyba sie domysla ze ja cos do niego a ja juz sobie z tym nie radze, chce zapomniec, nie myslec o nim.. jak Wy sobie radzicie w tych sprawach, poradzcie cos.. plis

Gość ssmmuuttnnaaa
wiesz, boje sie ze jak go zobacze to se pomysli ze mimo wszystko nadal cos do niego czuje.. a tego chce uniknac.. on ostatnio byl u rodziny - niedaleko mnie i nawet nie wpadl zapytac co slychac a nie widzielismy sie 1,5 roku.. to ponizjace dla mnie strasznie..

Niestety w takich sytuacjach pozostaje sobie wmówić ze to dupek i że nic dla Ciebie nie znaczy.Pewnie myslisz o nim tak bardzo , bo on nie zwraca na Ciebie uwagi. Nie ma sensu na takich tracic czasu , bo on sobie ułozy zycie i bedzie szczesliwy a Ty bedziesz tkwiła w tym slepym zauroczeniu.Nie patrz za siebie , jeszcze wiele przed Tobą i niejeden facet..

Gość emme
Hej, przezywam prawie to samo, zalozylam nawet o tym dzisiaj topik. Siedze zwinieta na lozku ani mi sie uczyc nie chce, ani jesc, stracilam zaufanie do kogos, kogo bardzo kocham.

Gość Książę z Jebajki
Zaczynasz myśleć, że prawdziwych książąt już nie ma? Masz dosyć wymyślania? Twoja wyobraźnia nie ogarnia księcia, rynsztunku i jego konia w jednej fantazji na raz? ...JEST NA TO RADA! PRAWDZIWY HIT! NIE TYLKO TU TERAZ! ---> S U B S T Y T U T K S I Ę C I A K T Ó R Y Z A W S Z E B Ę D Z I E N A C I E B I E C Z E K A Ć !! ---> Napisz już dzisiaj a prawie prawdziwy książę jak z bajki (zbroja, mustang i giermek, wliczone w cenę) będzie na Ciebie (TAK - WŁAŚNIE NA CIEBIE!) czekać o każdej porze dnia i nocy. Nie wierzysz? Wyślij esemesa na 0500100900 o treści "milek" (6.66 + VAT) i TWÓJ osobisty książę będzie w stanie gotowości przez najbliższą godzinę. 🖐️

Gość luksja2w1
dziewczyny - nigdy ale to nigdy nie warto plakac przez chlopa. Ja Wam to mowie, a ja to wiem, bo ja juz tyle bledow w zyciu popelnilam, ze wiem, co jakie ma skutki i czego nie warto:) 🌻 Napijcie sie wody z sokiem albo miodem albo cieplego mleka, wykapcie i polozcie spac w czystym pachnacym lzoeczku.Pomyslicie o tym jutro, jesli juz musicie :)A teraz spac:) 🌻

Gość ssmmuuttnnaaa
dobrze ze jest takie forum.. pomyslec ze jeszcze mu wyslalam zaproszenie na nasza klase.. to juz szczet wszystkiego.. myslalam ze dzieki temu odowi sie kontakt miedzy nmi.. ale gdzie tam... chyba usune konto , tak bedzie lepiej

Gość ssmmuuttnnaaa
jest tu ktos?

Gość ssmmuuttnnaaa
ale jak dac sobie spokoj? To moj typ.. wiem jestem naiwna czesto mysle jak dac mu do zrozumienia ze mi na nim nie zalezy po to by wzniecic w nim ogień, bo wydaje mi sie ze moze zacznie mu zalezec kiedy jak go bede olewac? Zastanawaim sie czy usuniecie konta z naszejklasy daloby mu do myslenia czy przeciwnie..

Gość ssmmuuttnnaaa
potrzebuje wstrzasu.. help

Gość ssmmuuttnnaaa
na kazdym kroku mnie olewa, nie odzywa sie , nie pisze, zyczen swiatecznych nawet nie sklada, ostatnio byl niedaleko nawet nie zaszedl... a kilka dni temu przyjal moje zaproszenie na nasza klase i nawet sie nie odezwal.. to jasne jak slonce, nie zalezy mu... nie wiem co sie ze mna dzieje ...

Gość ssmmuuttnnaaa
nie wiem jak sie przy nim zachowac jak go zobacze.. a to jest mozliwe bo ma rodzine niedaleko mojej chaty... czy z nim rozmawiac czy olac, czy udawac ze wszystko jest w porzadku.. nawet myslec racjonalnie w tej sytuacji nie potrafie juz.. :(