Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość costa del sol

najsmieszniejsze porzucenia

Polecane posty

Gość costa del sol

dziewczyny, dajcie przyklady tego, co facet powiedzial wam na odchodnym, co bylo dla was nie do pomyslenia, ze facet moglby cos takiego powiedziec, a teraz myslicie, ze zachowal sie jak dupek. albo w jakich okolicznosciach zostalyscie porzucone. posmiejmy sie razem!

Gość annamonro
mi powiedzial ze to ostatni raz i rzucil mi 50zl w twarz.

Gość siabadabadaba
mnie powiedzial, ze nie spodziewal sie, ze tak latwo przyjdzie mi na to zareagowac, po czym sie rozpolakal i wyszedl :-)

Mnie akurat sie to ni zdarzyła ale mojej kolezance z pracy. Mąż zsotawił ja i dwójkę dziecie dla dziewczyny z pracy i powiedział,że odchodzi bo była złą żoną bo nie piekła ciast.

Gość siabadabadaba
to z pieczeniem ciasta jest strzalem w dziesiatke- hahaha

Gość mapetka
hmmmm mój były mąż powiedział mi na odchodnym do innej kobiety,że w sumie to nic takiego bo tak naprawdę z racji tego że mieliśmy ślub cywilny tylko to jego żoną tak naprawdę nigdy nie byłam, dopiero po kościelnym traktowałby mnie jako żonę. Po tym tekście gdy osłupiałam i patrzyłam na niego zastanawiajac sie czy on napewno jest normalny ;) wyraził nadzieje że zachowamy dla siebie głęboki szacunek i rozwod przebiegnie w miłej atmosferze. Rozwód i owszem szybko i sprawnie, nie robiłam problemu , z szacunkiem zdecydowanie gorzej :)

Gość mnie znienacka dal
olbrzymi bukiet róz, wyglosil wielka mowe,ze zrywa .bo tak bedzie lepiej, bo go uczucie przerosło,po czym oczywiscie nie zerwal. Co mu odbilo- nie wiem

Gość izaaamm
do mnie powiedział \"wypierdalaj bo mi sie twoja dupa juz znudziła\" :(

Gość Rollka_26
mi facet powiedział, że zrywa z miłości do mnie bo będzie miał amputowaną nogę i nie mógłby mnie obciążać swoją osobą zrobił dramatyczną minę i wyszedł byłam w szoku ale przez parę dni nie mogłam go dorwać a potem od jego znajomych okazało się, że to bujda na resorach, a gość szalaje w Zakopcu na nartach z jakąs panną :-o :-D

Gość znajomy sie rozwiodl
z powodu remntu w domu ( zona zrobila bez jego wiedzy)

Gość sloneczko1111
a mnie powiedzial, ze na niego nie zasluzylam :-( palant

Mój kolega zostawił też dziewczynę bo za dużo przytyła. Cham jeden. A drugi bo wyjeżdżał na jakis czas za granicę i nie chciał mieć problemu w głowie. Tzmn. zamartwiac się czy fgo zdradza czy nie.

Gość imieninowa .....
mój , po tym jak powiedziałam , że jako jedyny nie złożył mi życzeń na imieniny ........ poczuł się urazony i napisał smsa Zegnaj

Gość jyhjuhkiuklil
Moj ex powiedzial, ze go zycie przerasta i ma depresje. Po zerwaniu jeszcze dzwonil 2 miechy ryczac mi do sluchawki jakie ma zycie ciezkie. Bylam bardzo przejeta. Spotkalam go po 3 miechach na ulicy z inna panna, radosnego. Potem napisal mi esa ze to byla chwilowa chandra i ogolnie znudzilam mu sie.

Gość allamandra
Ja uslyszalam, ze bylam dla niego zbyt madra i piekna i mial kompleksy. A zdradzil mnie poniewaz czul sie zakompleksiony i tamta dziewczyna byla taka dostepna a ja jak z innego swiata. Wywalilam go za drzwi po poprzednim plaskaczu w ..ry...

Gość a mnie biedaczke ktora
mieszkala w wynajmowanym mieszkaniu ,dodam ze 8 lat temu to bylo,zostawil facet dla nowej znajomosci -posiadaczki domu,dodam ze on wowczas mieszkal z rodzicami,.......dzis po tych 8-miu latach,on mieszka dalej z rodzicami :( a ja we wllasnym domu ;)

Gość koniec z palantami
a mnie porzucil dla kochanki mowiac, ze wyprowadza sie, bo mu moja kuchnia nie smakuje. potem przylazl na kolanach po dwoch miesiacach i dostal kopniaka w dupsko( doslownie)

Gość A ja to miałam...
Pojechałam do mojego chłopaka w odwiedziny, wchodze do akademika, wołam "cześć kochanie! niespodzianka" a on lezy na łózku, dupy nie podniósł tylko powiedział "wyjdż stad bo mi przeszkadzasz"... Do domu miałam 300 km :) a to było juz pod wieczór wiec spałam na akademickiem balkonie, potem wróciłam do domciu. Jak sie domyślam, zniszczyłam mu i jego nowej koleżance wieczór :) A tamta panna obiecała mu ze z nim bedzie, przespala sie z nim i wróciła do swojego chłopaka :) Sweet :)

Gość to paczemu
cię to bawi

Gość dabadibadaba
no i jak tu nie myslec, ze wiekszosc facetow to tchorze, jesli chodzi o zakonczenie zwiazku...

Gość A ja to miałam...
Bo smieszne jest to z jakim chujem się związałam :) Mam nadzieję, że teraz zdycha :)

Gość A ja to miałam...
Ach, zapomniałam dodać, że chłopak tej KOLEZANKI się wszystkiego dowiedział ode mnie :) i ją tez rzucił... oj jak płakała :D "już wiem, co zle zrobiłam, już wiem" głupia szmata... rozbiła dwa związki, nasz i swoj...

Gość dabadibadaba
na bank zdycha. albo docenia, co stracil.

Gość daggerrrrssss
A moj byly powiedzial mi, ze kobiety sa infantylne i dlatego ze mna zrywa!

Gość daniela75
Moj byly do dzisiaj(czyli jakies 8 lat) mnie nie powiadomil, ze konczy znajomosc! Poprostu przestal sie odzywac i unikal mnie kiedy ja probowalam sie jakos skontaktowac!

Gość kretynizm
ja zerwałam z facetem mowiac mu ze go nie kocham i wole zebysmy zostali przyjaciólmi to było kilka lat temu uznałam ze nie musze mu sie tłumaczyc ale jak teraz o tym pomysle to byłam kretynka!!!

Gość upppupupuuu

Gość do mnie z dnia na dzien
przestal dzwonic w trakcie mojego tygodniowego wyjazdu. zaniepokojnona dzwonilam, pisalam smsy, niczego sie nie doweidzialam, jego kolega do mnie zadzwonil, ze moj jest w zlej formie.

Gość A moj mnie kochał nad życie
a po tygodniu się rozstaliśmy i powiedział mi, że jestem nie ambitna bo tylko studiuję dziennie i jednocześnie nie pracuję, a przecież każda jego była studiowała(zaocznie:o) i pracowała spzezdając ciuchy:o To dopiero było ambitne:o