Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość costa del sol

najsmieszniejsze porzucenia

Polecane posty

Gość samotna w sieci a
większość postów jest straszna! i najgorsze jest to, że są dowodem na to, że faceci to niedojrzali mężczyźni. Trudno jest mi sobie wyobrazić, iż będąc w związku nie czuje się chłodu od osoby, która na "dowidzenia" rzuca w twarz banknotem (o tak niskim nominale!) na rozkosz! lubwypowiada słowa typu cyt. "wypie**alaj bo mi sie twoja d**a juz znudziła" Jak można się nie cieszyć z widoku osoby, która przejechała 300 km!! Współczuję Wam, że miałyście do czynienia z takimi typami.

\"wiesz w sumie po takim czasie to wydaje mi sie, ze powinienem coś poczuć\" :o a drugiego dnia zarzucił mi, ze Go nie kochałam bo przyjelam nasze rozstanie spokojnie (bez emocji) - a jak je przjełam to zostanie tajemnicą moją i moich 4 ścian :o

To nie byl w sumie moj facet, ale jedna moja znajomosc skonczyla sie szczegolnie zalosnie. Kiedys jeden koles zaczepil mnie w parku i dal mi swoj numer telefonu. Akurat spotykalam sie z kims innym, ale tamten wyjechal, wiec z nudow spotkalam sie z tym poznanym w parku. On chcial sie ze mna przespac, ale ja nie chcialam. Potem przez jakies 2 tyg totalnie go zlewalam nawet nie odbierajac tel, ale w pewnym momencie nie mialam co robic w weekend, wiec do niego zadzwonilam, zebysmy razem gdzies wyszli. Spotkalismy sie, wzial mnie za reke i po 5 minutach spaceru powiedzial: "Dzisiaj spisz u mnie". Ja sie zasmialam tylko, a on na to: "Albo bedziesz moja dziewczyna i bedziesz ze mna spac, albo ta znajomosc mi jest niepotrzebna, bo kolezanek to ja mam duzo" :O Odwrocilam sie na piecie i sobie poszlam smiejac sie w duchu sama z siebie.

Dziś opowiadałm koleżankom z pracy o tym wątku i jedna z Nich mi opowiedziała jak zostawiając ją chłopak powiedział,że ma cienkie włosy i nie taka dziewczyna była jego marzeniem :-)

a moj mi dzisiaj powiedzial,ze jego szczescie jest dla niego priorytetem nr1:Oi ze mna zerwal:-(

Gość taaaaaka jedna..
zaprosilam go do domu i jak zobaczyl jak mieszkam..(skromnie) to powiedzial ze jestem za biedna:(cham!

\" większość postów jest straszna! i najgorsze jest to, że są dowodem na to, że faceci to niedojrzali mężczyźni.\" bo sie tu faceci nie wypowiadaja i nie piszą jakie cuda potrafią kobiety wyczyniać

tak a propos ostatniej wypowiedzi... moj kolega przyjechał po kobiete citroenem saxo to sie dowiedzial, ze ona takim gownem nie pojedzie i chyba o nie wie, jakich ona facetow miala... bardzo to bylo glupie z jej strony i jak na materialistke nie miala nosa do tych spraw, bo koles mial 2 letnie volvo S80, tylko mu jakas debilka w dupe wjechala i u blacharza był po prostu :P

hehehe,dobre:)przynajmniej facet wiedzial z kim ma do czynienia,od tamtego czasu zawsze powinien jechac na pierwsza randke citroenem:D

Gość glupiaaaaaaaaa
a ja lubie citroeny sa takie zolciotkie ;)

Gość co tam samochód
grunt żeby kierowca był dobry ;-)

podziwiam dziewczyny, które znaja sie na samochodach:D jak mój męzyczna opowiadał mi o jakimś samochodzie, planowanym nabytku to zapamietałam tylko tyle, że jest czarny i tylko kolor mówił mi cokolwiek z tego jego bełkotu nt. tegoż auta:D