Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Kwiat Nilu

Jestem gruba=czas wziasc sie za siebie!!!!!

Polecane posty

A ja w艂asnie zjadlam kolacje:D troche zmienilam plany;) zamiast ryby zjadlam piers z kurczaka faszerowana serem feta i do tego salate z sosem vinegret:D:Dmniammm;) Ale wiedzie co jestem strasznie najedzona:o hihi chyba przesadzilam z kaloriami:o Dzisiaj spacerku bylo tylko 60min,bo u nas strasznie pada:o i musiala podjechac chociaz trzy przystanki autobusem:)Zaraz zrobie sobie herbatki i ide sie uczyc馃槶 nie chce mi sie:( Buziaki馃憚papa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
oj moja droga, 60 min to naprawd臋 du偶o :) u mnie tylko 5 min do sklepu i spowrotem wi臋c jeste艣 niez艂a ;-P

Udost臋pnij ten post

Wiatam kochane馃尲 Kolejny dzien za mna:D hm..i znowu udany dzien:D jestem troche g艂odna:( wypilam sobie niecale pol szklaneczki mleka i z litr wody i jakos sie trzymam;)hihi kuchnie omijam wielkim 艂ukiem;)Dzisiaj zrobilam sobie pol godzinny masaz:D Ale jestem spiaca馃挙 Dobranoc馃尲

Udost臋pnij ten post

serdecznie witam w nowym dniu! :) ja wsta艂am o 6, w szkole by艂am godzin臋 i wr贸ci艂am, rano zjad艂am zup臋, ale brzuch daje o sobie zna膰 wi臋c zabieram si臋 za 艣niadanie [drugie 艣niadanie]. mi艂ego dnia! 馃尲

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny:D Kuraiko gratuluje馃尲 Dzisiaj rano wstalam taka zmeczona,jakas obolala nic mi sie nie chcialo,zledwoscia pocwiczylam 10min i wcisnelam w siebie sniadanie;)Wogole jak wstalam to czulam ze moj brzuszek jakos sie powiekszyl;)I ide do pracy(40min w jedna strone) i czuje ze mnie cos brzuch pobolewa,mysle sobie hihi chyba bede miala biegunke;) ide dalej i mysle sobie ze ten bol to jakby na okres:D ale to nie mozlewe jeszcze 4dni:D doszlam do pracy z ledwoscia ide do toalety a tu niespodzianka:D:D hihi jedenak kores:D a ja juz rano takiego dola mialam bo wstalam na wage i 0,5kg bylo wiecej:D:D hihi i mysle sobie dlaczego:DNo to z pracy juz szlam z wieksza werwa;) Wlasnie zjadlam kolacje:D i zaraz spadam znowu sie uczyc:o papa,buziaki馃憚

Udost臋pnij ten post

hehe no a ja jeszcze przed kolacj膮.. porobi艂am troch臋 w ogr贸dku, a do nauki co艣 mi ostatnio ci臋偶ko si臋 zabra膰, ale obieca艂am sobie, 偶e od jutro to ju偶 na powa偶nie zasuwam do ksi膮偶ek, bo jak tak dalej p贸jdzie to 艂ooo.. to na maturze mi nie p贸jdzie ;P Kuraiko - i ja gratuluj臋! od kiedy trzymasz diet臋? 馃尲

Udost臋pnij ten post

no, ja na szcz臋艣cie nie cierpi臋 na nic, 偶adnych dolegliwo艣ci przed okresem :)

Udost臋pnij ten post

no, ja mam nadziej臋, 偶e tym razem to ju偶 na powa偶nie zmieni臋 swoje nawyki 偶ywieniowe. na sta艂e! nie powiem, zjem czasami ch臋tnie kawa艂ek pizzy czy ciastka, ale generalnie b臋d臋 je艣膰 mniej i bardziej si臋 pilnowa膰 na co dzie艅 :)

Udost臋pnij ten post

hmm s艂ysza艂am o occie, te偶 mamie powiedzia艂am, stwierdzi艂a wi臋c, 偶e okej - zrobimy z naszych jab艂ek - czyli za jaki艣 czas jak pojawi膮 si臋 na drzewie :)

Udost臋pnij ten post

Ja kiedys pilam ocet jablkowy:o ale zrezygnowalam po trzech dniach bo mnie strasznie glowa bolala:( i mialam zaparcia;) Teraz stosuje ocet jablkowy codziennie 艂yzeczke do sa艂aty i skutkow ubocznych nie ma:D nie wiem moze wtedy pilam go za duzo,bo dwie szkalnki dziennie po dzwie 艂yzeczki tego paskudztwa;)czli dziennie wychodzilo 4艂yzeczki:D:D hihi umie liczyc;) Mam dzisiaj jakiegos dola:( ni i mam zachcianki;) jak narazie od kolacji nic nie skubnelam ale nie wiem czy wytrzymam:o jakbym miala cos s艂odkiego w domu to bym pewnie zjadla:oChloera nie moge sie poddac!!!Dam rade,jestem silna,dam rade jestem silna,dam rade jestem sielna;):D A w brzuchu niesamowicie mi burczy:(dam rade,jestem silna;)

Udost臋pnij ten post

Kwiat Nilu - mam nadziej臋, 偶e nie podda艂a艣 si臋wczoraj? ;-) ja te偶 cz臋sto miewam tak膮 chcice na co艣 dobrego, ale wtedy lepiej po prostu zje艣膰 byle co. zw艂aszcza jak burczy w brzuchu. :) witam dziewczynki w nowym dniu. 馃尲

Udost臋pnij ten post

Witam:D Nie poddalam sie wczoraj,bylam dzielna:D:D Ale nie powiem trudno bylo:DMusze zaczac jesc kolacje przed 18 a nie po 17:D Zaraz jade do szkoly caly dzien:ohihi jestem po sytym sniadaniu,wzielam sobie do szkoly dwa jablka a na szkolna kolacje kefir i 5chlebkow wasaa:D mysle ze dam rade hihi i nie bada mnie kusily zapachy z bufetu:D Najgorsze sa momenty w szkole,bo wracam do domu tak ok 20 i wtedy dopada mnie wilczy glud;)Ale jak wczoraj dalam rade to mysle ze dzisiaj tez dam:D Milego dnia馃尲 papa

Udost臋pnij ten post

uu tak, jest ci臋偶ko przetrwa膰 poza domem, gdy zewsz膮d si臋 rozchodz膮 pi臋kne zapachy, nikt sobie nie 偶a艂uje fast food贸w i innych smako艂yk贸w.. ale wierzymy w ciebie! 馃尲

Udost臋pnij ten post

znam ten problem, mnie w艂a艣nie uda przera偶aj膮 najbardziej :( chocia偶.. i biodra i te wstr臋tne boczki - te偶. aaa, nie my艣l臋 o tym, bo w deprech臋 wpadn臋 ;-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
Witam wszystkie tak jak zdesperowane odchudzaczki:)mam 160cm,60-61kg(a bylo 65kg ale spadlo z powodu stresu a nie diety).Musze schudnac jakies 6-7kg!najgorsze jest to ze ja poprostu nie mam silnej woli!bylam juz na kazdej diecie poczawszy od roznych rozsadnych diet po glodowki,kopenhaskie,itd.Koniec z tym POMOCY dziewczyny:(

Udost臋pnij ten post

magdalen22 - witaj 馃尲 c贸偶, wag臋 masz naprawd臋 niez艂膮! ale c贸偶, je艣li chcesz schudn膮膰.. :) powiedz, jak jesz i co jest twoj膮 najwi臋ksz膮 s艂abo艣cia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
Witaj:)moja najwieksza slaboscia jest pieczywo i inne maczne produkty,nalesniki,kluski,fast foody:(najgorsze jest to,ze wieczorem moge jesc jak dzik:)))rano wystarczy mi kawa,obiad tez nie musze ale wieczor jest najgorszy.jak stosuje diete(najczesciej przyznaje sie ze sa tu glupie glodowki)wytrzymuje 3-5dni i jedyny efekt jaki mam to JOJO:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸tkie pytanie
kwiat nilu jestes wsam raz, no moze gora te 2 kg w dol :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
Lubie tez zdrowe i niskokaloryczne produkty ale najedzona jestem tylko weglowodanami.Jesli chodzi o cwiczenia to lubie ale zapalu za malo i czasu czasami ale to zadna wymowka

Udost臋pnij ten post

magdalen22 - xznam ten b贸l i ja uwielbiam fast foody, pizze - mmmm! wiesz, najgorszych jest kilka pierwszych dni - musisz spr贸bowa膰 np. zrezygnowa膰 z fast food贸w i bia艂e pieczywo zast膮pi膰 偶ytnim - 偶ytni chleb te偶 jest smaczny, niekoniecznie taki ciemny, 偶ytnie s膮 bywaj膮 jasne :) a wieczorem - c贸偶, mo偶e jakie艣 marchewki, orzechy? m贸wi臋 ci, jakwytrzymasz kilka dni bez fast food贸w, klusek i innych tego typu - potem bedzie du偶o 艂atwiej! niesk艂adne moje pisanie, ale chcia艂am powiedzie膰 jedno: jak si臋 zmobilizujesz i uwierzysz w siebie to dasz rad臋. 馃尲

Udost臋pnij ten post

c贸偶, a mo偶e spr贸buj ryb, mi臋sa, par贸wek, jajek, jajecznicy, mo偶e jakie艣 leczo? co艣 wymy艣lisz ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
U mnie z ciemnym pieczywem nie robi roznicy bo bardzo lubie,ale jaki to da efekt jesli nie ogranicze ogolnie jedzenia.Mam nadzieje ze mnie bedziesz wspierac bo czytam Twoje wypowiedzi i wydaje mi sie ze mamy podobny tok myslenia:)pozdrawiam i ide zrobic sobie czerwona herbatke(naprawde daje efekty i mozna sie do niej przyzwyczaic).Aha dzis robie sobie jeden dzien glodowki bo jutro ide w TANY i musze miec plaski brzuch he he

Udost臋pnij ten post

ale sama m贸wisz, 偶e w dzie艅 nie potrzebujesz du偶o jedzenia, wystarczy wi臋c popracowa膰 nad wieczorami :) ja niegdy艣 jad艂am nawet o 21, tu偶 przed snem, a teraz ju偶 po 18 nic nie jem i wcale nie cierpi臋. aaa, jak ja patrz臋 na to, jak jad艂am to r臋ce opadaj膮 ;-( magdalen22 - mi艂ej zabawy jutro!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
dzieki,mam nadzieje ze bedzie fajnie!Osatanio wymyslilam z moja kumpela zeby zamknac nas w jakims pomieszczenu na klucz i dawac wode,owoce,warzywa i gazety ze szczuplymi laskami(dodam ze wychudzone modelki sa obrzydliwe i taka nie chce byc)i najlepiej wstawic jakas bieznie:)A Ty Bonafide duzo dzis zjadlas?

Udost臋pnij ten post

艣niadanie, obiad.. wiesz ja stosuj臋 troche inny model 偶ywienia, nie wiem czy s艂ysza艂a艣 o 偶ywieniu optymalnym? [~dieta kwa艣niewskiego] podobna jest te偶 dieta dr Lutza - w zasadzie do niej mi najbli偶ej. 偶ywienie to polega na tym, 偶e je si臋 ma艂o w臋glowodan贸w - nie jem chleba, ziemniak贸w, s艂odyczy, kasz, generalnie cukru i m膮ki. c贸偶, pewnie pomy艣lisz, 偶e musi to by膰 ci臋偶kie, ale ja kiedy艣 te偶 jad艂am niewyobra偶alne ilo艣ci i s艂odyczy i chleba i ziemniak贸w.. prawie same w臋glowodany. ale okaza艂o si臋, 偶e umiem si臋 przestawi膰 i teraz nie potrzebuj臋 np chleba wog贸le [jedynie w szkole jem] ta dieta jest skuteczna, gdyby jej przestrzega膰 bardzo radykalnie to mo偶na schudn膮膰 ok 2 tyg na tydzien nawet, ale ja wiem po sobie, 偶e lepiej powoli a skutecznie. c贸偶, zjad艂am wi臋c dzisiaj na 艣niadanie mielone w sobie w艂asnym z wczorajszego obiadu z kiszon膮 i na obiad.. to samo. i p贸艂 czekoladki merci :) czekam z niecierpilowo艣ci膮, a偶 mama wr贸ci z pracy i nape艂ni lod贸wk臋 i kupi co艣 nowego :P generalnie jem par贸wki, schabowe, mielone, 偶eberka, r贸偶ne sur贸wki, serki, ale nie powiem bo czasami naleci mnie np na tosty ;-) si臋 rozpisa艂am, ale jak m贸wi膰 to raz a porz膮dnie ;-D hehe pomys艂 niez艂y, ja niestety kompletnie nie mog臋 zmobilizowa膰 si臋do 膰wicze艅 - jedyne co, to pomacham troch臋 r臋kami i nogami, po 15 min dziennie :P i w艂asnie zastanawiam si臋, jak to jest - bo strasz膮, 偶e aby schudn膮膰 z t艂uszczu a nie mi臋艣ni, to trzeba 膰wiczy膰, nie wiem jak to do ko艅ca jest, ale wiele os贸b tylko ogranicza jedzenie i chudnie i jest okej.. hm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
Jesli chodzi o spalanie tluszczu cwiczeniami to organizm siega po tluszcz ale dopiero po ok 20-30min,cwiczen aerobowych (kardio)takich jak:aerobic,jogging,marsze(szybsze)jakies takie skakanie czy wlasnie wymachy.Generalnie chodzi o to zeby sie zmeczyc.Organizm spala tluszcz jak osiagnie wyzszy puls(nie pamietam juz jaki)dlatego najpierw spala przede wszystkim bialko,wode,sole mineralne itd.niestety tluszczyk po wiekszym wysilku.Dlatego najlepiej cwiczyc min,60min.Cwiczenia silowe ksztaltuja sylwetke,wyrabiaja miesnie.Najlepiej takie cwiczenia wykonywac na koncu treningu.Na koniec koniecznie streching czyli rozciaganie aby uniknac zakwasow(przynajmniej troche bo jak sie dlugo nie cwiczy to sa)i rozciagnac miesnie.Niestety ja jak cwicze w domu to mi sie odechcewa po 20-30min:(za to jak ide na aerobic(ups nie pamietam kiedy bylam)to padam na koniec ale czuje sie cudownie i tak lekko:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
CZEMU WLASNIE MAM GRILA??HELP:( SPOKO OPANUJE SIE HE HE

Udost臋pnij ten post

heheh a moja mama dzis kupi艂a sk艂adniki na mojego ulubionego [kalorycznego etc] drinka :( bia艂y rusek - 艣mietanka, likier, w贸dka.. oby si臋 na dw贸ch sko艅czy艂o, bo dw贸ch sobie nie odm贸wi臋. uwielbiam go! widzisz, ja tak mam zawsze, jak jestem na diecie to okoliczno艣ci s膮 przeciwko mnie ;-D ale c贸偶 ;-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
Ja mam tak zawsze jak chce cos zjesc i wali mnie to ile ma kcal i poprostu chce sie nawpieprzac to nie mam nic!!a jak juz mi dieta dobrze idzie to pyszny obiadek,cos czego bardzo dawno nie bylo itd.Tez lubie alkohol ale jest kaloryczny,chociaz dziwne bo jak popije to rano mamsuper plaski brzuch.napewno przez to ze alko odwadnia:/

Udost臋pnij ten post

hmm c贸偶, wypi艂am, ale mog艂am poprzesta膰 na jednym - no ale trudno, wypi艂am z mniejsz膮 ilo艣ci膮 likieru ni偶 zazwyczaj, za to dola艂am wi臋cej wody, wi臋c cho膰 troch臋 zdrowszy wyszed艂 :) nawet nie mam wyrzut贸w sumienia, jutro b臋d臋 je艣膰 zdrowo :) c贸偶, jem wi臋cej ni偶 jak zaczyna艂am diet臋, ale tak jest zawsze - wa偶ne, 偶e dalej unikam s艂odyczy i pilnuj臋 si臋. chocia偶 c贸偶 - jak czytam na innych topikach, ile dziewczyny jedz膮 w czasie ca艂ego dnia, to wychodzi na to, 偶e ja jem dwa razy tyle co one, ale trudno. czuj臋, 偶e robi臋 dobrze :) chcia艂oby si臋 natychmiast zeszczuple膰, ale je艣li potem waga ma wr贸ci膰 to podzi臋kuj臋, na efekty wol臋 poczeka膰. moim pierwszym celem jest zmieszczenie si臋 w letnie spodnie [wiele nie potrzeba, na oko jakie艣 2kg] a p贸ki co nie zapowiada si臋, 偶eby szybko zrobi艂o si臋 gor膮co ;-D

Udost臋pnij ten post