Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Kwiat Nilu

Jestem gruba=czas wziasc sie za siebie!!!!!

Polecane posty

Witam馃尲 Ale sie dzisiaj nachodzilam:D razem uzbieralo sie 140min:D:D no i do tego 10min cwiczonek:D Jutro sie waze i bede szalec z centymetrem;) dzisiaj kolezanka,ktorej dawno nie widzialam powiedziala mi ze chudlam:D:D hihi mowi ze mam strasznie chude 艂ydki:D tez sobie wymyslila:DNo nic ale to dalo mi kopa;) i dzisiaj zjadlam pol tylko kolacji,bo wiecej nie moglam w siebie wcisnac a zjadlam 17.30 i nawet glodu nie czuje,zeby tak dalej,zmienic nawyki zywieniowe na zawsze:) a dzisiaj na podwieczorek(ok 16 zjadlam jednego rogalika drozdzowego,takiego malutkiego;)) nie chce sie za bardzo ograniczac;) A u mnie sliczna pogoda dzisiaj byla:D s艂oneczko swiecilo:D ach cudowny dzien:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 magdalen22
nie ma bardziej nic motywujacego niz komplementy,musice sie przygotowac na ich nadmiar juz niedlugo:)ja dzis zjadlam jakies 800kcal ale nic nie cwiczylam,bo jestem chora:(jutro na sniadanie planuje zjesc owsianke(podobno jest super na paznokcie)pozdrawiam i milej(bez burczenia w brzuchu)nocy zycze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
(i poleg艂am z tymi ciastkami 馃槶)

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny馃憚 Magda zdrowiej nam szybciutko馃尲 Kuriko hihi kto by nie sie nie skusil??;) A tak powaznie to jeszcze nie konic swiata:) nie ma co sie przejmowac馃憚 Moje wymiary i waga: zrobilam to dzisiaj,bo okres mi sie skonczyl we wtorek:) Waga 57,5kg:D Wymiary: biust 77cm hihi tu akurat dobrze ze tak malo zeszlo;) Talia 70 :D oponki;) 86,5:D Biodra 97:D Udo 57:D:D hihi dwa centymetry ubylo:D:D No to na tyle,ale to mnie motywuje:D:D Milego dnia馃尲

Udost臋pnij ten post

witajcie! :) Kwiat Nilu - to偶 z Ciebie drobna dziewczynka! :) mi niestety, z tego co czuj臋, najbardziej schodzi w biu艣cie :( Kuraiko - wszystko, co w rozs膮dnych ilo艣ciach, jest dla ludzi :) magdalen - powrotu do zdrowia! ;* co do mnie - lec臋 zaparzy膰sobie kaw臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
ale z Was ranne ptaszki:)moje dzisiejsze sniadanie to: -2 male kromki chleba razowego z chuda szynka,pomidorem,szczypiorkiem+herbata ze slodzikeim (wczesniej pol kubka kawy z mlekiem)

Udost臋pnij ten post

Dobrywieczor dziewczyny馃尲 U mnie jak zwykle 15min ciwczonek,20min masazu;) i 90min szybkiego marszu:D zaczynaja mnie 艂ydki bolec:o Ostatni posilek zjadlam o 18.30:( tak jakos wyszlo,pozno wrocilam do domu a w pracy nie mialam kiedy zjesc:(Tak ze dzisiaj tylko dwa posilki sniadanie i kolacja:) Dzisiaj znowu pochwala:D:D kolezanka z pracy powiedziala ze bardzo schudlam:D:D:D hihi dzisiaj rano w艂ozylam na siebie spodenki z zeszlego lata:D:D i musze powiedziec ze byl lekki luz:D:D hihi obawiem sie ze bede musiala zmnienic gardrobe;):D Magda wracaj do zdrowia馃尲 Bonafide wisz ja ostatni to kay nie pije,zamienilam ja na herbate zielona i czerwona:D w smaku to nie to samo ale efekty podobne;)

Udost臋pnij ten post

ja pr贸bowa艂am z kawy zrezygnowa膰, ale c贸偶.. nie da rady ;-D ale herbatk臋 te偶 lubie, najcz臋艣ciej pij臋 mi臋te, czasami zielon膮 :) lala kwiat nilu - szalejesz! ja ci膮gle nie moge sie wcisn膮膰 w spodenki letnie ;-D ale coz, ostatnio ma艂o sie pilnuje, dzis ewidentnie przesadzi艂膮m, za to jutro obieca艂am sobie, 偶e b臋d臋 je艣膰 mniej kalorycznie :) ide spac bo juz ziewam co chwila, ale fajny thriller byl na tvp1 (: dobranoc!

Udost臋pnij ten post

Bonafide ty nie folguj;)tylko do roboty sie wez:DBo za dwa miesiace lato i trzeba bedzie odkryc troche ciala;) Dobranoc,kolorowych snow馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
Dobry wieczor:)Laski wklejam Wam tu link http://www.nestle.program14dni.pl/ wpisuje sie tam wage,wzrost,wymiary i oblicza sie tam Wasze BMI,typ figury i cwiczenia do takiej sylwetki. Dziekuje,wracam juz powoli do zdrowia i musze sie przyznac,ze zjadlam dzis troszke wiecej,jakies 1000kcal ale czuje sie o niebo lepiej.Nie mam juz lodowatych rak a wczoraj wieczorem o malo sie nie przewrocilam jak poszlam do lazienki.Jutro musze zrobic chyba glodowke bo w piatek musze sie dopiac w pewne jeansy:)powodzenia i dalszej wytrwalosci:)

Udost臋pnij ten post

magdalen - dzieki za stronk臋, ju偶 w艂a偶臋 i patrz臋, co tam ciekawego ;-D ale z tego co m贸wisz, to bomba. ja chyba jestem gruch膮 ;-P kwiat nilu - wyobra藕 sobie w艂asnie, dzi艣 pilnuj臋 si臋 ostro! aa co艣 wolno mi wszystko idzie [o ile w og贸le idzie?] a w dodatku.. kupi艂am sp贸dnic臋 na allegro, dosz艂a i.. za ma艂a! wprawdzie tego sie spodziewa艂am, bo w biodrach - by艂o napisane, 偶e ma 2 cm mniej ni偶 ja, ale liczy艂am na cud. no niestety, si臋 nie uda艂o ;-D Kwiat Nilu - przede mn膮 matury, to pewnie i tak przytyj臋 przez ten czas, ja w stresie jem tyle, 偶e 艂ooo! nie no, mam nadzieje, ze dam rade. a od czerwca zaczynam opstro: jezdzic na rowerze, cwiczyc, pracowac w ogrodku :) mysle, zepotem pojdzie z gorki, zawsze - mimo ze nei mialam takiego planu jak w tym roku - to chud艂am na wakacje :) tak na oko kilogram, moze dwa, ale zawsze to cos. mam wtedy mniejszy apetyt :) rece erobic kawe i za hwile do skelpu po marchewki - bo jak mowilam, dzis zdrowo :P buziaki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
Hej Laski:)widze.ze nie tylko ja szaleje z letnimi spodenkami:)na szczescie sa luzniejsze niz w czasie kiedy je kupowalam.Bonafide taz czekam na spodniczke z allegro:)tez pewnie bedzie za mala,wczoraj dopiero wplacilam wiec moze z kg schudne do tego czasu,na sniadanie to co zwykle:grahamka z wedlina i kawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
hej! ja mam ma艂e grzeszki ale te偶 pij臋 nap贸j octowy i za kilka dni si臋 zobaczy jak z wag膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
hmm a robicie przysiady na ud藕ce? bo ja chyba dzisiaj zaczn臋 :P

Udost臋pnij ten post

hej dziewczeta, cos nie mam na nic ochoty, uzywam silnej woli by nie wziac asie za jedzenie bo wieczor, ostatnio jadlam wieczorem... wypilam niecale pol butelki wina, a sie czuje juz lekko wstawiona, tzn szumi mi w glowie, hmm.. a generalnie mam mocna glowe ;-) co do przysiadow.. ja ich nie lubie, choc wzmacniaja tez zmys艂 rownowagi :P juitro pewnie tez nagrzesze, bo spotkanie ze znajomymi.. ohh wszystko przeciwko mnie :P

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny:D Magda przejzalam stronke ba nawet sie zalogowalam;) hihi uznali ze moja waga jest wsam raz:o tez mi cos:pA co do tego ich planu to chyba nie skozystam:D:D hihi mam swoj;) Kuraiko ja przysiady robie codziennie:D:D hihi rowne 15:D a z tym octem jablkowym to ja kiedys probowalam ale zrezygnowalam po paru dniach bo strasznie glowa mnie bolala i mialam zaparcia;) Bonafide ach ta matura:D ja w sytuacjach stresowych w艂asnie nie mam napadu na jedzenie;) jem jak jest mi smutno a zwlaszcza wtedy mam ochote na czekolade:D hmm...i te winko:D no nie pwoeim taka mala lampke bym sie napila:D szkoda ze nie mam w domu butelki:( jedyny alkohol jaki mam to wodka stoi od sylwestra:D i na dnie w butelce whisky:D ale nie mam na to ochoty:D A ja dzisiaj znowu spacerek 90min,cwiczenia 20min razem:d prysznic i nacieranie sie kawa;) no i standardowo masaz:D hihi az mam siniaki na nogach:D chyba zem przesadzila;)

Udost臋pnij ten post

A dzisiaj zjadlam:D Sniadani ok 8.30 musli z kefirem 2sniadanie ok 12 pol brzoskwini i jeden krazek ananasa pokroilam w kostke:D uzbieralo sie tego prawie cala filizanka:D Obiad ok 15 trzy 艂yzki gotowanych wazyw i jednego kotleta sojowego bez panierki Kolacja17.30 sa艂ata z papryka i ogorkeim wszystko polane sosoem vinegret a do tego piers z kurczaka nadziewana szpinakiem:d mniam wypilam ok 2.5 litra wody i ok 5herbatek pu erh A teraz pije herbate mietowa i to na tyle by bylo z napoi na dzisiaj:D zanim pojde spac musze to wszystko wysikac;) oj jeszcze musze dziisaj sie troche pouczyc,jutro jade do szkoly i mam znowu kolokwium:o a tak mi sie nieche:( Bezsensu ostatnio bylo mi ca艂y czas zimno,jeszcze dzisja wieczorem mialam lodowate rece:o a teraz siedzie przed kompem w samej koszulce na ramiaczkach bo tak jest mi goraco:o oj mam nadzieje ze to nie na chorobe;)

Udost臋pnij ten post

Dziendobry:D co za piekna pogoda z oknem:) az chce sie isc na spacer;) A juz po sniadanku i po 10min cwiczeniach:DIde pod prysznic i zbieram sie na uczelnie:o hihi dzisiaj jak rano wstalam to pierwsze co co za ksiazke z艂apalam:D no i naszczescie wszystko umie:D Milego dnia馃尲 i sie nie objadac;) papa

Udost臋pnij ten post

Hihi teraz dobrywieczor:D nie ma jak to prowadzic monolog;) Dzisiaj zjadlam kawaleczek cziasta z bita smietana i brzoskwiniami:D byl pyszny;) W艂asnie niedawno skonczylam 10min trening;) no i marszu bylo wsumie ok 100min:D ale mnie stopy bola馃槶 Znowu taka znajoma powiedziala ze schudlam:D szkoda ze nie przed tym kawalkiem ciasta;) hihi bo wtedy bym go penie nawet nie ruszyla:d na ale coz trudno:D Dzisiaj padam z nog:o jestem strasznie zmeczona i spac mi sie chce:( a chcialam sie jeszcze pouczyc:( chyba zostawie to sobie na jutro:) A wy dziewczyny jak z efektami?;)Sa jakies?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
hmmm ja dzisiaj mia艂am godzinny spacer, a na sumieniu bo by艂am u faceta - jakie艣 chipsy i dra偶e, czyli zakazane po艂膮czenie bo potem mam wzd臋cia :( jutro mo偶e na piechotk臋 do miasta p贸jd臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
hej!ja wlasnie wrocilam z imprezy baaaaaaaaaaaaardzo szczesliwa i jestem taka szczesliwa ze juz chyba nigdy nic nie zjem:))))))glupoty gadam,dzis zjadlam kilka kanapek z razowego chleba,zupe i pare ciastek,nie ladnie:(

Udost臋pnij ten post

hej dziewczeta, ja nagrzeszylam najbarziej z was - wczoraj imprezowalismy najpierw po poludniu, to zjadlam tortille [wybralismy sie do pizzerii, stwierdzilam ze tortilla zdrowsza :D], potem w domu z mama wypilam pol szampana i pojadlam tyle slodkiego, o reeeety! iwieczorkiem piwo ze znajomymi... uh a dzis grill jesli bedzie ladna pgooda, nie powiem - chcialabym, ale moze juz za duzo tego dobrego?! ale co, raz w zyciu konczy sie szkole! :D dziewczyny, odezwe sie potem, lece teraz na sniadanie i chalupe sprzatac, buziaki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
hej! no ja dzisiaj zrobi艂am w sumie ok 6 km spaceru ;) do centrum, w centrum i z powrotem do domu :) ale mam wzd臋cia od wczoraj :( od wczoraj te偶 nie pi艂am octu, co艣 mi si臋 on nie podoba, ma w sk艂adzie siarczan jako przeciwutleniacz i dosta艂am jakiej艣 autosugestii 偶e mi nerki zr膮bie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalen22
czesc laski,niestety ostatnio cos mi nie idzie z dieta,zastanawiam sie nad glodowka albo szwedzka..........Bonafide razem grzeszymy:)pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
a ja nadal mam wzd臋cie 馃槶 za jaki艣 czas skocz臋 do apteki po espumisan :/

Udost臋pnij ten post

Hihi a ja trzymam sie dalej:D zero s艂odyczy,zero bialej maki:D A dzisiaj znowu ktos zauwazyl ze shudlam:D:DKurde nic chyba tak nie motywuje jak komplementy;) Tylko czuje sie troche jakby os艂abiona:o wlasciwie jestem pelna energi i jak cos robie to z zapalem ale jak np schyle sie a pozniej wyprostuje to w glowie mi sie kreci:o a wogole jak zawsze palilam trzy gora cztery papierosy dziennie to teraz pochlaniam pol paczki馃槶 Wyleczylam sie z bezsennosci:D od kilkunastu dni zasypiam jak dziecko:D nawet w nocy sie nie budze:D co jest w moim przypadku sukcesem:D bo przedtem to potrafilam wstac kilka razy w nocy i np zjesc cos:o hihi zawsze wybieralam mniejsze zlo ogorki:D:D

Udost臋pnij ten post

Ale sie nachodzilam dzisiaj:d a jak mnie stopy bola:o przeszlam chyba z 15km;) Ide pod przysznic i bede sie masowac;) a pozniej to jeszcze pocwicze z 10min:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ja jutro zrobi臋 oko艂o 10-12 km :P chyba 偶e si臋 pogoda zr膮bie ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
nie no za艂amka :/ w prognozie podogy by艂o zachmurzenie i sobie odpu艣ci艂am i wsta艂am p贸贸贸贸贸藕no, a okaza艂o si臋 偶e jest s艂onecznie 馃槶 za godzin臋 ma przyj艣膰 do mnie facet i co艣 na kompie przepisywa膰 co oznacza 偶e si臋 nie ruszymy z domu, a ja chyba ze艣wiruj臋 od siedzenia w tak膮 pogod臋 :/

Udost臋pnij ten post