Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona złośnica

Chłopak mnie zostawił, powiedział, że jeszcze musi sobie poużywac, buuu

Polecane posty

no stereotyp panuje no:) co zrobic:) zawsze bylo tak ze kobieta musi byc spokojna nie moze byc przebojowa musi bezgranicznie kochac swojego meza dbac o dom i ognisko domowe:D ze pierwszy facet to jedyny facet ever..no takie stereotypy co zrobic:D historii nie zmienimy:D:D:D:D a ze ludzie lubia czasem stereotypami zyc to juz nic nie poradzimy:D

Gość a co ty sobie myslisz
to co od 18 do 19 dwoch? dziwkarstwo 2 w ciagu roku! i pewnie szybko z nimi do lozka poszla patologia to by byla jeszcze wieksza

nie ilośc partnerów robi z kogos q-rwę tylko zachowanie...(albo charakter czy powołanie)

Gość no nieee
przede mna mial 2.

ja tam nie chce dziewicy, ale kobiety co miala bujniejsza przeszlosc ode mnie tez nie chce

dla mnie facet, czy dziwczyna którzy skaczą z kwiatka na kwiatek, to q-rwienie się i tyle....nie można jednak sądzić kogoś jeśli oddał się drugiej osobie bedąc z nią w związku...prawda?

i mu nie przeszkadzalo, ze mialas przed nim 5? mimo wszystko nie byl prawiczkiem, a na takie sprawy prawiczkowie sa najbardziej wyczuleni

Gość no nieee
ja tam niczego nie zaluje.Lepiej sie wyszalec za mlodu niz potem zalowac i robic glupoty

a co ty...-> matko niereformowalny czlowiek :D trudno... jej zycie jej sprawa i niczyja wina...skoro facet z nia byl to akceptowal jej przeszlosc bo to co bylo to minelo.... a argument ze kogos miala wczesniej byl ponizej pasa!!! Dziwkarstwo? chyba powinienes w slowniku pogrzebac:)

niektore dziewczyny sa co miesiac w nowym zwiazku, albo przynajmniej spia wiecej niz z 1 facetem rocznie

no nieee szkoda, ze twoj maz sie nie wyszalal tak jak ty

Gość
tralalala => chodziło mi o to, że to raczej na biologiczne uwarunkowanie wyglada :P Instynkt te sprawy :D

a jesli autorka spala po 18 stce do 19-stki z 2 w ciagu roku to dla mnie to bylo puszczanie sie

Gość no nieee
nie przeszkadzalo mozde troche byl zazdrosny. I sie nie kurwilam bylam w zwiazkach ale nie wychodzilo nam.

mąż się nie wyszalał, bo byliśmy 'pierwsi' dla obojga....kropka!

no to niesktore sa :D Ale autorka miala dwoch facetow przed tamtym:D to nie jest duzo:D mogla z jednym byc rok i z drugim tez byc rok dzizas:D Nie masz prawa jej obrazac w ten sposob! To ze Ty bys nie chcial zeby Twoja partnerka byla bardziej doswiadczona - nota bene doswiadczenie nie wynika z ilosci partnerow..ja jesgo - to nie znaczy ze inni maja z tym problem znam prawiczkow ktorych przeszlosc ich dziewczyn nie przeszkadza, ba , nawet sie ciesza ze ich porpowadzi :D

Gość no nieee
Wyszalal sie w inny sposob.

i nasz związek, potem narzeczeństo a potem małżeństwo nic nie zmieniło..nadal mamy swoich przyjaciół, hobby...itp. Jest tylko coraz lepiej... nigdy nie byliśmy typem'zkwiatka na kwiatek'...i tyle...udało nam się....ale ilu się udaje? Czasem trzea przebrnąć przez masę nieudanych związków żeby być szczęśliwym...

Gość no nieee
Milly zgadzam sie.

ja mialem 3 partnerki, ktore kochalem, bylem nawet w zwiazku z dziewczyna, ktora byla puszczalska

bylem juz pogodzony z jej przeszloscia, ale wrocila do swojej slabosci - cpania i musialem sie z nia rozejsc

prawiczek ktory szuka doswiadczonej szuka jej na jakis czas, zeby sie rozprawiczyc, ale na pewno taki nie bedzie chcial na niej poprzestac

Gość
Gościu, ale ty jesteś męczący. Po chuj zaklinasz rzeczywistość? Wejdź na jakiś ruski portal, poszukaj nastek, które w sekcji doświadczenie seksulne pisza "żadne", i gra muzyka. Pizdy babom nie zarosną od twoich jęków.

mimo wszystko dla mnie to, ze kobiety maja przed mezem kilku lub kilkunastu partnerow to upadek cywilizacji i kultury, ty moze tego nie widzisz i nie dostrzegasz

a co ty-> mow za siebie:) Na prawde faceci sa rozni i nie mowie tutaj o szukaniu tylko o akceptacji:))) Skoro gosciu jest z dziewczyna 3 lata to przez te 2,5 jakos mu nie przeszkadzalo ze miala wczesniej dwoch partnerow... Najnormalniej w swiecie chce sie zabawic...moze jakas inna laska mu sie podobala..a argumenty typu ze miala wczesniej dwoch to on tez chce miec przeszlosc sa ponizej pasa!!!

a co ty - > ja nie chce w takiej "cywilizacji"jak Ty zyc, bo widze ze zredniowiecze u Ciebie to wlasnie ten poziom:D

Gość no nieee
a ile masz lat??

Gość no nieee
bo czasy dziewic i prawiczkow na slubnym kobiercow juz za nami

24 mam ja nie mowie, ze kobieta ma czekac do slubu, ale obciachem jest jak ma duzo bujniejsza przeszlosc niz maz. nie mam nic do kobiet co mialy wielu facetow, ale niech sie wiaza z kobieciarzami. po prostu smieszne sa malzenstwa gdzie maz byl prawiczkiem, a kobieta miala kilku facetow

hehe to Twoje zdanie jest:D masz do niego prawo:) to jak zyjesz i jakie masz poglady to ok...ale nie masz prawa nikogo pbrazac do tego zmierzam:))) Nie oceniaj ludzi wlasna miarka;) zyj i daj zyc innym:)