Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona złośnica

Chłopak mnie zostawił, powiedział, że jeszcze musi sobie poużywac, buuu

Polecane posty

Powiedział, że byłam jego pierwszą dziewczyną, że nie bzykał się z inną i musi poznać smak innych kobiet i nie możemy być już razem i jeszcze mi wygarnął, że poszłam wcześniej zanim byłam z nim razem do łóżka z innymi facetami (dwoma), więc on miał prawo mnie zostawić, bo ja się wyszalałam i on też ma prawo :((( I najwyżej kiedyś się zejdziemy, jak on życia zasmakuje i będzie chciał związku na zawsze :((( Żyć mi się nie chce, umieram, buuuuuuu

Gość trzeba się było nie brać za
jakiegoś niewydarzonego pierdołowatego prawiczka, któremu lata onanizmu wyrządziły nieodwracalne szkody w mózgu ja bym takiego kijem nie tknęła

Jak go poznałam miał 19 lat

Gość Przemoool
Ja jestem prawiczkiem i przez to zdaję sobie sprawę, że przez to dla kobiet mogę być niepewny na przyszłość, ale współczuję Ci

Gość no i hej
jeśli jesteście rówieśnikami to rozumiem że w wieku 19 lat miałaś już na koncie dwóch partnerów seksualnych ? No to Gratuluje ,w sumie wydało sie że to dupek ale ja go po części rozumiem.

niezwyle trafny komentarz - trzeba było brać. Tak swoją drogą trochę go rozumiem. Chce zobaczyć jak jest z inną, czy tak samo, lepiej, gorzej a na pewno inaczej. Poza tym chwalić go za szczerość, że ci powiedział wprost o co chodzi a nie zdradzał cię udając wierność. Wiem, że jest ci źle, ale to minie, musi minąć. To, że ty miałaś dwóch facetów nic nie znaczy i nie powinnaś doszukiwać się winy w sobie, to był też argument poniżej pasa. Cóż, nic nie zrobisz i niec na to nie poradzisz, pociesz się jakoś może kimś:) W końcu on też nie chodzi smutny:) głowa do dóry

Gość przeciez to znowu on
ten niedojebany kafeteryjny prawiczek.... co jakis czas produkuje historyjki na potwierdzenie swoich tez... odkad zjawil sie tutaj, zaczely sie takie dziwactwa regularnie pojawiac... raz ze facet nie moze zniesc tego ze ona nie byla dziewica, innym ze on jej wypomina, bla bla bla. pozdrowienia dla ciebie, internetowy onanisto :)

No miałam, ale to było dawno, teraz mamy po 22 lata

To nie jest prowokacja, na prawdę jestem załamana :(((

Gość czesiur
dziewczyny też tak robią, też zostawiają facetów bo chcą się bawić :))) tak już jest życie, przystosuj się albo zgiń...

Gość Facet taki jeden skads
To ty tez sobie poszalej :P

Gość Facet taki jeden skads
Moze byla slaba w lozku i dlatego ja rzucil, niech dziewczyna nabierze przez ten czas doswiadczenia :p

Gość a co ty sobie myslisz
do 19 r. zycia mialas 2 partnerow seksualnych, dla mnie jestes zwykla dziwka i sie puszczalas

No ... chyba lepiej, że tak sie stało niż za jakiś czas miałby powstać kolejny temat typu : \" Jestem załamana odkryłam, że mój facet mnie zdradza. Co robić ? \" Chyba nic więcej dodawać nie trzeba. :/

niech ma za swoje, glupia pinda, pewnie porzadny chlopak byl i taka dziweczke musialas miec, co miala do 19 r. zycia 2 partnerow seksualnych, to strasznie duzo

dokladnie

no ale trzeci to chyba byla wielka, milosc przez kilka lat, poza tym zalozmy, ze skoro go poznala w wieku 19 lat, to moze poszla z nim do lozka w wieku 20 lat :P

czemu glab? szczerzy przynajmniej, kazdy czasem ma rozne mysli w glowie i kazdy ma prawo przestac kogos kochac

ma prawo chlopak i tyle w temacie

oczywiście, ze ma prawo, ale 3 letni związek oparty na czymś takim? Ludzie!! Po 3 latach takie rzeczy nie powiny mieć miejsca bytu...rozumiem, po kilku miesiącah. Jeśli ktoś miał zamiar sobie poużywać, to trzeba było się zdecydować wcześniej, a nie po 3 latach związku. Każdy ma prawo się wyszaleć...kwestia tylko, czy w ten sposób nie skrzywdzi osoby którą kocha? Jakby wyglądał was związek po jego 'wyszaleniu' się za lat kilka? Wtedy dopiero byłoby pole do popisu.Zaczęłoby się wygarnianie "kto z kim kiedy i jak". Moim zdaniem DAJ sobie spokój i poszukaj innego. A to że w wieku 19 lt miałaś już 2(3 z nim)? Litości..0to przecież nic zboczonego. Jesteś dorosła i bądź odpowiedzialna. Można mieć 20-tu i nikogo nie skrzywdzić a można mieć jednego, zajść w ciążę i świat się zawala. I nie pozwalaj żeby ktoś mówił ći że jesteś dz**ka z etgo powodu. Takie osoby nie są w związkach po 3 lata... Głowa do góry i powodzenia :)

Gość orzeł czy reszka
Brawo za szczerość chłop z jajami. Co nie oznacza, ze zachował sie jak cham :) A może jakby był dla Ciebie pierwszy to inaczej by do tego podszed? Widzisz reakcja zwrotna...Ty sobie używałaś to czemu ja mam sobie odmówić...?

Gość orzeł czy reszka
Miało być: co nie oznacza, że nie zachował sie jak cham

oj tam lepiej jak po 3 latach- zanim nie są jeszcze małżeństwem- niż po 10 czy 30- co też się zdarza, że mężowi i ojcu dzieciom przypomina się że za młodu się nie wyszalał

a wiecie co to "dorosłość"? odpowiedzialność....za własne czyny...jakie by nie były... mógł się zdecydować wcześniej, po kilku miesiącahc...nie byłoby w tym nic chamskiego...ale po 3 latach to niepoważne na maxa.

a dlaczego nie? chodzenie to nie ślub- ktoś ma sobie zawiązać świat i przeżyć całe życie z kimś kto mu nie pasuje tylko dlatego że tak wypada? no bez przesady- a potem naprawdę byłby płacz- bo zdradził