Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona złośnica

Chłopak mnie zostawił, powiedział, że jeszcze musi sobie poużywac, buuu

Polecane posty

Gość no nieee
rodzina iszczescie to jest wazniejsze no i zdrowko:)

Gość a co ty sobie myslisz
pewnie pogodzila sie :D i zaczela znowu szalec :D tak samo jak byla nastolatka :D

no dokladnie chocby rodzina, szczescie i zdrowie sa dla mnie wazniejsze od milosci

Gość no nieee
moj maz sie dowiedzial z iloma bylam i co? nie odkochal sie nie chcial nawet. bez sensu gadasz.

Gość
tralalala => prawda zawsze boli? :P To od razu mógł powiedzieć, że jest kryptogejem, żeby lasce nie robic przykrości :D

ja go rozumiem i sie ciesze, ze tak powiedzial, bo pokazal meska dume

Gość no nieee
no ale jak sie zakochasz to to bedzie wazniejsze niz ilosc jej partnerow

heheheh no mogl no...ale stalo sie inaczej...moze ja jjuz zdradzil wczesniej i latwiej bylo powiedziec ze chce sie pobawic...nie wiem nie wnikam...powinna laska zasmiac mu sie w twarz i powiedziec"no to spadaj" po co sie truc mloda jest

meska duma jest jedna, niezalezna od koloru skory, narodowosci, miejsca pochodzenia, miejsca zamieszkania, wyznawanej religii czy pogladow politycznych i to jest wlasnie wspaniale! :P

Gość
Ano jo :P Do 33razy sztuka ^^

chocbym bardzo kochal to nie przetrawie pewnej ilosci partnerow, nie ma na to lekarstwa, chocbym cierpial rezygnujac z uczucia to i tak nie bede takiego zwiazku ciagnal :P

tak niech najlepiej sie w tych dziewczynach co mialy 5 partnerow zakochuja sie prawiczkowie, a babiarze niech sie wiaza z dziewicami, no cholera, to by dopiero byla sprawiedliwosc

juz mialem jedna z bujna przeszloscia, wiecej nie chce. dodam, ze jeszcze podstawowa zaleta kobiet z bujna przeszloscia jest atrakcyjnosc fizyczna, smialosc, umietnosc kokieterii, ale mnie nie kreca wulgarne dresiary i nic z tym nie zrobie, za to czasem sie moze trafic perelka, dziewicza laleczka barbie po 20stym roku zycia, czysta jak lza, slodka i niewinna

dlaczego ja mam sie zakochiwac w kobiecie co miala 5 partnerow, malo to ona babiarzy ma wokolo? niech z nimi sobie zycie uklada :D

a z facetem ktory mial 3 laski w tym jedna puszczalska? jeszcze zlapac cos mozna od niego...a fe!

a ty ilu mialas facetow? badalem sie jestem zdrowy mlodszy bylem, bardziej naiwny i zakochalem sie w dziewczynie, ktora miala sporo facetow, zdarzaly jej sie zdrady czy "przypadkowe znajomosci" (seksualne). mi byla wierna, ale wrocila do cpania. dziewczyna miala ewidentne problemy z psychika. uwazam, ze te moje 3 laski w wieku 24 lat to bardzo malo

uwazam, ze zasluguje na kogos lepszego niz na dziewczyne co miala 5 facetow, frajerem nie jestem

to mi nie wypominaj, ze mialem 3 laski, bo dla mnie dziewczyna, ktora miala 3 facetow z milosci jest porzadna i wlasnie taka bym chcial, zadnej dziewicy nie chce

oj dzieci..dzieci... chłopak autorki postu bardzo mądrze mysli.jest jeszcze bardzo mlody , musi zasmakować życia , musi poznać życie z jak największej ilosci stron po to chociażby aby w przyszłości , gdy założy rodzine , i bedzie miał już obowiązki-nie kakał jak szczeniak. do cholery !1 po to jest właśnie młodość !!! poważne związki zostawcie sobie na pózniej. jak dorośniecie.

jakby tak kazdy skakal w mlodosci to bym byl potem zkazany na zone co miala wielu partnerow

heh , to weż sobie żonę dziewicę która po kilku ;latach małżeństwa będzie skakać :)

nie mowie o dziewicy, ale o takiej co miala np. 3 partnerow z milosci

Gość
melni => aj juz nie używaj takich tanich argumentów. Te doświadczone też chodza na boki. A takie argumenta to chyba li tylko coby sobie samopoczucie podnieść :o

heh , z milości ???? a o jakiej ty mówisz milości ?? np. w wieku 16-18 lat ?? toż to nawet milością nazwać nie można :) poza tym ..skro tak czesto byłaby skłonna się zakochać to zastanowiłabym się nad taką panną .. :) poza tym ja nie mówię że masz sobie brać pierwszą lepszą latawicę ...:) ale dziewczynę szanującą się , nie wyznającą co rok innemu partnerowi tą " miłość " :)

mam 24 lata, mialem 3 parnerki z milosci, a dziewczyna, ktora spala z kims bez milosci nie jest szanujaca sie dziewczyna, podobnie jak ta co miala wielu partnerow

Gość
Jestem pewien, że to bot...

heh , skoro miałeś już 3 partnerki w tak młodym wieku to zapewniam-nie byla to miłość :) tylko zwykłe zauroczenie :) i coś sam widzę często " zakochujesz się " :) miłość mój drogi buduje się niekiedy całymi latami...to wspólne troski , radosci , problemy, wzniesienia , to wspólne życie wiesz ??.... widzisz..sam jak na razie nie obstałeś przy jednej partnerce..tylko jedna nie pasowała to była druga... i o tym własnie piszę.... a śmieszne jest to że dziewuszka dajmy na to 17-19 letnia złapie chłopaka i oczekuje od niego dozgonnej milości... ludzie , najpierw życie a pózniej obowiązki...