Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona złośnica

Chłopak mnie zostawił, powiedział, że jeszcze musi sobie poużywac, buuu

Polecane posty

Gość a co ty sobie myslisz
malo ktory facet poprzestanie na pierwszej partnerce, jesli ona dziewica nie bedzie i tak powinno byc

Gość no nieee
znam taka pare.Pn prawiczek byl ona szalala miala przed nim moze ze 4 a teraz od roku sa szczesliwym malzenstwem.To zalezy czy ktos sie naprawde kocha czy nie.

po prostu to porazka jak jakies panienki co sie lajdaczyly biora sie potem za prawiczkow i chca ich ciagnac do oltarza tudziez do urzedu stanu cywilnego

Gość
a co ty sobie myslisz => czemu mam walczyć z przybojem, tudzież zawracać rzekę kijem? Takie czasy. Świat jest wielki i dla każdego jest jakas nisza ekologiczn. Wybieram takie dziewczyny, żeby mi pasowały. Każdy robi co chce. Jeśli nie stara się potem uniknąć odpowiedzialności to o.k. Będę chciał dziewicy za żonę pojadę do Chin, Indochin, albo innego, gdzie seks przedmałżeński dla kobiety = 0 szans na małżeństwo i będzie git. A ty tylko siedzisz i smęcisz. A to, że cywilizacja zachodnia upada... A co mnie to obchodzi? Jestem oportunistą, co dla mnie za różnica, czy będę żył wśród ruskich, chinoli czy górali na uralu?

Gość no nieee
Nie wszyscy patrza tylko na to ilu partnarow miala ukochana.

ahahahahhahahahahahahahhaha:D Ale mnie bawisz doslownie bawisz mnie jak malo kto:D:D:D nikt nikogo nie zaciag a jak zaciaga to facet dglupi ze pantoflem jest:D:D:D Nie wiem czy wiesz ze ludzie sie jeszcze potrafia kochac nawzajem i zapominac o przeszlosci:D Sex w zwiazku to nie jest jedyna rzecz jaka laczy ludzi:D

Gość no nieee
A co ty a ty z iloma spales?

dla prawiczek ktory bierze sobie na zone kobiete po przejsciach to nie jest prawdziwy facet, dla mnie to facet pozbawiony krzty, godnosci, honoru i meskiej dumy

Gość no nieee
i masz moze dziewczyne dziewice?

z 3 spalem kobietami. jakbym sie liczyl z tym, ze moge kiedys byc w zwiazku z kobieta po przejsciach to bym teraz zrobil cos zeby sie samemu zbrukac na przyszlosc ;)

Gość no nieee
nie tylko to sie liczy w zyciu kto z kim i ile razy spal!

nie mam teraz dziewczyny, z dziewica nigdy nie bylem, nawet nie chce byc, bylem w zwiazku z jedna nawet puszczalska juz sie z jej przeszloscia pogodzilem, ale wrocila do cpania

Gość no nieee
Z 3 to juz jestes zbrukany:)

haha masz 24lata i byles z trzema babami i z taka co sie puszczala?:D to widzialy galy co braly:D

problem przeszlosci kobiet nie dotyczy facetow co mieli wiele kobiet, bo malo ktora kobieta miala wiecej partnerow niz wytrawny kobieciarz

Gość no nieee
Zawsze mi sie wydawalo ze ktos po przejsciach to ktos kto mial powazne problemy z nalogami,malzonka tyrana,powazne choroby,problemy rodzinne itp a nie z iloma partnerami spal.

kochalem te 3 kobiety

Gość no nieee
ale moge sie mylic

Gość
a co ty sobie myslisz => tylko winny się tłumaczy ^^

kobieta, ktora miala wielu partnerow lub sie puscila to kobieta po przejsciach. zreszta ja nie chce dziewicy, starczy mi taka jak ja, co kochala 3 facetow i z nimi spala

Gość no nieee
ja kochalam tych 5 mezczyzn.6 kocham nadal

hahahaha no a ta dziewczyna moze kochala tych dwoch chlopakow i z nimi spala :D haha ale sie motasz w zenznaniach swoich:D hahahahahahha

Gość
a co ty sobie myslisz => serio, serio? Zobaczymy, jaka bedzie gadka jak juz sobie dupę znajdziesz.

Gość no nieee
a co jesli spotkasz swoj ideal zakochasz sie do szalenstwa i okaze sie ze ona miala 5 facetow,hę? Zrezygnujesz? zapomnisz? Odkochasz sie?

ja mysle ze sprawdzi najpierw zanim sie zakocha czy ma blone dziewicza nie nadwyrezona :D lub czy ciasna wystarczajaco jest;)

no ale jej facet byl prawiczkiem, mial sie z pierwsza dusic do konca zycia, jak nawet nie byl dla niej pierwszym? zawsze uwazalem, ze maz nie powinien miec bardziej skromnej i bardziej porzadnej przeszlosci seksualnej od zony, najlepiej zeby obie strony miala podobna

Gość
no nieee => no ustalmy: jak mu zależy na nie jebanej , to juz nie byłby ideał. Żaden argument :P W obserwowanie waszej rozmowy z tym gościem czerpię jakąś turpistyczną satysfakcję :p

odkocham sie :P w imie meskiej dumy :P nie pozbawie siebie honoru i godnosci i nie zwiaze sie z nia. sa wazniejsze rzeczy w zyciu od milosci

Gość no nieee
a co sie stalo z autorka toiku??

nie ze mial sie dusic bo nawet goscia rozumiem ale powinien nie uzywac slow ze ona miala juz facetow a on jeszcze nie mial tylu partnerek i on teraz chce wlasnie sie zabawic:D Ok szczerze powiedzial ze chce sie wyszalec i to uczciwe bo po co ma ranic dziewczyne ale trzeba sie zastanawiac nad tym co sie mowi zeby nie ranic ludzi az nadto... to roznica:D:D:D