Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona złośnica

Chłopak mnie zostawił, powiedział, że jeszcze musi sobie poużywac, buuu

Polecane posty

Gość
No i fajnie. Koleś szczerze powiedział co mu na sercu leży. Żadnych tanich uników etc. Chce się wyszumieć niech szumi. Nie dziwię mu się.

Gość
orzeł czy reszka => nie sądzę, żeby się zachował jak cham. Koń jaki jest każdy widzi, i czemu nie komentować pęcin, grzywy, czy ogona :P

Po 3 latach związku to już nie 'przygoda'....bo za długo. Chodzi się przecież z sąbą w jakimś celu, nie? Po kilku miesiącach, to przygoda, ale po kilu latach, to już związek (niewżne że nieformalny.. zaden papier nie zwiąże ludzi, jak nie chcą....) i trzeba być poważnym. Jeśłi po 3 latach tak się zachował, to mógłby również po 10... niech sięwyszaleje, czemu nie...byle szybko... i nie zawraca dupy porządnym dziewczynom...bo jeszcze trafi na taką, co powie mu to samo....i wtedy będzie płacz!

Gość a co ty sobie myslisz
jakby byl dla niej pierwszy to by pewnie wiele zmienilo, a 2 partnerow w wieku 19 lat to duzo, taka dziewczyna dla mnie nie jest zbyt porzadna dziewczyna

Gość
Milly => po trzech latach własnie częstokroć czlowiek patrzy dopiero z perspektywy na siebie w danym związku", na "nas" i czy ten zwiazek go satysfakcjonuje. Zwłaszcza jeśli to prawiczek. Prawiczek ma zawsze sentyment do pierwszej baby (zjawisko imprintigu ktoś kojarzy?) to podejmowanie decyzji o rozstaniu z nią zawsze idzie mu wolniej.

ojej moze po 3ech latach czegos mu zabraklo? chlopak podejrzewam ze tez ma 22 lata no....dla niego to wiek na imprezy z kumplami...nie powinien byl wygarniac Ci tych dwoch facetow bo to przeciez bylo minelo..ale z drugiej strony dobrze ze przedstawil sprawe jasno.... poboli przestanie, ale wrocic by nie pozwolila...zrezygnowal z Ciebie i ttyle...nie mozesz byc z kims kogo mozna tak poniewierac...jakby wrocil to pwewnie dfalby sobie przyzwolenie na skoki w bok bo wiedzialby ze zawsze moze wrocic.... Zyj sobie teraz swoim zyciem ...baw sie...przejdzie Cie...przezyjesz

ja uwazam, ze mial prawo wygarnac tych 2, powiedzial cos mysli, jakby ona byla dziewica to by bylo inaczej, czasem maz po latach od slubu nie umie ciagle przebaczyc zonie, ze nie byl pierwszym

Gość
tralalala => napisz tak na forum zdradzonych zon, czy kochanek :P

ja uwazam, ze dobrze zrobil, przynajmniej byl szczery, mogl zostac, dusic sie w tym zwiazku i zdradzac

a co ty sobie myslisz-> jaki Ty czlowieku jestes dziwny...2ch partnerow to duzo? to duza dziweucha moze sobie miec facetow ile wlezie..a skad wiesz ze w nich tez nie byla zakochana? a skad wiesz ze z nimi tez jakiegos dluzszego (jak na ten mlody wiek) zwiazku nie tworzyla...latwo jest oceniac kogos co? Zastanow sie czlowieku zanim cokolwiek napiszesz bo sie we mnie krew gotuje jak slysze takie bzdety!!!!

tralalala--> Prawda, moze czegośmu zabrakło, ale sposób rozstania jest banalny...bo nie był pierwszy? Litości! chodzi mi o to że mógł nie wygarniać tych dwóch przed nim... po prostu...nieukłada się i tyle....ale po 3 latch robić z tego awanturę? Mógł odejść z powodu, ze nie kocha... i tyle...ale wygarniac przeszłość? Nikt tego nie chce...

jasne...jakby byla dziewicą...Kobieta jest dziewicą raz,,a u faceta to nie da się poznać i może odgrywać przy każdej prawiczka....smutne, ale prawdziwe...

dokładnie- ilość partnerów była tylko pretekstem- poprostu na tyle mu nie zależało- więc lepiej że odszedł, nieważne po jakim czasie

a no Milly przeciez napisalam ze to co powiedzial o jej bylych to byl cios ponizej pasa!!! szukal po prostu usprawiedliwienia swojej decyzji i wolal ja zranic dla spokoju sumienia...glupie i szczeniackie mogl sobie darowac...ale przynajmniej szczerze powiedzial ze potrzebuje sie wyszalec...

Gość
Pieprzenie. Tylko kobiety wierza w milość mimo wszystko. I tylko wtedy, jeśli to facet ma się poświęcać lub nie patrzeć na jakieś tam dzwonki.

:) mnie ciakwi jedna sprawa...jeśli chłopak zaliczył wiele babek, to fajny z niego kozak, a jak dziewczyna miała kilku, to juz q-rwa...skąda taka opinia? Spotkałam się z takim twierdzeniem wielokrotnie.....ale nikt nie umiał wytłumaczyć skąd się to wzieło...

skąd opinia, że chłopak co przeleciał wiele to fajny kozak a dziewczyna co miała kilku to q-rwa? skad się to bierze??

2 partnerow w wieku 19 lat to duzo, pewnie to znaczy, ze wczesnie zaczela sie bzykac. przyzwoita dziewczyna nie traci cnoty jak ma 16 lat, porzadna dziewczyna to czesto jeszcze w wieku 20 lat jest dziewica. a takie pindy co traca cnota jako nastolatki to potem maja przynajmniej kilku partnerow

no a kto chce miec zone co spala z kilkoma i potem sobie wyobrazac co ona z nimi robila i sie zadreczac. dla faceta to moze byc dosc obrzydliwe jesli on byl prawiczkiem, a ona robila wczesniej innemu loda

Gość
tralalala => ja w ogóle myślę, że teraz coraz mniej facetów z jajami, ale pomińmy :p Milly => atawizm: stado, porzadek dziobania, tworzenie sobie pozycji na podstawie tego co się samcowi udaje dla siebie zagarnąć etc. Dziewicy nikt nie miał, panna po przejściach? Sorry zwierzaku - no bonus! Seks przenika się z władzą. A władza jest najlepszym afrodyzjakiem.

ja mialem 3 partnerki i najlepiej chcialbym kobiete teraz co tez 3 miala, to bedzie ok, a nie chce takiej co miala wiecej. panie po przygodach i seksie bez milosci mnie nie interesuja

Gość no nieee
Ja jak mialam 19 lat mialam juz 6 partnerow z czego ostatni to moj maz.

Gość
tralalala => dziwne akurat, że ten stereotyp panuje w każdej kulturze. P.S. Kult Ishtar nie przetrwał :P

a co ty...-> moze byc obrzydliwe zgadzam sie ale to nie powod zeby obrazac dziewczyne.... ludzie sa rozni i rozna maja przeszlosc...nie mozna nikogo obrazac za to ze w kims byl zakochany oddal sie temu komus a cos sie skonczylo...takie zycie...nie zyjemy w sredniowieczu i wsrod mormonow....kazdy zyje wlasnym zyciem...troche tolerancji dla innych...

poza tym to jej wina, ze z nim zwiazala, prawiczek bardzo rzadko zostaje przy pierwszej partnerce na zawsze, jesli ona nie byla dziewica

Gość ojjjjj
2 w wieku 19 to nie tak duzo

a może wcale nie w wieku 16 lat tylko dwóch po 18 roku życia? Dorosła.

no nieee - no ale twoj maz pewnie tez mial sporo partnerek