Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

"ja jestem ciekawy o czym mozna bez przerwy gadać przez 5 godzin" brzydal - wydrukuj to sobie, powieś nad łóżkiem.... za kazdym razem, gdy najdzie Cie wewnetrzne pytanie, czemu jedyną Twoją kochanką jest własna prawica, popatrz na ten tytuł i bedziesz mieć odpowiedź

Gość z sieci
Brzydal - zamawiasz kawę, czekasz na kawę, rozmawiasz, idziesz do toalety, rozmawiasz, zamawiasz drugą kawę, i znowu czekasz, rozmawiasz itd..... 5 godzin zleci, :)

ja się zastanawiam, czy z owym obiektem mojego zauroczenia też bym się tylko rozmową zadowoliła, gdyby sie okazało, że jego stan cywilny to kawaler i choc to zabrzmi jak nie "ja" to tak:D Jeden jedyny raz w życiu miałam cos takiego...no uroczy byl:D

Gość z sieci
Brzydal - kiedy trzeba to inteligentnie, kiedy trzeba to po chamsku Malaga ma racje - broń się!

brzydalu - to, żę nie załapałes to kolejny punkt na dłuuuugiej liście powodów romansu z pięciopalczastą pięknością, którą wlasnie do nas odpisujesz :P

Gość z sieci
Doprawdy - a nie trzeba było trochę tego pociągnąć, trochę egoizmu :)

Gość wiosnę czuć w kościach
zapomniałam jak to się zawierało te znajomości....

Gość z sieci
komiczne - a Ty ile masz dzieci,

Gość z sieci
za głupi albo za mądry żeby dać sie wciągnąć

A tak ... jakoś przypomniało mi się, podobne do tego co Ty opisujesz odczucie :D Dobrze, że liczba potomków się nie zgadza ... I napisz proszę, że facet nie ze Stolicy jest :D

Gość z sieci
Doprawdy - rozumiem, Komiczne - ty taki ogier i bez dzieci, zaraz mi powiesz że znasz sie na tym co robisz i nie masz wpadek, :)

Gość z sieci
uciekam, bardzo sympatyczne sie tu rozmawia, i 5 godzin zleci ;) może do usłyszenia wieczorkiem ?!

Tak wiem ... ale po tym co się okazało ... dziś już wiem, że nawet rozmawiać z nim nie warto było :o choć wywoływał identyczne emocje we mnie, jakie opisywałaś. Wolałabym go nigdy nie spotkać :O Ale co tam ... było minęło :D :D :D

no pewnie, ja tam zauroczeniom ulegam srednio raz w tygodniu, ale tamto było takie, że łomatko:D było minęło:>