Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

5h to jest nic, ja z facetem raz 8h przegadalam patrzac mu czule w oczy- jaka ja byłam nienormalna:D a on był taaaaki piękny:D

brzydall, 5 godzin pogaduch to po prostu oznaka tego, że sie dobrze czuje w towarzystwie drugiej osoby :)

Gość z sieci
Doprawdy - to nie ma nic wspólnego z dobrodusznością, tak jak napisałam - anonimowo każdy jest taki jakiego go sobie wyobrazimy lub chce żeby go postrzegano,

setunia brawo to jest coś myślę ze będzie ok, ale następne spotkanie tak nie przejdzie bez echa:0

Gość z sieci
Brzydal - najpierw 5 godzin rozmów potem 5 godzin.... ;)

KOmiczne ja mysle , ze t wcale nie tak malo, skoro bylo to w dosc krótkim czasie jak dla mnie, bo od lipca ubieglego roku;) nie wiem czy sie od tego nie uzaleznilam:D a to wczoraj to nie byla nawet randka tylko "spotkanie zapoznawcze":classic_cool: spotkalismy sie po krociutkim pisaniu w necie;) ]ja oczywiscie odwlekalam sotkanie bo on chcialjuz w sobote;)

5 godzin pogaduch to mogą sobie sąsiadki gadać albo przekupy na rynku. Ja bym nie dał rady :(

Gość z sieci
Doprawdy - no tak, i to jest właśnie "urok sieci", jak nie widzisz uśmieszku na twarzy to nie wiesz co kto myśli :)

Gość z sieci
Brzydal - jak ty jesteś taki nieatrakcyjny ( tak uważasz) to tym bardziej 5 godzin powinieneś "czarować"

Malaga no mam nadzieje, ze dojdzie do kolejnego spotkania, by chyba na nim najfajniej sie czulam ze wszystkic dotychazasowych spotkan:) aa to Bydall nie Komiczne pisal ze 5h to duzo ;)

"bo od lipca ubieglego roku" setunia - co najmniej powinno byc z 15-20 facetow i polowa z tych znajomosci skonsumowana ;) a co do mnie w realu - przeciez kazdy wie, ze jestem niskim, grubawym facetem po 50, mieszkam z matka i nosze wąsy :P

" brzydal nie rezygnuj nie wszyscy umieją rozmawiać tyle godzin " np brzydal nie umie :P

Gość luksja2
Seti bajerantko Ty mala...:P

"jak tak patrzyłaś to co czułaś?"- jak to było do mnie to mniej więcej coś takiego:"dlaczego on jest kurwa zonaty" ahahahaha

"Komiczne, a Ty ile lasek w ten sosob skonsumowales?" pytasz tylko o jednorazowe numerki, czy wszystkie? :P

Gość z sieci
Komiczne - ja nie wiedziałam ( jaki jesteś) :) Brzydal - przez godzinę to ty laski nie zbajerujesz, no chyba że chodzi jej tylko o skonsumowanie,