Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

" Komiczne wysłać Ci?Tylko zeby było uczciwie pozwole Ci wybrać Mam blondynke,rudą i brunetke" masz aż tyle peruk? niesamowite - a co jesli facet zażyczy sobie zebyś była łysa? :P (majacy takie preferencje tez są)

kyyrene tez bylam sliczna jak miałam 19:D- teraz jestem piekna...o lata doświadczeń:D

"a ja dostałam wczoraj fotki z czasów, kiedy miałam 19 lat...kurcze, jaka byłam ...sliczna" czyli sprzed 6 lat :P:P j

wczoraj bylam na takim spotkanku [to bylo juz chyba 6te takiespotkanie w realu:P wiec mam doswiadczenie w tych sprawach;)] i bylo naprawde milo i dobrze sie czulam;) trwalo 5godzin:)

"i bylo naprawde milo i dobrze sie czulam trwalo 5godzin" ile czasu z tych 5 godzin trwał sex? :P i 6 spotkanie - to dopiero początki :)

Na moment wyszedłem z kafe bo musiałem popracować i już kilka stron mi uciekło :( Było coś o mnie albo do mnie?

eeeee spadajcie -nie bylo zadnego seksu ai sniadania:D sama jeszcze go nie skonsumowalam:> Komiczne z tym amantem to bylo pirwsze spotkanie:) po prostu z 6ciu osobnikow w ten sposob juz poznalm:D;) jak nie wiecej, bo liczac 2 kolegow ktorych juz znam 5lat to byloby 8smiu;)

Nie muszę pracować nad psychiką - wezme sobie coś na uspokojenie i luz :classic_cool: Nikt sie nie zorientuje jaki ze mnie psychiczny popapraniec :)

"Komiczne z tym amantem to bylo pirwsze spotkanie" tak tez to zrozumialem - chodzilo mi o to, ze dopiero zaczynasz zabawe w netowe randki... poza tym, to jesli sexu nie było, to nie wróże dobrej przyszlosci temu związkowi :P ;)

Gość z sieci
Brzydal - nie przejmuj się, przesiej przez filtr to co powiedział komiczne i inni, wyciągnij wnioski i do dzieła, a komiczne chyba tak lubi to jego styl, no i dobrze ktoś taki też jest potrzebny,

Gość z sieci
Doprawdy - i jak tu nie wywnioskować że komiczne to tylko o seksie myśli ;) :)

Gość z sieci
dla kogo?

"dla kogo?" odp.: "a komiczne chyba tak lubi to jego styl, no i dobrze ktoś taki też jest potrzebny"

Gość z sieci
anonimowo normalny facet, w realu to kto wie jak sie zachowuje