Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzziiikkkzak

Nigdy Nie przyznam się ilu miałam partnerów w łóżku

Polecane posty

Gość a co ty sobie myslisz
poza tym tylu jest kobieciarzy na swiecie, ze to niech z nimi sie wiaza kobiety po przejsciach

Gość zzzziiikkkzak
super sobie radził...naprawdę... tak naprawdę to dopiero z nim odkrywam intymny świat...jest najcudowniejszym kochankiem :-)

mam kolegow, co lazili po agencjach, mieli mnostwo kobiet, czesto przypadkowych, zdradzali swoje kobiety, uwazam, ze to oni sa odpowiedni dla kobiet z bujna przeszloscia

zzzziiikkkzak - a on mial wczesniej dziewczyny, uprawial chociaz petting?

niech sie panie po przejsciach trzymaja z daleka ode mnie, mowie im stanowcze nie!

Gość zzzziiikkkzak
tak pierwsze , co robię to idę i pytam faceta, czy jest kobieciarzem, albo ile miał partnerek...nie wiedziałam, jakie zycie wiódł wcześniej, ile miał partnerek, czy miał, skąd miałam tow iedzieć , skoro nie znałam go wczesniej

Gość zzzziiikkkzak
a skąd ja mogę wiedzieć, czy uprawiał, czy nie... dziewczyny miał, więc chyba uprawiał, ale ja się o takie rzeczy nie pytam, bo to przeszłość.

no własnie to odziera zanjomosc z wszelkiej atmosfery intymnosci już widze jak nasz kolega siez achowuje jak idzie do dykoteki i poznaje dziewczynę - pewnie daje jej ankietę na cnotę którą zawsze nosi zapobiegliwie w kieszeni :D

widzisz, czyli nie byl takim typowym starym prawiczkiem co nigdy nie mial dziewczyny, takim nieudacznikiem :P pilton - ja wole miec duzo fajnych kolezanek, wchodzic z nimi na tematy seksu i jak juz duzo o jakiejs wiem, i wiem, ze jest dla mnie odpowiednia to wtedy latwo mi sie taka zauroczyc

po prostu nie wyobrazam sobie, ze jestem z kobieta, nie wiem nic o jej przeszlosci, a potem wyjdzie przez przypadek, ze to zwykla dziwka byla

to już dużo zdrowsze a gdyby była tak ktora po prostu nie dala by Ci się wciagnąc w rozmowę na te tematy może zbyt pruderyjna, niesmiała, zamknięta w sobie?

te co nie wchodza na te tematy to raczej bujnej przeszlosci nie maja, to mozna tez wyczuc jakie kobieta ma podejscie do seksu

jak sie kogos dluzej zna to mozna to jakos poznac jego sposob bycia itp.

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp