Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia365

czy po tabletkach antykoncepcyjnych mozna przytyc???

Polecane posty

Gość Andzia365

mam pytanie: czy po tabletkach antykoncepcyjnych mozna przytyc? i czy jest szansa ze mi biust troche urosnie? Ile mozna przytyc i jakich sie rozmiarow spodziewac? Pytam bo mam niedowage i dosc mikroskopijny biust a zaden z lekarzy nie potrafi mi pomoc;/ moze czas sie wybrac do ginekologa? prosze o odpowiedz pozdrawiam:*

tabletki anty nie są na cycki!!! Jedne tyją inne nie to jest sprawa indywidualna każdej z nas......ja przytyłam prawie 10kg po odstawieniu wróciłam do stanu z przed brania tabletek.... Moje inne koleżanki nie przytyły ani grama, także widzisz na każdą z nas działają inaczej te same tabletki.

Gość ręce opadają...
Jak mówił pewien stary ginekolog: "tyje się od jedzenia a nie od tabletek"... Piersi Ci mogą podrosnąc to fakt Ale bedzie to efekt "opuchniecia" a nie faktycznego wzrostu i wrócą do poprzedniego stanu po odstawieniu tabletek. Przytyć możesz - jeśli dasz sie poniesc wilczemu apetytowi po tabsach. Ja nie przytyłam...

Gość ja schudlam
to sprawa indywidualna, zalezy od odpowiedniego doboru. poeksperymentuj az znajdziesz ta najbardziej odpowiednia dla siebie. Polecam zaczac od jakichs dwuskladnikowych, bo one zmniejszaja ryzyko przybrania na wadze. Ja schudlam 5 kilo i nie mowie ze to od tabletek, ale nie czuje zwiekszonego apetytu. to nie jest tak ze automatycznie tyjesz bo jesz pigulke ale zwieksza sie apetyt. Jezeli masz tego swiadomosc i potrafisz sie kontrolowac to nie ma problemu. Ja tam i tak wole przytyc pare kilo niz przybrac np dodatkowe 20 na 9 miesiecy.

a to nie chodzi raczej o zatrzymywanie wody w organizmie? Ja mam plastry i moj organizm dziwnie sie zachowuje:/ niby przytylam ale mam brzuch jakis taki nabrzmialy:/ ale tak to calkiem normalnie wygladam no i z B piersi wskoczyly na male C