Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś ma tak jak ja

Czuje sie beznadziejnie

Polecane posty

czy ktoś ma tak jak ja - czyli doszliśmy do meritum. NIE CHESZ SIĘ ZMIENIAĆ, więc się nie zmieniaj. bo będziesz czuła się milion razy gorzej. jesteś jaka jesteś, i to jest OK. nie żyjesz dla innych, moze poza kilkoma ważnymi dla ciebie osobami. żyjesz dla siebie. długa jest droga do akceptowania siebie, zwłaszcza, jeśli nikt cię nie popiera (i np. ciągle słyszysz, że jesteś zła, niedobra, nudziara, dziwna, nienormalna i te pe). ale to jest możliwe, choć w pewnym stopniu. PS. nie smędzę i nie pieprzę farmazonów, bo znam to wszystko z autopsji ;) 🌼 dla ciebie, na pocieszenie

moze gdybym była ładniejsza to byłabym bardziej pewna siebie i łatwiej nawiązywałabym kontakty z facetami, zwracałabym ich uwage i potrafiła odszczekac tym co chca mnie jedynie przeleciec. Moze gdybym była mądrzejsza skonczyłabym dobry kierunek studiów i znalazła lepszą prace. :(

jezeli juz ktos mnie popiera to moja mama...chociaz i ona ciągle mi marudzi ze powinnam juz kogs miec, myslec o załozeniu rodziny a jak mysle inaczej to jestem bez serca:(

albo dlaczego dla facetów jak jestem ubrana normalnie jak kazda przeciętna dziewczyna w moim wieku to jestem taka zwykła szara myszka a jak sie fajnie ubiore to od razu łatwa, dziwka i pewnie jedynym moim marzeniem jest zostanie ich kochanką a jak nie to jestem zimna:(

juz jestem na dnie

przyzwyczaiłam sie chyba

ale to prowadzi do samozagłady ;)

:(

jak mnie denerwują takie dziołchy co mają 170 i ważą 63 kg - moim zdaniem to Ty ok jesteś :) a na ludzi to nie patrz, dobrze wyglądasz i niech sie odczepią... ja jestem niższa od Ciebie (168cm) i w czasach mojej mega szczupłości ważyłam 62 .... mi sie też nei chce wychodzić itd ale robbie to na przekor sobie...czasem mam tak, ze nie chce mi sie wstać z łózka, ale wtedy sobie mówię, ze to minie.... a w ogóle to chyba ta aura jest jakaś spaczona!! to wszystko przez brak słońca!!! ;(

czy ktoś ma tak jak ja albo dlaczego dla facetów jak jestem ubrana normalnie jak kazda przeciętna dziewczyna w moim wieku to jestem taka zwykła szara myszka a jak sie fajnie ubiore to od razu łatwa, dzi**a i pewnie jedynym moim marzeniem jest zostanie ich kochanką a jak nie to jestem zimna - tu Cię nie kumam, nakrecasz sie sama... może moja droga jestes szarą myszką bo sie tak CZUJESZ?? Myśle, ze raczej tu w Tobie leży problem. popatrz na dziewczyny obok, wiele z nich ma po prostu ładne a nie śliczne buźki... Może wiecej uśmiechu, może wiecej luzu, spontonu.... przeciez nie każdy facet z którym zamieniasz kilka zdań od razu ma Ci sie oświadczyć... :) ps. a mama to rzeczywiście trochę kiepsko, że Ci wypomina... moja to jest wyloozowana pod tym względem chociaż, sama sobie poszalała za młodu ;)

no chyba ta pogoda tak na mnie działa:(

Gość nu nu a nu
ja tak mam odkad nie mam pracy. Helli🖐️ MAm kilka pytan: A Ty autorko masz kogos, z kim mzoesz pogadac? MAsz kogos kto Cię przytuli? Masz kogos kto zauwaza Twoje sukcesy? Dajesz rade wygospodarowac czas na przyjemnosci swoje ?

niby mam , czasami przytuli ale nie sądze, zeby zauwazał moje sukcesy....w sumie mało ich:( moje przyjemności ?? czas mam ale jakie ja moge miec przyjemności?? czy czytanie sie do tego zalicza?? bo na to mam czas, czasami sie zmusze ale to jak jest ładna pogoda zeby isc do lasu na spacer...

Gość nu nu a nu
strasznie zdolowana jesteś masz 🌻 ile masz lat?

25

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

Gość
Ja. To się nazywa "kac".