Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumoholiczka

jakie perfumy i ile posiadacie?

Polecane posty

Gość perumoholiczka
a olecilaby mi ktoras jakis fajny brazer? do twarzy moze byc drogi zastanwiam sie nad ziemia egipska

Gość perumoholiczka
puder brazujcy

hmmm sama szukam. Mam teraz bobby brown, ale uzywam go od 2 lat i juz mi sie pokruszyl. Ja chcialabym upolowac jakis fajny brazer, ale nie za bardzo perlowy...

Gość perumoholiczka
no ja tez czekoladka a jakby byla na moim miejscu i bys miala 200zl to kupilabys swoj wymarzony YSL babydoll czy wolalabys wydac na co innego?

Gość propaganda dziala
ja mam dosc fajny z victorii secret wpedzlu, tylko, ze sa w nim drobinki brokatu, wiec na codzien sie raczej nie nadaje, a i na wieczor jest dosc swiecacy. osobiscie jesli chodzi o brazery to mialam jeden chyba z rimmela dosc dlugo i bylam zadowolona, a kosztowal moze 20zl. do tego mialam jakiegos no namea w kulkach z drogerii natura, ale byl raczej perlowy. teraz zastanawiam sie nad jakims prasowanym bo jest chyba najbardziej poreczny.

Gość to ja też zrobię małą
inwentaryzację swoich: Yves rocher 1. rose absolue 2. vic puree 3. nature 4. pivoine 5. shafali 6. verveine 7. neo natura Elizabeth Arden 8. red door 9. green tea 10. ardenbeauty Estee Lauder 11. beyond paradise Lacoste 12. touch of sun Dolce Gabbana 13. sicily Lacome 14. miracle so magic Chanel 15. N 5 W pracy jeszcze 3 znanych firm ale nie podam nazwy co najmniej 50% z tych co wymieniły forumowiczki miałam i kupę innych Czy zdobędę tytuł świra tego topiku???

Gość propaganda dziala
skoro ci na nim zalezy to masz go jak w banku

Gość to ja też zrobię małą
zależeć to mi nie zależy ale od dawna obserwuję, ze mam coś z głową na tle perfum, z tego topiku dowiedziałam się że nie jestem w "chorobie" osamotniona, przecież to nonsens, dziś wysłałam kolejne zamówienie na perfum... jestem popierdolona jak nic

Gość perumoholiczka
to jest tak ze zjednej strony mi mowi kup euphorie a z drugiej nie :Dale chodzi za mna jak nie wiem

Wiesz co, ja w tej chwili jestem nastawiona raczej na jakies fajne ciuchy. Mam juz wyrzuty sumienia, gdy kupuje kolejna flaszke:-) Baby doll kupie gdy bede znow leciec do Polski ( na bezclowce ) lub na truskawie, jesli bedzie promocja.

Gość perumoholiczka
to ja tez zrobie mala -no dolacz do nas :D hhe a mialas euphorie?

Gość perumoholiczka
oj wezcie mi doradzcie musze miec popracie zeby sie zdecydowac:D:D:D:D

Gość przesadzacie znowu
moge wam odstąpić swojego mężczyznę,uwielbia perfumy i non stop mnie nimi uszczęśliwia;)

Gość propaganda dziala
coz jedni kupuja ubrania, inni ksiazki, plyty, a jeszcze inni perfumy. wiem, ze faceci tez to lubia choc nie sa metroseksualni. ja mysle, ze ludzie zwracaja uwage w pierwszej chwili na wyglad i zapach. mi wiele zapachow kojarzy sie z milymi wspomnienami itd. dlatego lubie miec na kazda okazje cos innego. czy to choroba..hmm nie wiem.

Gość propaganda dziala
zrb bilans w szafie. jak nie masz na co innego wydac kasy to kup perfumy bedziesz spokojna przynajmniej ze je masz.

Gość perumoholiczka
ja uwazam ze to choraba mnie najpierw bralo na kosmetyki kolorowe az drobilam sie pokaznej kolekcji w postaci dwoch kuferkow mam hcyba z 10 podkladow ,30szminek ..itp itd ...choroba

Gość perumoholiczka
czekolada ultraviolet to jeden z moich ulubionych zapachow jest przepiekny pachnie jagodami ,jest pudrowy ,cieply zapaszek ponoc to ulubiny perfum Dody;) ale uwazam ze jest swietny mam 50ml i jak mi sie skonczy na pewno kupie nadaje sie na dzien i na noc ,w upaly i chlodne dni moim zdaniem ladniejszy od babydoll

Gość perumoholiczka
propaganda dziala ,no wydaje mi sie ze wszystko mam ,narazie zadne buty nie pwadly mi w oko na wiosne mam narazie 2 pary ,kupilm plaszczyk wiosenny ,torebke , mam kilka wydatkow ale lbizej lata np stroj kapielowy...

Gość perumoholiczka
czekolada a wachalas go czy w ceimno chce kupic ,trwalosc trzyma sie caly dzien bynajmiej na mnie

Gość propaganda dziala
mozliwe ze to choroba, bo ja tez mam tendencje do gromadzenia roznych kosmetykow, ale i..ubran, butow..czesto nie planuje zakupow, ale jak juz wstapie do sklepu to ciezko mi wyjsc z pustymi rekami.. jednak perfumy maja cos w sobie co przyciaga uwage i nie umiem sie im oprzec:)

Gość perumoholiczka
propaganda dziala ja perfumy najczesciej na allegro taniej wychodzi sephora i douglas to drozyzna...

Gość propaganda dziala
to jak masz nie spac po nocach to moze go kup. ja jak na razie kupna perfum chyba nie planuje, choc z tym nigdy nic nie wiadomo..ale gdybym miala cos na oku to czemu nie. choc przyznam, ze zblizajace sie lato jest zrodlem wielu wydatkow.

Gość perumoholiczka
czekolada 13 par o maj gaszzzzz

Gość perumoholiczka
a ile macie kasy na wydanie na miesiac? ,na jaka kwote mozecie sobie pozolic wydac na wasze kosmetyki,perfumki icuchy?

Gość perumoholiczka
czekolada a byls na lotnisku w Hurghadzie moze?