Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek ona..

kto szuka miłości..poznajmy się

Polecane posty

Ale o tej godzinie też już troche osób było... zwłaszcza, że co poniektóre osoby siedzą na gadulcu ;)

Gość baba Jagga
to jak siedzą na gadulcu to nie mają czasu na kafe pisać;) ja jeszcze do 20 jestem,potem przerwa;) co tam,Grafiku słychać?:)

Gość baba Jagga
witam;)

wczoraj ktoś prosił żebym jeździł ostrożniej ... no i nie posłuchałem ;) na szczęście nic sie nie stało ;) uff....

Gość baba Jagga
Grafik,jesteś piratem drogowym?;) nieładnie...

a tam piratem odrazu :P pierwszy raz mi sie zdarzyło wjechać komuś w tyłek lekko ;)

Gość baba Jagga
zawiesza mi się kafe więc sobie idę:( wpadnę po 22 :)🖐️ mam nadzieję że ktoś będzie:)

tak prosiłam, bo wiesz dlaczego... a poza tym już straciłam jednego fajnego kolegę z kafe, pisałam z nim na gg, był w Twoim wieku, rozmawialiśmy i nagle przestał się odzywać, potem z innego topiku dowiedziałam się że miał wypadek samochodowy w wyniku którego zmarł... bardzo to przezyłam

Gość baba Jagga
kafe się zawiesza:( nie wysyła mi postów:( idę sobie:( przyjdę po 22,mam nadzieje ze ktoś będzie:)

tak prosiłam, bo wiesz dlaczego... a poza tym już straciłam jednego fajnego kolegę z kafe, pisałam z nim na gg, był w Twoim wieku, rozmawialiśmy i nagle przestał się odzywać, potem z innego topiku dowiedziałam się że miał wypadek samochodowy w wyniku którego zmarł... bardzo to przezyłam

Gość baba Jagga
wysłało jednak:o nie rozumiem, ale i tak sobie idę

no to już wiem dlaczego :( ale normalnie to spokojnie jeżdże ;) spieszyłem sie po kumpla...

no i 20 minęła a tu nadal pustki... :( Kaj są aniołki... kaj jest samotna mikołowianka ... :(

ech... tak bym chciała żeby mnie ktoś przytulił...niby takie przyziemne a takie nieosiągalne

a w jakim rejonie naszego pieknego kraju szukasz ? ;) jakbym wiedział gdzie szukać nie byłoby mnie tu :P