Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek ona..

kto szuka miłości..poznajmy się

Polecane posty

wcale nie w tamtym roku jak bylem to u nas lalo a tam slonce i goraco tak samo tydzien temu bylem to tez zar sie lal z nieba :d a Finlandia bo po niej nie ma nigdy kaca :D

ano bo sprawdzam jakos zaniom wysle w miare.... ale chybs pojde juz i.. zlegne .mili panstwo papa

w tej Norwegii na północy gorąco?? :D a jak częstujesz tą Finlandią, to ja poproszę:) skoro kaca nie ma, to i miód nie będzie potrzebny:) fiolkah - dobranoc:)

zielona tu mnie nic nie trzyma nie mam kobiety znajomi powyjezdzali to co tu sameu robic :)

nie jade tam szukac kobiety :D ale jak sie trafi taka co mnie pokocha to czemu nie :)

ale gdy wyjedziesz to nie zapomnij do nas czasem nagryzmolic:) z ciebie to normalnie złota raczka...idealny facet do wszystkiego.

normalnych kobiet ze świeca szukac:(ja tez nie jestem chyba zbyt normalna;nie wiem jak koleżanki z klubu ale ja czasem mam jazdy...

normalnych kobiet ze świeca szukac:(ja tez nie jestem chyba zbyt normalna;nie wiem jak koleżanki z klubu ale ja czasem mam jazdy...

dla kazdej milosci warto sie poswiecic jesli bym taka tam znalazl to bym zostal :)

ja też nie do końca normalna jestem:) obawiam się, że normalne kobiety nie istnieją;) pytanie - co to znaczy "normalna" :)

dla mnie normalna to taka z ktora a) zawsze bede mogl pogadac na wszystkie tematy b) bedzie mnie kochac c) doceniac d) wspierac to chyba wszystko :D czego oczekuje :)

chodzi mi o to w a ze , zawsze znajdzie czas na rozmowe ze mna :) mirell to wyglada na proste ale ciezkie do spelnienia :) chyba ze ja sie rozgladam gdzie nie trzeba :)

-gadam o wszystkim i o niczym... -gdy kocham to do bólu -doceniam-gdy jest co -zawsze podam dłoń do tego mam jeszcze masę innych zalet ...oraz wad:(