Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przylepeczka

10 kg do czerwca---- poczujmy sie lepiej!!!!!!!!! Pon14.04 START!!

Polecane posty

Nigdy nie wiadomo jak to bedzie, ale nie mozna liczyc tylko na to forum, trzeba wierzyc w siebie i w wytyczone przez siebie cele:) Wszystko tkwi w nas:)

Gość ejehohah
masz rację, ale ja sama sobie nie poradzę, to fakt..

NICK..........DNI........WZROST......WAGA POCZAT......TERAZ.......CEL przylepeczka..0...........1,69..............70?......... ......70?..........60.. Flower15.......0............1,65..............72........ ........72..........55... Sharii...........0............1,60..............75...... ..........58..........50.. Dżudi...........0............1,79..............68....... .........68..........59.. Ejehohah.......0............1,58.............55......... ........55..........50.. ginorossi.......2............1,68.............62..................61..........52

Gość przylepeczka
Ginorossi--- zapraszamy :D Super ze nasz glupa sie powieksza...jaka masz diete, a moze po prostuy zaczynasz zdrowy tryb odzywiania? Dżudi, ja mam 18 lat, mieszkam w Anglii i chodze do College'u.. A Ty jak konczysz taki kierunek, to bedziesz nam tu doradzac :D Wykorzystamy Cie:)

Dlatego warto wierzyc w ''sile kobietek'' narazie nie zapowiada sie ze bedzie ''cisza'' wiec nie ma co sie martwic :)

byłam kiedyś na kapuścianej, ale jo jo mnie dopadło :O teraz rano jogurt, obiad normalny,ale połowa porcji, owoc, na kolacje jogurt, ale nie pozniej niz o 18 ;) chrom, czerowna herbata, woda ;) ja mam 19 lat, studiuje sobie i nie jest zle ;) bylby tylko nie wstydzic sie latem zalozyc bikini:P

Hehe , a nie ma problemu:) Sila tkwi w warzywach i owocach :) Jak najszybciej sie trzeba wyzbyc niezdrowej zywnosci, przez to nie tylko ''tyjemy'' ale niestety wszystko sie w naszym ciele pogarsza...skora, cera, dlatego staram jesc warzyw i owocow ile wlezie:)

Gość ejehohah
a żegnacie sie dziś jakoś z jedzeniem ? jakaś ostatnia wielka uczta?

aa dziewczyny, pozaczerniajcie się lepiej bo topiki dietowe to pożywka dla podszywaczy ;) moze sie umowimy, ze nasza tabelke bedziemy poprawiac zawsze w poniedziałek?

Gość przylepeczka
Ginorossi---oj tak:) Wazysz dokladnie tyle ile ja bym chciala, oczywiscie wolalabym wiecej schudnac, ale narazie taki cel :)

mam nadzieje, ze ja ni bede najstarsza:P a jak u Was z cwiczeniami? ja kiedys duzo na rowerze jezdzilam ,a jestem po operacji i sport odpada :O ale może hula hop? podobno swietnie modeluje talie

Hehe Flower15, to najlepszy wiek na determinacje:) Przynajmniej w moim wieku tak bylo :) Nie radzilabym ci przechodzic na jakis radykalne diety, gdyz teraz twoj organizm potrzebuje ''bardzo wiele'' jestes w wieku kiedy organizm potrzebuje bardzo duzo energii dlatego poprostu zmniejsz ilosc spozywanych produktow, pij duzo wody, jedz duzo warzyw i owocow, nie bedzie zle:)

Gość przylepeczka
ejehohah--- no ja dzisiasj na obiadek miala zapiekane ziemniaczki z kurczaczkiem chrupiacym... :) mniam mniam... niestety troche kcal to napewno mialo... kolacji dzisiaj tez sobie nie bede szczadzic :) Moze nie powinnam, ale zawsze latwiej zaczac od wyznaczonego terminu...:)

ginorossi hula hop jak najbardziej modeluje talię:) Najbardziej polecam wszystkim rozciaganie:)

Ja zjadłam całą tabliczkę czekolady pistacjowej:P Teraz idę troszkę poćwiczyć:)

Gość przylepeczka
no, hula hop, to bardzo dobry pomysl :)

Gość przylepeczka
Flowerku, a jakiej firmy jest pistacjowa czekolada? nie widzialam takiej... mniam mniem :)

Gość biała mewa
No to ja jutro się rano zważę, i zaczynam dietę, poza tym będę ćwiczyła, głównie brzuch- 30 minut hula hop i od razu po tym 8 abs. Robiłam tak w tamtym roku i super schudłam. Buziaki

Gość agus1216
Ja mam czas na schudnięcie 8 kilo - do maja... :( Zastanawiam się nad Norweską ale nie wiem czy dam radę :( Też chcę zacząć od jutra :)

Gość ejehohah
ja tez amierzam zjeść pyszniutką-pożegnalną kolacyjkę ;)

Ja mam za miesiąc(też w maju) iść na komunie i chciałabym schudnąć coś do tego czasu:)

Gość biała mewa
Ja to bym chciała do końca kwietnia, czyli przez te dwa tygodnie schudnąć jakieś 3- 4 kg, myślicie że to mozliwe, zostało 17 dni, da radę? jeszcze plus ćwiczenia.

Gość przylepeczka
agus1216---ja osobiscie odradzam tak szybkiego chudniecia, uwierz mi ze lepiej na tym wyjdziesz jak zaplanujesz sobie odcghudzanie na dluzsza mete... czlowiek uczy sie na wlasnych bledach stad teraz wiem ze tak jest lepiej, przezdtem popelnialam ten blad i dlatego od 2 lat nie udaje mi sie schudnac... teraz obieram inna taktyke :D