Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudneee

DZIEWCZYNY CHCACE SCHUDNAC 7KILO DO LATA zapraszam

Polecane posty

Kurde nie wiem czemu to nie dochodzi. Zaraz uciekam się pouczyć, ale wpadnę tu wieczorem i mam nadzieję ze dojdzie. A sprawdzasz dobrego maila? Bo ja na przyklad mam dwa:-D W kazdym razie będę wysylala az dojdzie, bo nie wiem w czym problem teraz.

Gość Idaa
ok dziewczyny ja narazie zmykam, mam jedną prośbe. Jeśli macie jakieś sposoby na celulitis to piszcie:) No chyba że go nie macie to już Wam zazdroszczę:) Moim głównym problemem są uda:( Ich wielkość i ten okropny celulitis. Mam nadzieje że w końcu w te wakacje będę mogła chodzić w bikini i nie myśleć o tym czy mi się coś nie marszczy za bardzo na nogach:)

Tak na ten, na pewno się wyslalo bo mi się wiadomosci zapisaly w wyslanych. Wiec moze tak po prostu byc ze dojdzie trochę pozniej ale dojsc musi bo nie widzę innej rady. Chyba, ze masz pocztę zapelnioną? Bo juz pomyslu nie mam. Jesli tak to musialabys cos usunąc a jak nie to musi się wyslac. Jak wpadnę tu do was jeszcze to mam nadzieje, ze juz dojdzie. Ja juz na dzisiaj spacerek zaliczylam, krotki bo krotki ale teraz muszę się zmusic do nauki, a mam z tym problem. Popieram peeling z kawy jest swietny sama stosuję. Jakies kremidlo jeszcze tez by mi się przydalo. Milenko co do diety to wlasnie się zastanawiam. Na pewno zero chleba/slodyczy/makaronow/ Ale moze bym przeszla na jakąs konkretną. Dzisiaj jestem na takiej co lubię czyli wszystko z umiarem. Oczywiscie wykluczajac slodycze i to wszystko niezdrowe.

Gość malinka 23
Idaa ja tez mam problem z udami i cellulitem:( podobno działa ten peeling kawowy, ale ja go jeszcze nie stosowałam i nie wiem dokładnie co tam do niego potrzeba (jakie składniki), ale pomagaja mi masaże szczoteczką i prysznic raz ciepłą raz zimna wodą, a później wcieram balsam ujędrniający. Nie mam go dużego ale zawsze coś tam pod światło widać zwłaszcza wyżej :O A Ty co stosujesz??

Gość malinka 23
Nałęczowianka_with_sugar: napisz mi proszę składniki na ten piling kawowy i jak go stosujesz,OK? Z góry dzięki!!

Ja stosuję taki przepis: Biorę miseczkę i daję pol na pol kawy i soli. (Bo zwykle całe ciało sobie peelinguję) Do tego tego trochę oliwki dla dzieci/ bądz zel do mycia jak nie mam. Mieszam to wszystko, zeby byla dobra konsystencja i się peelinguję:-D Mozna tez cynamonu dodać, ale osobiscie nie lubię.

Gość malinka 23
dzięki dziewczyny! 🌼 Wieczorem wypróbuje i dam znać jakie efekty:)

Gość malinka 23
a jaka to ma być sól taka do kąpieli??

po peelingu zimny prysznic i ja stosuje zel nivea good bye cellulite. żadych słodyczy! żadnego tłuszczu! a duzo ruchu! moje posilki wygladaja tak ;D : śniadnie: jogurt zmuesli albo salatka owocowa z 1-2 lyzkami jogurtu. 2 śniadanie: owoc albo pieczywo wasa z miodem. ŻADNEGO BIALEGO PIECZYWA! zastapieto waflami ryzowymi albopieczywem wasa wlasnie. I żadnego masła! na takie kanapki za to duuzo warzyw mozesz dac:) obiad: ryz z warzywami, zupa pomidorowa z ryzem gotowana na kostce... aalbo salatka z jogurtem. kolacja:koniecznie przed 18! to samo co na sniadanie albo znowu owoce. czasem bialko jaja na twardo... w tej diecie powinno sie uwzglednic :) po kolacji tancze;) hehe salsa minimum 1 godzina choc roznie jest z czasem... albospacer. wazne zeby sie ruszac. potem reszta obowiazkow, chlodny prysznic i spanie... rano czuje sie lekka itd.

Gość malinka 23
muszę koniecznie wypróbować:)

Witajcie dziewczyny! Ja też sie do was dołącze, bardzo chciałabym schudnac!!Tylko niestety malo we mnie wytrwałości:(( Jak juz chciałam rozpoczac jakas diete np. rozłączną to jak mialam sobie przygotowac posiłek nie mialam pojecia co mam zjesc:( poprostu nie umiem dobierac produktów.Doradzcie jaks łatwa i niedroga diete. U mnie jeszcze jest problem , gdyz gotuje dla siebie i narzeczonego, a on nie musi tracic wagi:)Pozdrawiam!

Gość malinka 23
OK dziewczyny ja zmykam na spacer:) Odezwę się później!

słodka koietko...przeczytaj moj wpis powyzej o diecie... polecam! na obiady czasem tez wcinam gorący kubek z wafla ryzowa:D tez sie juz zegnam z wami :) do wieczora!! 🌼

Hej dziewczynki:) jesli pozwolicie to przylacze sie do wspolnego odchudzania:D tez mam ok. 7 kg do zgubienia, w srode mialam 62 kg przy 166 cm bo do takiej wagi doszlam po kokenhaskiej i od tej poory stosuje diete nielaczenia/haya:) do tego ostra walka z cellulitem i godzina dziennie hula hopania:P bo nic innego mi sie nie chce:P tak wiec zycze wszystkim powodzenia i do dziela:D

Gość Idaa
TEN GOODBYE Z NIVEA to naprawde taki skuteczny?? Kurcze chyba nad nim pomyśle, ja używam serum z eveline i jak dla mnie całkiem fajny. Masuje się, szoruje no i smaruje:) A i nie jem wogóle słodyczy już ponad rok:) Ale chipsy niestety jem bo stwierdziłam że chips to nei słodycz:) Ale mam postanowienie że musze z nich też zrezygnować:)

Gość schudneee
hej dziewczyny:)ale sie ciesze,ze jestescie ze mna w tej walce ze zbednymi kiogramami:) ja dzisiaj na sniadanie zjadlam 2 kanapki razowe z serem bialym,na obiad piers gotowana z kuraka z surowkajablko wiec narazie sie 3mam:)a wy jak tam???zaraz zaparze sobie gar zielonej herbatki i bede poipijac do wieczora:)

Maroon no to mamy ten sam cel i tą samą wagę :D nawet wzrost się zgadza :) Idaa ja też mam serum z eveline i jak dla mnie jest bardzo dobre i nie takie drogie :)

Taka sobie kobietka, super:D bedzie mi latwiej wiedzac ze jest tu ktos \"podobny\":D tyle ze ja jestem starsza bo mam dzisiaj dokladnie 23 i pol latka;) dzis zaczelam dzien od wody z cytryna, jogurtu naturalnego z otrebami pszennymi, blonnikiem kakaowym i jablkiem:) pozniejj deser alpro soya waniliowy a teraz ide sobie ugotowac na parze warzywa na patelnie z makaronem;) smacznego zycze wszytkim ktorzy cos teraz szamaja:D