Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

Ja tam wole bć sobą niż się zmieniać dla faceta....

Polecane posty

Gość jestes beznadziejna

Gość popieram autorke2525252525252
chociaz dopuszczam jakies zmiany jesli i mnie sie bedą podobały ;)

Gość A...PSIK
przecież nie trzeba się zmieniać żeby mieć fdaceta...a to że nie masz może leży gdzie indziej

Gość i jak ja mam żyć
ja chyba tez..nie ma nic goszego niz uslyszec od faceta ktorego sie kocha ze jest sie nic nie wartym beznadziejnym czyms..

Gość A...PSIK
to może problem leży gdzie indziej *

Gość A...PSIK
e tam...być samemu to też przekichane

ci którzy nie chcą zmieniać kobiet też istnieją :) ale trafić na takiego też trzeba umieć

Gość popieram autorke2525252525252
ale tu nie chodzi o to , ze nie mamy faceta tylko o to zeby sie dla niego nie zmieniac bo co z tego , ze np ja miałam jak ciągle mu cos nie pasowało ??? a teraz jestem jaka jestem, dbam o siebie i ubieram sie tak jak mi wygodnie i jestem szczesliwa bez tego marudzenia " a załozyłabys szpili i mini oraz tipsy":(

a bo on lubi szczupłe to schudnie, on lubię samochody to kobieta sie zmusza by chodzić z nim na wyścigi...dlaczego??? bo jesteście głupie!! nie wolno sie poświęcać dla dupków oni nie są nas warci... za czym to oni powinni sie o nas starać a nie my bez przesady trochę szacunku do siebie samej;)

nic się nie matrw, i nie zmieniaj się. Czas to zrobi za ciebie, aż sie zdziwisz , niemiło.

Gość kłykciaste
I tak nie bedę często myć włosów, chociaż facet lubi. :P Nie ogolę nóg, bo to nowomodny wymysł. Będę się gniewać i strzelać focha o wszystko, bo co on sobie myśli. :P Nie lubi jak sie spóxniam? Jego sprawa, ja się zmieniać nie będę. :D

Gość wesoly aniolek
gdyby lubial szczuple a jestes przy kosci to nie bylby z Toba matolku! a pojscie z facetem na wyscigi bo on to lubi to raczej wyrazenie szacunku dla tej osoby i jego pasji. zwiazek to kompromis i tylko inteligentni potrafia pojsc na taki kompromis. oraz ci co kochaja. za wszystko i za nic. poszukaj sobie lokaja krolewno!

Gość no pewnie
lepiej byc zapuszczona ubierac sie beznadziejnie i wymagac zeby facet to akceptowal a jak facet sie ubiera to od razu go krytykujecie bardzo wam tak dobrze faceci powinni was czesciej krytykowac

Gość no pewnie
nic dziwnego ze jestescie same grube zapuszczone skoro nie liczycie sie ze zdaniem faceta

no właśnie kompromis a jak ja proszę kochanie a może być posprzątał to co słyszę nie umiem to ma być kompromis?? Kiedyś właśnie kopiłam bilety na mecz jego ulubionej drużyny chciałam być dobra i kochającą i co z tego mam?? gówno nie oczekiwałam zapłaty ale nawet słowa dziękuje nie usłyszałam... tylko pierwsze co zadzwonił do kolegi żeby tez kupił i w 3 pojedziemy:( a chciałam mu zrobić przyjemność i z nim spędzić milo czas:(

Gość no pewnie
moze on nie mial ochoty sprzatac ?

Gość wesoly aniolek
to sie ciesz, ze po mame nie zadzwonil! pomysl o troche przyziemnych sferach zycia we dwje, nie tylko o sprzataniu. we wdoje to mozna isc do lozka a pojscie na mecz we trojke czy wiecej to tylko farjda ze z ekipa znajomych mozna fajnie sie zabawic. ty chyba za bardzo koncentrujesz sie na sobie. albo twoj facet do niczego. moze czas na zmiany?