Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iBox

brzydki chłopak

Polecane posty

kurcze czemu tak jest ze brzydki chłopak ma zawsze gorzej wżyciu.Wyśmiewają sie znas, patrzą sie nas dziwnie.Mam 19 lat niemam dziwczyny nawet niemam kolegów(miałem ale zawsze jak znimi byłem wyśmiewali sie ze mnie) niewytrzymałem wolałem chodzic sam niż słuchać ich.Teraz nawet nigdzie niechodze.Teraz dziewczyny patrzą tylko na wygląd nieobchodzi ich jaki jest człowiek w wśrodku, wiem ze są dziewczyny kturych nieobchodzi wygląd zewnętrzny ale ejst ich mało.Dbam o siebie chodze do fryzjera , do kosmetyczki itd ale co z tego. Brzydki chłopak jest tak isam jak inny. Boje sie nawet podejśc do jakiejś dziewczyny bo boje sie jak ona zareaguje na mój widok.Przystojny chłopak podejdzie uśmiechnie sie zacznie gadać a brzydki podejci eto ona popatrzy sie pośmieje i pójdzie. tak to jest z brzydkim chłopakiem

Gość brzydka dziewczyna
ja też jestem brzydka i co z tego. Mam mnostwo kolegow bo wszyscy jak widzą moj usmiech lgna do mnie:) jestem sobą, nie udaje, jestem szczra i za to mnie lubią. Fakt nie mam chłopaka ale mam znajomych, nie czuje sie samotna bo zawsze moge na nich liczyc. A kolegów tez mam roznych i tych ladnych i tych mniej fajnych ale życie jest za krotkie aby przejowac sie swoim wyglądem, trzeba byc zawsze usmiechniętym i cieszyc sie z zycia. Korzystac z niego, swoim wyglądem będe martwic sie po śmierci:)

Gość brzydka dziewczyna
ja jestem przeciętna, ale ciesze sie że jestem taka a nie inna. Że życie mnie nie zmieniło... dobrze ze potrafie cieszyc sie wschodem slońca, każdym kolejnym dniem a nie kazdą nową kupioną bluzką, zrobionymi paznokciami. Szkoda że ludzie nie dostrzegają prawdziwych wartości w zyciu, tylko to co jest ulotne :( a życie płynie tak szybko

napewno nie jestes brzydki. z tego co piszesz- zadbany jestes, czysty i już. to jest najwazniejsze. moze opisz jak wyglądasz, co ci sie w sobie nie podoba, zdjęcie daj jak mozesz. tu jestes anonimowy!! buziaki!!! 3m się!!

Gość łojejujeju
a znacie takie powiedzeni: taki brzydki, że aż ładny?:D Jest w tym trochę prawdy!

Najlepiej zarzućcie tutaj swoimi zdjęciami, internauci, którzy Was nie znają na pewno będą obiektywni :) pozdr ;)

kurcze wiem łatwo wam sie pisze. Rok temu nieprzeszkadzało mi to ale teraz każdy wzraca na to uwage i mi dokucza masakra. Smutne to jest bardzo.Jestem normalnym 19 latkiem, niepale nie pije zaczołem anwet chodzic na siłonie. Niemam nawet uśmiechu mam okrągłą twarz.

Gość brzydka dziewczyna
ale taka jest prawda:) pomyślcie sami, jaki świat byłby wspaniały gdybyśmy sie nie przejmowali swoją urodą, swoimi kilogramami.. a doceniali drugich ludzi za ich uśmiech, ciepło za to że po prostu są. Nie ważne jacy ale są, że nie jesteśmy sami. Przecież najważniejsze jest to żeby kochac innych i być kochanym przez kogos, cieszmy sie tym wszystkim :) a gdy patrzymy w lustro umiejmy dostrzec co kryje sie pod tą wytapetowaną buzką :)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
najgorsze ze brzydkie chlopaki chca zeby dziewczyny byly ladne dlatego nie maja nikogo !!!!!!!

Gość brzydka dziewczyna
dlaczego kiedys przy wyborze swojej drugiej połowy ludzie kierowali sie uczuciem, prawdziwą milością a teraz kierują sie urodą? dlaczego, pytam dlaczego. Może ja jestem głupa że tego nie rozumie, może świat zwariował, albo ludzie :(

iBox'ie, znowu nie przesadzaj:) Tutaj są sami kulturalni ludzie, nikt Cię przecież nie wyśmieje. A jeśli nawet, to co z tego, skoro nawet nie będziesz go/jej znał, a tym bardziej on/ona Ciebie:) Po prostu nie masz nic do stracenia;) Też mam okrąglutką buźkę, ale jakoś się tym nie przejmuje:) Brzydka dziewczyno, masz naprawdę piękne wnętrze:) Pogratulować, naprawdę, przyszły mąż będzie wieeelkim szczęściarzem:)

Gość trabkapowietrzna
coż, moze to brutalnie zabrzmi, ale tylko pzoornie; "kazda potwora znajdzie swego amatora!" coz, ale to prawda, "brzydcy ludzie" maja gorzej w zyciu, wiele tu bylo topikow o zalących sie dziewczynach ktore sa gorzej traktowane w pracy niz ładne kolezanki. Trzeba zaakceptowac siebie, byc otwartym do ludzi, pokazac swoj swietny charakter :)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
dla ludzi mlodych uroda jest wazna !!! uroda przemija z latami !!!

Gość brzydka dziewczyna
kiedyś ludzi dzielono wedlug klasy majątkowej: na biednych i bogatych. A teraz dzieli się ich na brzydkich i ładnych. Czy życie dalej będzie składac sie z samych podziałow??

Gość brzydka dziewczyna
tylko ciekawe jakie jeszcze kategorie wymyśla? :(

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
wiesz brzydki facet z pieknym samochodzie i z wielkim domem nawet najbrzydszy znajdzie zawsze piekna dziewczyne . pieniadze sie tez licza.

Brzydka dziewczyno, naprawdę tak nie jest:):* Ludzi można ew. podzielić na tych, którzy dbają o siebie i całą resztę, którzy na własne życzenie pogarszają swój wygląd:/ Dusza! Liczy się tylko dusza:) Uwierz mi, jest wielu takich ludzi, którzy mają podobne poglądy do Twoich:) Nie załamuj się! Idź z podniesioną głową wśród reszty, bądź szczęśliwa w jakikolwiek sposób:)

włąsnie jestem brzydki mam samochód(ładny)ale niemam dziewczyny.I tak bym niechciał takiej dziewczyny.''najgorsze ze brzydkie chlopaki chca zeby dziewczyny byly ladne dlatego nie maja nikogo'' ja szukam takiej dziewczyny kyura niepatrzy na widok zewnętrzny tylko to co jest w środku.Wcale niekrecą mnie fajne laski co są pustewsrodku

Gość brzydka dziewczyna
ależ ja jestem świadoma swoich wartości, chodze usmiechnięta :) dobrze mi z tym jaka jestem ale czasami smutno jest gdy slyszysz: ale fajna, ale brzydka ? dziwne jak można kogos ocenić po urodzie. Idz poznaj ładną dziewczyne, zobacz czy jest naprawde taka fajna we wszystkim a potem ją oceń. Nie sztuką jest wyrwać najładniejszą dziewczyne, zaszpanować ale sztuką jest sie z nią ożenić, wychować dzieci, iść razem przez zycie a potem sie z nią zestarzeć.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
jestem bardzo brzydka i nie patrze na wyglad -spotkamy sie.

Gość nie masz nic poza
swoim wyglądem??????? czemu sie przejmujesz tym ze koledzy sie smieja????