Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda

Zakola/łysinka u faceta

Polecane posty

Gość taka prawda

No właśnie ... czy przeszkadza to wam ? Czy jeśli łacet byłby inteligentny dowcipny na dodatek przy kasie :classic_cool: nie byłybyście z nim z powodu ww. zakol lub łysinki :) ??

Gość pantera rozowa
naprawde straszny problem, łysina czy zakola, jakie to ma znaczenie??

Gość wderf
mi sie tacy podobaja...nawet bez kasy :)

Gość pantera rozowa
Ja tam lubie łysych, moj facet jakby nie bylo mialby wlosy ale z mojej inicjatywy goli glowe na lyso. Lubie lubie :)

Gość prowizorka
moj maz ma lekka lysinke z tylu glowy i dla mnie jest to takie urocze:)))

Lysinka czy zakola mi nie przeszkadza...naturalna kolej rzeczy gorzej jak facet sie farbuje albo nosi tupecik:?:P

Gość odrzucacie takich
lysi faceci maja kobiety, ale poznali je zanim wylysieli

Gość nutella z orzechami
mi sie tacy nie podobają...

a mój miał duże zakola choć miał 30 lat i kochałam go z tym, mieliśmy na ten temat pewien żarcik :)

dla mnie zakola są do przyjęcia, oczywiście nie do połowy głowy, ale taka łysinka na czubku głowy - bleee Ale to zależy też od tego co z resztą, bo jak facet goli głowę to co mnie obchodzi, czy on ama włosy czy nie ma, ale jak ma dłuższe i sobie na pożyczkę zaczesuje to oblech straszny ;-) Generalnie, mnie w szkole na biologi uczono, że kobiety kochają lysych facetów (pani miała łysego męża). Może coś w tym jest :-)

dla mnie lekkie zakola są do przyjęcia, ale taka łysinka na czubku głowy - bleee Ale to zależy też od tego co z resztą, bo jak facet goli głowę to co mnie obchodzi, czy on ma włosy czy nie ma, ale jak ma dłuższe i sobie na pożyczkę zaczesuje to oblech straszny ;-) Generalnie, mnie w szkole na biologi uczono, że kobiety kochają lysych facetów (pani miała łysego męża). Może coś w tym jest :-)

Gość Hurcia
Zakola to pojęcie względne. Jeśli facet jest wysoki to może być nawet i łysy, mieć potworne zakola i problemu nie ma. No ale jeśli jest niski i do tego ma zakola - to już jest profanacja i kpina chyba :(