Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie zacząc coś nowego

Panicznie boje sie zacząc nowy związek

Polecane posty

to juz nienormalne i dziwne ale ja sie panicznie boje wejsc w jakis nowy związek:( od ponad roku jestem sama....

jak sobie z tym poradzic?? kiedys byłam bardziej otwarta i bardziej ufałam :(

Gość Phenomenon
Cos musialo sprowokowac Twoje obawy, cos musialo spowodowac ze stracilas swoja ufnosc w ludzi. Jaka jest przyczyna?

nie wiem co :( ja tam powodzenia wielkiego nigdy nie miałam ale to raczej moja wina bo jestem dosc niesmiała ale teraz to juz tragedia, reaguje wrecz histerycznie jak jakis facet chce sie ze mną umówic:(

co zrobic zebym przestała sie tak bac??? z jednej strony chce stworzyc normalny stabilny, oparty na partnerstwie związek a z drugiej boje sie zaczynac cokolwiek i nie wierze juz chyba w miłosc tej drugiej strony ani w szacunek czy tez w to partnerstwo:(

Gość Phenomenon
Sprobuj poznac kogos wartosciowego przez internet - popisac chwile, poznac sie troche zanim dojdzie do pierwszego spotkania. Jesli facetowi bedzie zalezalo np. tylko na seksie to szybko zrezygnuje z takiej znajomosci, jesli bedzie to ktos wartosciowszy to.. kto wie... grunt to nie zamykac sie w sobie, a wirtualnie jest duzo latwiej sie otworzyc niz w realu, wazne by powiedziec o wszystkich swoich lekach, obawach..

Gość nu nu nu
tez sie boje🖐️

małymi kroczkami chyba sie nie da bo jak np rozmawiam z jakims na gadu i on chce sie spotkac to ja oczywiscie odmawiam , no to on po prau dniach znowu a ja znów odmawiam i tak co jakis czas sie wykrecam, w koncu mówie co i jak ze sie boje a oni ok ....no ale ilez mozna czekac?? zniechęcają sie i juz nie piszą:(

wymyslam tysiące powodów...a to, ze jestem brzydka i sie nie spodobam, a to ze za biedna jestem albo pewnie stwierdzi, ze mało przebojowa jestem albo bedzie chciał tylko sexu itp :(

:(