Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przypadkowy przechodzień

Uboczne skutki uprawiania seksu

Polecane posty

Drogie dzieci Zanim zaczniecie bawić się penisami powiem trochę o ubocznych skutkach tychże zabaw. Oczywiście każdy zdaje sobie sprawę że najbardziej rozpowszechnionym ubocznym skutkiem jest niechciana lub niespodziewana ciąża. Do innych skutków należą też wszelkiego rodzaju choroby przenoszone drogą płciową. Jednak najbardziej rozpowszechnionym skutkiem wśród młodzieży jest tzw. ciąża urojona. Jeszcze kilka lat temu nie była tak rozpowszechniona, ale w obecnym czasie gdzie jest za duży dostęp do informacji ciąża urojona stała się wręcz epidemią. Przyczyny ciąży urojonej: 1. Zazwyczaj zaczyna się od zdań \"A bo koleżanka mi mówiła\" lub \"a bo na forum napisali\" 2. Oczywiście seks z zabezpieczeniem, bez zabezpieczenia, przerwany, nieprzerwany, w czasie dni płodnych, w czasie dni niepłodnych, 3. Wszelkiego rodzaju pieszczoty: dotykanie, całowanie, głaskanie, miłość francuska, (w ubraniu lub bez) 4. Przebywanie z mężczyzną w tym samym pomieszczeniu (niedajboże w wannie) 5. Skrajne przypadki to: - pływanie na basenie (bo przecież to taka duża wanna) - Sikanie na sedesie na którym siedział wcześniej osobnik płci męskiej - dostanie rykoszetem w macicę kulą, która wcześniej przestrzeliła jądro osobnika płci męskiej - zapłodnienie przez kosmitów Objawy ciąży urojonej 1. Wszystkie objawy jakie mogą wystąpić w ciąży normalnej (w skrajnych przypadkach nawet urojony poród) 2. W ciąży urojonej występuje także okres, owulacja i śluz płodny, 3. Szukanie w internecie (szczególnie na forach) informacji 4. Zadawanie pytań typu: - Czy to może być ciąża? - Czy w ciąży można mieć okres? - Czy test ciążowy można zrobić podczas okresu? - Czy mogłam zajść w ciążę przez dotknięcie penisa małym palcem u nogi? Pytań tego typu jest wiele i są oczywiście retoryczne, bo zaciążona sama najlepiej zna na nie odpowiedź. 5. Zakładanie nowych tematów na forach i zadawanie na nich tych samych pytań, każdej osobie która zechce na nie odpowiedzieć. Dodatkowo jeśli zaciążona nie usłyszy odpowiedzi potwierdzającej to że jest w ciąży to zadaje to pytanie do póki tej odpowiedzi nie usłyszy. 6. Kupowanie testów ciążowych i wykonywanie ich po okresie 7. Doprowadzanie niektórych forumowiczów najpierw do granic wytrzymałości a w następnej kolejności do śmiechu :P Skutki ciąży urojonej: 1. Silny stres 2. Puste konto (spowodowane wydawaniem pieniędzy na tabletki \"po\" i testy ciążowe) 3. Czasem prawdziwa ciąża (załapana przez sikanie na sedesie :) i opublikowana na forum która w efekcie prowadzi do kolejnych ciąż urojonych. 4. Czasem u niektórych zaciążonych zdarza się douczenie się w kierunku antykoncepcji i tego skąd biorą się dzieci (ale na to nie ma reguły) :D To takie podsumowanie ostatnich kilku dni

Gość ona troche doświadczona
super tekst,naprawdę:P i jaki prawdziwy :D

Gość mala kruszyna
ale sie uśmialam,he he

Gość jaksjd
Przypadkowy przechodzień----szacun :) "Czy mogłam zajść w ciążę przez dotknięcie penisa małym palcem u nogi?"-rozwalilo mnie :)

brawo!!!! mam nadzieje ze to moze nie zlikwiduje ale zmniejszy ilosc glupich tematow 👄

Gość sabrina+++++++++++++
a czy przez petting mozna zajsc w ciaze ? ostatnio uprawialam petting z facetem i mam mdłosci , kiedy mozna zrobic test?

Gość sytuacja wymaga kontroli
mam pytanie czy moge zrobic test ciazowy 5 dni po stosunku? martwie sie bo chyba jestem w ciazy często sikam i nie mam apetytu a tyje odpiszcie

Gość sytuacja wymaga kontroli
czy test moge zrobic wieczorem?

Gość trellllle
:D :D :D Ja bym to nazwała "Syndrom Dagmary od pettingu" a nie ciążą urojoną. Chyba wszyscy wiedzą dlaczego :D

:D:D :D Nie no cudne to, kwintesencja całego problemu. Dokładnie, dagmara to jest szczyt szczytów, do tego niejaka Papaya17 i wogóle, hehe. Autor ujął to genialnie i idealnie, zachowując wszelkie detale i wazne wątki, tego jakze grozniego w dzisiejszych czasach zjawisak. Jest to pierwszy z wielu objawów patologii społecznych, który powinien byc juz uwzględniany w wielu ksiązkach, czas najwyzszy zadzwonić do pilcha i wsadzic to pojecie do Encyklopedii Pedagogicznej XXI, ku przestrodze, mozna równiez poinformowac dr Staorwicza lub Pospiszyla, zawsze ktos mądrzejszy od nas zauwazy więcej istotnych elementów i dewiacji w tymże zjawisku. Moze uda sie w przyszłosci ( miejmy nadzieje niedalekiej) dokonac obserwacji uczestniczącej z udziałem Dagmary lub innej poszkodowanej czyt, zaciązonej. Pozdrawiam :P

Gość Ja nazwę się Jakoś
Znowu zaczęli wykasowywać Dagmarę nawet nie zdążyłam jej nic napisać. :) A swoją drogą to jestem ciekawa jak długo można się wkręcać że jest się w ciąży. Do porodu? Za 9 miesięcy będzie pewnie pisać że przecież ciąża może trwać trochę dłużej, bo tak na googlach napisali.

Gość bogna z miasteczka
ja uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, wystraszylam sie i zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy test zrobilam 7 dni po pettingu , nestepny w dniu spodziewanej@ , nastepny po terminie @ nastepny 3 tygodnie po terminie @ a nastepne co kilka dni ZROBIŁAM 7 testów , WSZYSTKIE ROBILAM ODRAZU PO WSTANIU Z ŁÓŻKA RANO , wszystkie wyszły negatywne , ale mam obawy bo mam mdłosci i bóle kregosłupa i zalodka.... DODAM JESZCZE ZE TEN FACET ZE MNA ZERWAŁ , WYJECHAL NA STALE DO KANADY i juz niewróci , boje sie o to ze dziecko nie bedzie mialo ojca pomóżcie .. nie biore tabl

Gość Ja nazwę się Jakoś
no i tutaj cię jeszcze nie było

Gość Ja nazwę się Jakoś
a ja oprawiałam seks z chłopakiem. Bez zabezpieczenia, do końca w dni niepłodne. Dostałam okres, w ciąży nie jestem i nie potrzebuję na to nawet 7 testów robić. Widzisz jakie to proste przyznać się do tego że nie jestem w ciąży. Poćwicz przy lustrze

Gość Ja nazwę się Jakoś
I to zaje***biście że nie bierzesz tabletek bo i tak by ci nie pomogły. To by były tak samo zmarnowane pieniądze jak na te testy ciążowe.

Dagmara jak ludzie mają traktować poważnie twój problem skoro nic do ciebie nie dociera. Naprawdę myślisz że jesteś tak wyjątkowa że zaszłaś w ciążę niepokalanie poczętą i jesteś jedyną kobietą na świecie która ma okres podczas ciąży (okres nie krwawienie) i akurat tobie wszystkie 7 testów wyszło negatywnie. Dla jasności testy się mylą jak się je za wcześnie zrobi a u ciebie niedługo będzie główkę widać.

Mnie ostatnio też ciąża urojona dopadła. Piersi mnie zaczęły boleć ponad tydzień przed okresem (jak nigdy), od zapachu kwiatków mnie mdliło, nawet kawa mi nie podchodziła. Lodówkę potrafię spałaszować każdej porze dnia i nocy w poszukiwaniu lodów czy czegokolwiek do jedzenia więc nie traktuję tego jako objaw. To pewnie kara za tego teksta na początku :D

Gość lolaiadaś
nic dodać, nic ując:D:D:D:D

Pozwolisz, że sobie dodam topic do ulubionych i będę namiętnie linkować gdzie tylko zajdzie potrzeba (że zajdzie - nie wątpię) :-)

Gość anulus
tekscik przedni ii jaki prawdziwy...

WIELKI RESPEKCIOR DLA AUTORA!!!! :D:D:D:D:D:D lepszego teksu dawno nie slyszlalam :D:D:D:D Kwintesencja publicystycznej wrażliwości :D:D:D:D Ja tez dodaje do ulubionych :P

Gość a moja sprawa
jestem dziewica i nie uprawiam seksu, nie mam tez chłopaka - uczę się w żeńskim internacie ale... ostatnio widzialam w tv golego mezczyzne... od tego czasu czuje bol brzucha! czy jestem w ciazy?!

Gość nie mogłem się opanować
Przypomniała mi się taka anegdotka podchodząca pod ten temat, mianowicie pamiętam jak swego czasu było głośno o Clintonie i jego cygarowej aferze. Jakiś kabaret tak się wtedy z tego zgrywał, że zrobili wywiad ze starą gaździną, która to opowiadała jak zamiatała w kuchni podłogę i w radiu coś po angielsku gadało, nagle zgasło światło i ktoś ją "zmolestował od tyłu". Pointa była taka, że to na bank był Bill Clinton:) Jeżeli chodzi o te ciąże urojone to ja myślę, że jednak niektórym dzieciom powinno się reglamentować zarówno dostęp do internetu jak i do swoich narządów płciowych...

Gość to straszne co cie spotkało
Kto jest za pasem cnoty dla Dagmary ręka do góry. Tylko jak ona urodzi przez ten pas cnoty

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale się naczytałam :0