Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misheeela110

mam 17 lat jestem w ciazy

Polecane posty

Gość ssdd
znasz juz plec?

Gość ssdd
gratuluje slubu wszystkiego naj naj zycze:)

misheeela110-wkleilalbys do suwaczka zdjecie slubne,jaka mialas suknie slubna???oczywiscie gratuluje!!!

Gość ssdd
musialas slicznie wygladac:) wesele mam nadzieje udane:)

ssdd ardzo udane:) próbowalam zrobić suwaczek ze zdjęciem, ale nie wyszło mi coś ;( nie umiem :P zbyt łajzowata jestem hehe

Gość phihihiii
od razu widać, że niedouczone nie "z przed outarza" ale "sprzed ołtarza" ........ w ogóle cały topik bez komentarza. mam "zaledwie" 24 lata i te 7 lat temu w liceum dziewczyny myślały o nauce, a nawet jak miały chłopaka to nie szły z nim od razu do łóżka, większość dziewictwo potraciła na studiach... a jak się jakaś decydowała, to gumki i tabletki, a nie jakieś globulki. widzę, że edukacja seksualna idzie ostro w dół :(

Gość p8olo
witam a czy ja moge obawiac sie ciazy okres mi sie spoznia juz 3 dni przed wczoraj robilam rano test i wyszedł negatywny , 2 tygodnie temu byłam u ginekologa na kontroli bo bolały mnie jajniki , zbadał mnie i powiedzial ze wszystko ok i zrobil mi usg dopochwowe i powiedzial ze wszystko ok ciązy nie ma OD OSTATNIEGO stosunku mineło 3,5 miesiąca od tamtej pory mialam normalne 3 okresy a czemu ten sie spoznia???? jestem załamana , i sobie mysle czy lekarz nie zauwazył ciazy? MAM ZAWROTY GLOWY I SLABO SIE CZUJE a i miesiąc temu robiłam beta hcg i wyszło 0,120 co o tym sądzicie?

p8olo zawrty glowy od stresu masz... watpie ze jestes w ciazy! dla pewnosci zrob jeszcze jeden test. ide bo mi juz ktos humorek che zepsuc poprawiajac moje błedy ortograficzne:) do jutra :*

Ja płeć poznałam dopiera jak mała sie urodziła nie chciałam wiedzieć mąż też nie.Wszyscy mówili że chłopak będzie ja mówiłam że dziewczyna i wyszło na moje.

Gość phihihiii
wiem, że obecnie tak jest, że w gimnazjum dziewczyny uprawiają seks totalna nieodpowiedzialność (co wiesz na własnym przykładzie, że ciąża była wynikiem niedokładnego zabezpieczenia, gdyby chociaż gumka była...), do tego 15-16 latka raczej nie jest przygotowana fizycznie na ciążę a argument o wstydzie - porażka :/ trzeba być asertywnym, znać swoją wartość i nie uzależniać jej od tego, czy się już przespało z chłopakiem czy też nie :/

Gość ssdd
ja to bym chyba nie wytrzymala nie znajac plci do rozwiazania dlatego jak tylko bedzie mozliwe to sie dowiem ale poko co w ciazy jeszcze nie jestem:)

phihihiii czy ty sobie myślisz, że ja po ślubie bede z Toba o takich pierdołach rozmawiac i nie mam ciekawszych tematow? nie życze sobie,żeby ktoś wtracał się w moje życie, ponieważ juz zaczelam życie na własną odpowiedzialność. Nie jestem także uzależniona od rodziców, ponieważ mąż pracuje...więc z takimi komentarzami o gimazjalistach puszczalskch gdzie indziej okej ? bo raczej nie można mnie z nimi porównywać ; / gdyż ja miałam na uwadze \'ciąże\' i potrafiłam wyjść z sytuacji.. pozdrawiam

Gość izkaaaaaaaaaaaaaa
nie wyobrazacie sobie nawet jak misheeeli zazdroszczę :( ja mam 17 lat.. miałam jednego chlopaka,ale trwalo t tylko 2miesiace... rok temu. nie potrafilam z nim byc...zrazilam sie do niego srasznie, albo wogole mam jakis uraz do facetow i nie poraie z nikim byc. chociaz staram sie jestem jakas 'nieporadna' ludzie nie zwracaja na mnie uwagi... a ypicowae laseczki , chodzace idealy ze szkoly niszcza mi zycie;( nie mam znajomych. nie mam pzyjaciol.. sedze w domu i placze. oddalabym wiele za meza i dzecko bo ja cyba nigdy nie wyjde za maz:(

Gość ssdd
izkaaaa nie martw sie cale zycie przed toba na pewno znajdziesz tego jedynego masz duzo czasu.kiedys sie znajdzie ten ktoremu naprawde zaufasz. a czemu ci zatruwaja zycie?

Gość izkaaaaaaaaaaaaaa
ponieważ jestem cicha,nieśmiała i nie tak idealna jak one;/

Gość ssdd
to nie znaczy ze jestes gorsza uszy do gory:)

Gość izkaaaaaaaaaaaaaa
chyba jestem :(

Gość ssdd
jak bedziesz tak sobie wmawiala to myslisz ze cos Ci to da?wrecz przeciwnie ludzie spostrzegaja Cie tak jak Ty siebie spostrzegasz. nie uzalaj sie nad soba tylko dzialaj

Gość evelus
hej nie martw sie ja mam 19 teraz skonczylam a rodze we wrzesniu i nie mam faceta zostawil mnie dla innej ma gdzies dziecko ja musialam porozmawiac z mama i napoczadku nie bedzie latwo ale pozniej z czasem :(

a jakby tak misheele ojciec jej dziecka zostawił to też byś jej dobrze życzyła czy jechała po niej tak jak teraz?

Gość evelus
tu nie chodzi ze zostawil poprostu znalazl sobie inna poprostu wiecej zarabia i co mozna powiedziec kasa zmienia czlowieka

No Mischeela pewnie, że czekamy na zdjątka :D Evelus bardzo mi przykro, że tak Ci się to ułożyło wszystko :( Nieodpowiedzialny egoista z tego Twojego byłego :| Ale nie przejmuj się, wszystko nabierze różowego blasku jak tylko Maluszek zacznie kopać, później jak się pojawi to pierwsze uśmiechy, bawienie się włosami, przytulanie... :D Dziecko mobilizuje do działania, daje chęci, siły. Sama wiem po sobie. Z Mężem byśmy dalej siedzieli na dupie, bo do niczego by nam się nie spieszyło. A teraz sprężyliśmy się i wszystko się zaczyna klarować. Będzie dobrze, zobaczysz. Masz oparcie w mamie, która widać, że Cię kocha mocno. Nasza wywłoka internetowa, dejzi by swoją córkę wyrzuciła na zbity pysk żeby ta stoczyła się na samo dno, gdyby jej dziecko przyniosła któregoś dnia. Tak więc pamiętaj, że nigdy nie jest tak źle by nie mogło być gorzej. Sama wychowasz wspaniałe Dziecko, jeszcze Ci się wszystko ułoży :) Pozdrawiam :)

Gość =yyyyyyyyyyyyyyyyyy
powodzenia w "dorosłym" zyciu!;]

dejzi szmato nawet by cie nikt nie zaprosił ;) a ten program byl o 14latce w ciąży czyli to o czym piałam - gimnazjalisti...ierwsza klasa gimnazjum. w tym wieku nawet sie nie caloaam z chlopaiem jeszcze. hehe