Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Proszę pomóżcie mi !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ja nie wiem co robić ;(( Mam taki mętlik ;(( Jestem z chłopakiem już prawie 2 lata ... Na początku było super,przez pierwszy rok ..Zero kłótni! Każdy mówił,że jesteśmy idealni ..Po roku sie zaczelo... Klotnie :( I chodzi tu o roznice charakterow eh :( Moj chlopak jest zimny ... nie lubi tak uczucia okazywac .. nie lubi sie przytulac,calowac ... nie ma romantyzmu w sobie :( ale strasznie go kocham ! ja jestem maly pieszczoch :( uwielbiam byc adorowana :( zapewniana o milosci :( kocham sie przytulac ,calowac ..ale do niego i z ni !!! poza tym ja juz bym chciala z nim zamieszkac a on kolo lat 30 ;/ o to sie klocimy ;/ze on lubi z kumplami czas spedzac ;/a ze mna mniej czasu (mieszkamy 15 km od siebie)..a ja bym chciala go miec przy sobie caly czas ;( bo tak go kocham ;( ostatnio poznalam takiego chlopaka ... jest zupelnym przeciwienstwem mojego ukchanego :( czuly,wrazliwy ... romantyczny ,,na gg super mi sie z nim gada ( mieszka 60 km ode mnie ;/ ) a widzimy sie tylko w soboty na imprezach ... ale ten chlopak ostatnio wiecej czasu mi poswieca niz moj ukochany :( moj chlopak sie oddala :( ciagle go nie ma :( malo pisze smsow do mnie :( ciagle z kumplami ;/a ja tylko 2 razy na tydzien ;/ placze ciagle przez niego ze jest taki twardy i zimny ;( ale go cholernie kocham ;( ten kolega wiem ze dalby mi to czego moj nie moze mi dac :( czulosc :( i by ze mna byl zawsze;/ bo tez jest taki ze potrzebuje miec dziewczye przy sobie :( nie wiem co robic ;( chlopakiem sie kloce i wiem ze go nie zmenie ;( ale kocham go cholernie ;( ale cierpie ;( ze nie jest taki jakbym chciala ;( a ten mi e glowie zakrecil :( co robiv ;(??

Gość celine
może spróbuj ograniczyć kontakty. teraz to Ty nie miej czasu. wiem, że Ci ciężko, ale i tak siedzisz sama, cierpisz przez niego. Może pójdzie po rozum do głowy... o ile będzie chciał.....

celine - zrobilam tak i na nim to wogole wrazenia nie zrobilo :( a chyba na reke mu to byl bo przestalam sie czepiac ze nie ma czasu dla mnie :( to byl najgorszy tydzien w moim zyciu eh :(

Gość celine
wiesz.... a może to jego zachowanie świadczy o czymś..... ? takie ochłodzenie kontaktów.. hmm.

Gość to wygląda tak
twój chłopak cię olewa. co innego być zimnym a co innego w hierarchii wartości wyżej stawiać kumpli. a ty za nim szalejesz, bo taka ludzka natura, że im bardziej nas ktoś odpycha, tym bardziej chcemy go mieć.

celine - tzn.on taki jest juz od jakiegos czasu ;/ taki ma charakter :( typowa ryba :( i mi nie pasuje ten charakter :(( pokazal jaki jest naprawde :(

Gość albo ma jakąś dupę na boku

Gość to wygląda tak
nie wiem co powinnaś zrobić. jeśli nie jesteś z nim szczęśliwa to odejdź.

Gość celine
no w sumie... po co Ci facet, którego tak naprawdę nie ma?

Gość to wygląda tak
do miłości nikogo nie zmusisz.