Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kodeinka

Faceci przy odrobinie wysilku mieliby z babami jak w raju

Polecane posty

Gość kodeinka

Bo wystarczyloby wysluchanie i bycie milym... a tacy sa tylko na poczatku jak juz zdobeda tak koniec.

Gość Szukanie dziury w całym
A co znaczy dokładnie "jak już zdobędą?" Czyli kiedy?

Gość Gutek Putek Film
Nie chce nam się chcieć :) .

ale bzdura :) jak nie spełnia, taki nieszczęśnik, wielu warunków to może sobie najwyżej wysłuchiwać i być miłym do końca życia :D jak nie jest: - pewny siebie - wysoki - przystojny - interesujący - zaradny - męski, cokolwiek by to znaczyło :O - obdarzony poczuciem humoru - i wiele, wiele innych cech :classic_cool:

Jeśli przy \"odrobinie wysiłku\" ma być \"jak w raju\" to: a/ \"jak w raju\" to nie raj, wiec nie warto się wysilać b/ \"odrobina wysiłku\" to za wysoka cena nawet jak na \"jak w raju\".

a kobiety też mogłyby mieć jak w raju, też przy odrobinie wysiłku : nie narzucać się, nie marudzić, nie zasypywać smsami i telefonami, kiedy ukochany ciężko pracuje :P:P:P

wysłuchiwałem i byłem miły tym bardziej po ślubie i co ?????? A to ,że Twoje stwierdzenie jest fałszywe i nie warte funta kłaków.

"Bo wystarczyloby wysluchanie i bycie milym..." Nie, nie wystarczyłoby- to zdecydowanie za mało.

Gość ofe rma
od słuchania i bycia miłym to kobiety mają "przyjaciela", czyli takiego faceta w którym nie widzą mężczyzny.

albo sie chce samemu z siebie \"byc milym\" i \"sluchac\" albo to i tak sensu nie ma albo iskrzy albo nie rownie dobrze mozna powiedziec, zeby kobieta - wystarczyloby - byla mila i chciala opowiadac, komus kto zupelnie jej nie interesuje i mialyby jak w raju :o

Gość A co na to komiczny
śpi jeszcze ?

:D:D:D:D kolego sorki ale Ty znasz się na jednej kobiecie ,a nie na kobietach :D:D:D No chyba ,że bzykasz też na boku i trafiasz na takie same jak twoja małżonka to wtedy można Ci pozazdrościć:D:D:D braku wysiłku i stresu :D :classic_cool:

Gość kodeinka
Wystarczy poczytac wypowiedzi kobiet na kafe. Wiele jest nie szczesliwych, smutnych.... dlaczego? BO facet nie zadzwonil, bo byl nie mily, bo ona gotowala specjalnie dla niego a on sie spoznil, bo zadko mowi ze kocha.... to sa dla facetow malo istotne sprawy (byc moze) a dla kobiety wrecz przeciwnie i nie wiele trzeba wysilku by to zmienic. Co wam zalezy kupic kwiatek z nienacka, Kobiety szczesliwe nie krzycza , nie obrazaja sie....bajka :)

Gość żona z doświadczeniem
jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim kobietom lub mężczyzną dogodził.... to podsumowanie wszystkich dyskusji na tematy damsko męskie a wystarczyłoby dać sobie spokój z dogadzaniem drugiej osobie i czekać na to że ona czy on to doceni poprostu rubmy swoje i nie czekajmy na oklaski ...

Gość prawiczekkkkkkk
dodam, że nie pownny być łatwe

Gość poprostu rubmy
:D :D :D

wystarczyłoby, zeby kobiety nie uzalezniały całej swojej wartości i szczęścia od tego, czy on zadzwoni i rzuci miłym słowem, czy nie... jak im zależy to dzwonią, chyba, że są zajęci i zmagaja się z jakimiś problemami

Gość kodeinka
a wiesz paolaola ze ty dobrze gadasz nawet, tylko co zrobic jesli to nie wszystkim przychodzi z taka latwoscia??

Gość kodeinka
Doprawdy dobrze ze jest jakas kobieta ktora podziela moje zdanie, domyslalam sie ze faceci mnie zjada...:)

ja bym raczej nie próbowała za bardzo zmieniać facetów, na innym topiku wczoraj się naprodukowałam o relacjach damsko męskich we wspólczesnym świecie, jak znajdę to wkleję :-D

gówno się kodeinko znasz - nie chciałam kodeinko się wyrażać, ale z tą wypowiedzią się zgodziłam, z twoja się nie zgadzam bo masz za małe wymagania w stosunku do faceta, pewnie dlatego tak ciebie traktuje:)

Gość kodeinka
oczywiscie ze mam wieksze ale nie chcialam sie rozpisywac :) a z facetem to roznie bywa, wiadomo jak z facetem...

kodeinka- mów zawsze facetowi to co chciałby usłyszeć- stara sprawdzona metoda na głoda;D

nie doczytałam jeszcze do końca (kafeteria szwankuje) ale dorzucę swoje trzy grosze powszechna dyskusja o tym, ze meżczyźni czują się coraz bardziej niepewni w zwiazku z zacieraniem się przypisywanych im w przeszłości ról (polował, żywił kobietę i potomstwo, potem zapewniał byt) teraz w zwiazku z rosnacą liczbą tzw kobiet niezależnych zadanie mężczyznyjest utrudnione z waidomych względów, więc biją na alarm, ze kobiety nie są już kobiece a moze by tak zaakceptować naturalne historycznie i kulturowo zmiany w obyczajowosci, nie upierać się tak przy udowadnianiu sobie jaki jestem meski (słaba kobieta ma to bezustannie potwierdzać) i po prostu obserować świat i ludzi zresztą mężczyźni też mają w sobie tzw. kobiece cechy tylko za nic w świecie nie sa w stanie sie do tego przyznać, wy też czasem chcielibyście, zeby się wami zaopiekować, żeby nie trzeba było się wstydzic łez (no ale jak to, niemęskie ) a i kobiety czasem chyba trochę na wyrost chcą udowodnic sobie i otoczeniu jakie są niezależne, a może po prostu zmusza je do tego rzeczywistosć (czytaj mężczyźni niepewni siebie, bojacy się współczesnych zmian w relacjach kobieta -mężczyzna, stąd mniejsza ilość kandydatów dla tych silniejszych kobiet) jednak tak suma summarum, chyba najlepiej byśmy wszyscy wyszli na tym, że każdy byłby sobą - kobiety mogłyby próbować bardziej wyzwolić w mężczyźnie jego "kobiece" cechy (np. prawo do słabości, porażki), a mężczyźni akceptować to, ze w razie czego i bez nich nie zginiemy a do tego konkretnie tematu dorucę jeszcze, że zbyt wylewne okazywanie uczyć też im (facetom) wyadaję się mało męskie... lepiej po prostu poznać, poobserwować, "wymaganie" zeby zachowywali się w określony sposób raczej spalina panewce

Gość akacyjka
tylko ze ja nie chce mu mowic, ja bym chciala zeby sam wpadal na to co ja chce uslyszec :) wiecie co to durne jest hehe ja sobie cos ubzduram i oczekuje tego ze on sie jakims cudem domysli ... zabawne przecierz nnie jest jasnowidzem

Gość tzn kodeinka
musze pozostac przy jednym bo tak to sie zagubie