Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe pytanie

czy ginekolg....??

Polecane posty

Gość małe pytanie

czy ginekolog badajac kobietę wziernikami (czy jakos tak to sie zwie) i palcem...moze nei zauważyć czteromiesiecznej ciaży??

Gość jasne........

Gość jasne........
że zauważy, dziwne pytanie....

Gość małe pytanie
to moze czy nie?? neich wypowie sie ktoś kto sie na tym zna

Nie pomyli się, chyba że to nie lekarz :) Nie słyszałam o takim przypadku. Macica w 4 miesiącu jest już bardzo rozpulchniona i powiększona. A co boisz się ciąży?

Gość małe pytanie
tzn w moim przypadku jest to niemozliwe.... ale psychika rob i swoje... i juz sama nei wiem czy moglaby to przeoczyc...

Nie nie mogła by nic przeoczyć. 4 miesiąca nie da się przeoczyć, chyba że zamiast do ginekologa chodzisz do rzeźnika, albo weterynarza, choć ten drugi pewnie też by pewnie zauważył.

Gość małe pytanie
byłam u bardzo miłej pani ginekolog :) a bylam bo od 23 stycznia nie mam okresu... i najgorsze3 myśli chodzą po głowie wtedy...

wierzcie mi że są bardzo różni lekarze, ja jak byłam pierwszy raz u lekarza to powiedziała mi pani doktor że na pewno nie jestem w ciąży ale mam przyjść na usg bo jakaś musi być przyczyna że nie mam okresu poszłam na te usg a ona zdziwiona oooooooooo to pani jednak jest w ciąży!! :o szczęka mi opadła...

Gość małe pytanie
że w moim wieku tak sie zdarza...ze mam sie nie przejmować... po badaniu powiedziała że wszystko jest ok "tam w środku";] no i że mam przyjść na usg jeszcze ... ale to 5 maja dopiero;/ ale jak tak powiedziala to chyba wszystko w porządku

Eliza a w którym tygodniu byłaś. Raczej nie wierze w to, że lekarz przeoczy 4 miesięczną ciążę, nie przesadzajmy, kilku tygodniową owszem, uwierzę, ale nie 4 miesięczną.

no pewnie że 4 miesięczną to b pewnie zauważyła ale 14 tyg to nie zauważyła a to jest już dużo, bo po tym incydencie zmieniłam lekarza i jeszcze w tym samym dniu poszłam do innego to jak mnie zbadała to od razu powiedziała że jest ciąża , nie musiała nawet robić usg żeby się upewnić :)

Gość małe pytanie
mam 17 lat... wiem wyda Wam sie to śmieszne..ale nei współżyłam a podejrzenie przyszło bo to był niby petting ale przez ubranie...jeśli tak to można określić... wiem wyda sie głupie ale psychika robi swoje :(

Okej. W ciązy nie jesteś. A skoro masz 17 lat, to może się tak zdarzać takie przerwy. Idź znowu do lekarza. Powinien przepisać ci coś na wywołanie miesiączki. A potem coś na uregulowanie cyklu.

Gość małe pytanie
no włąsnie nic nei przepisala.... powiedziała ze mam przyjsć do niej na to usg...

Gość po pierwszej tabletce
to jest absolutnie niemozliwe - to tak, jakby ginekolog nie zauwazyl, ze na fotelu ginekologicznym lezy facet :D :D :D W czwartym miesiacu ciazy macica ma wielkosc melona albo malego arbuza (bez ciazy ma wielkosc mikro cytryny) - to wez to sobie porownaj i powodzenia zycze, jak jestes w ciazy w 4 miesiacu a lekarz "by nic nie zauwazyl" wasza wyobraznia mnie czasem powala - i brak wiedzy, na pierwszych lepszych stronach internetowych mozna poczytac o pierwotnym wymiarze macicy oraz jej wielkosci w czwartym miesiacu ciazy

Gość edytta
Co mam zrobić ze czuję obrzedzynie gdy pomyśle o wizycie u ginekologa? Czuje się paskudnie gdy musze usiąść na fotelu>>> jestem zrozpaczona.