Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 *Mania*

5 os贸b - jeden cel. The last chance

Polecane posty

Go艣膰 *Mania*

Poszukuje 5 os贸b kt贸re oczywi艣cie s膮 wstanie podj膮c ryzyko i zapisa膰 si臋 na poni偶sz膮 lise. Podkre艣lam tylko 5 os贸b, by nie by艂o zamieszania. Dodajemy sobie link do ulubionych i zaczynamy od teraz, odchudzania nie mo偶na przek艂ada膰. Oczywi艣cie potem piszemy sw贸j cel, diete, 膰wiczenia i si臋 wspieramy. Przeie偶 ka偶da z Nas ma ten sam problem. Uda si臋 nam. Tylko zacznijmy w ko艅cu. Kto艣 si臋 przy艂膮czy ?? Lista : 1) *Mania*

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Onesize
Mog臋 by膰 2. Potrzebuj臋 skutecznej motywacji i ostatniej deski ratunku. Cel- 14 kg do zrzucenia, jak najszybciej-nie mog臋 ju偶 na siebie patrze膰. Bulimia zniszczy艂a mi 偶ycie. 艢rodek: Dieta kopenhaska i powr贸t do naprawd臋 intensywnego treningu (3 razy w tgydoniu intrewa艂 na bie偶ni, 1 raz w tygodniu godzina solidnych aerob贸w, codziennie w domu 膰wiczenia wzmacniaj膮ce.) My艣lisz,偶e w 2 tygodnie mam szans臋 zrzuci膰 tak 10 kg? Gwranacja takich efekt贸w by艂aby dla mnie najwi臋ksz膮 motywacj膮. Mam ju偶 do艣膰 odk艂adania 偶ycia na p贸藕niej. Kiedy艣 codiznnie trenowa艂am, zdrowo si臋 od偶ywia艂am i mia艂am pi臋kn膮 figurk臋, potem-chwila za艂amania i czar prys艂. Teraz si臋 w tym pog艂臋biam- jem bo tyj臋, tyj臋 bo jem. Musz臋 z tym zerwa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onesize
Niestety DK, od jutra- dzi艣 ju偶 zjad艂am. Natomiast 膰wiczenia od teraz! Co polecasz na nogi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
" Kiedy艣 codiznnie trenowa艂am, zdrowo si臋 od偶ywia艂am i mia艂am pi臋kn膮 figurk臋, potem-chwila za艂amania i czar prys艂. Teraz si臋 w tym pog艂臋biam- jem bo tyj臋, tyj臋 bo jem" Onesize u mnie jest identycznie. Kiedy艣 wszystko by艂o proste, by艂am szczup艂a, potem szcuplejsza i "najszczuplejsza"., ale nistety sko艅czy艂o si臋 dobre zacze艂a si臋 "bu..". Pr贸buje ci膮gle, ale wszystko zawalam w艂a艣nie przez to "jem bo tyj臋, tyj臋 bo jem". My艣l臋 偶e 10kg. w ci膮gu 2 tyg to troszk臋 za du偶o ale napewno w ci膮gu miesi膮ca to realne, czyli 2,5kg tygodniowa :). Ja ma tak 偶e jak jestem na jakie艣 diecie i chudne to jest super je艣膰 nie musz臋, ale jak zawale lub przytyje to ju偶 wtedy wszystko si臋 ko艅czy, czar pryska a ja si臋 za艂amuj臋. ale teraz koniec. Zapisa艂am si臋 na si艂ownie : 2* w tyg. + bieganie wieczrem i rowerek. Wierze 偶e do wakacji i pierwszych upa艂贸w damy rad臋, tylko trzeba jako艣 zacz膮膰, a to najgorsze :/

Udost臋pnij ten post

No to ja b臋d臋 ta 3 os贸bk膮 ;) M贸j cel to waga 53 kg Dzi艣 zaczynam 15. 04. 08r Plan: Dieta do 800 kcal. 4 posi艂ki dziennie po 200 kcal. Du偶o wody i wi臋cej ruchu. Przynajmniej 2 h spacerk贸w dziennie. Nie jedzenie po 18:00 M贸j II cel to do 15 czerwca schudn膮膰 do 65 kg lub jak sie uda to do 60 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
Na nogi dobry jest rowerek w powietrzu i bieganie :)) Ja do biegania ju偶 si臋 przekona艂am, ale z rowerkiem jest ci臋偶ko. Heee wiesz ja te偶 w sumie to zaczynam "real diet" od jutra a dzisiejszy dzie艅 postaram si臋 wymazac z pami臋ci, ale ju偶 nic nie jem tylko 膰wiczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onesize
Naprawd臋 jeste艣my w dientycznej sytuacji, To dobrze,偶e na siebie trafi艂y艣my :) My艣l臋, 偶e mo偶emy sobie Mana pom贸c. Ja wiele razy zaczyna艂am diety, 3 dni mi si臋 udawa艂o, a potem z g艂odu przegryz艂am fragment wi臋cej ni偶 mo偶na, a wtedy sz艂o lawinowo- 2 czekolady naraz, p贸艂 chleba itd. Tylko,偶e na jednym dniu si臋 nie ko艅czy艂o, ka偶da pora偶ka to u mnie potem tydzie艅 ob偶arstwa. Teraz jednak ju偶 musz臋 wytrwa膰, w d艂ugi weekend spotkam si臋 z moim ch艂opakiem. Nie widzieli艣my si臋 bardzo d艂ugo i on nie wie,偶e ja dalej ty艂am. Poza tym lato idzie- a ja nie mieszcz臋 si臋 w moje ciuchy. Czuj臋 si臋 z tym fatalnie. Wiem,偶e to 10 kg to si臋 wydaje bardzo du偶o, ale na DK mo偶na schudn膮膰 ko艂o 7 kg bez dodatkowych 膰wicze艅. Ja ju偶 wykupi艂am karnet do fitness clubu i b臋d臋 inensywnie trenowa膰, dam rad臋 bo mam dobr膮 kondycj臋, a wzmacnia膰 si臋 b臋d臋 pluszem activ itp. Poinformowa艂am ju偶 rodzin臋 o mojej diecie i b臋d膮 mi pomaga膰 (chocia偶 wiem,偶e oni i tak nic nie zdzia艂aj膮, je偶eli ja b臋d臋 mia艂am napad.) Jednakl zawsze to jeszcze wi臋ksza motywacja. Nie zmaierzam si臋 wa偶y膰 przez te dwa tygodnie, 偶eby bro艅 Bo偶e w trakcie diety si臋 nie za艂ama膰. Maniu- 呕ycz臋 nam powodzenia! A tak w og贸le ile masz lat, itp? Ja mam 21 lat, 178 cm i 74 kg :/ Przez d艂ugi czas wa偶y艂am 60 kg i by艂am wtedy najszcz臋艣liwsza i najpi臋kniejsza. Chc臋 znowu powr贸ci膰 do tego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
"ka偶da pora偶ka to u mnie potem tydzie艅 ob偶arstwa." u mnie tak samo. Ostatnio jak wytrzyma艂am 3 dni na 500kcal to mia艂am napad za napadem r贸wno przez tydzie艅. Mam 20 lat 161cm i 58kg :/ Jeszcze rok temu wa偶y艂am 45kg i wtedy czu艂am si臋 najlepiej. 2 lat temu 32kg ale to ju偶 wymaza艂am z pami臋ci :) Zaczynam od nowa, ale teraz znacznie trudniej. ps. jak膮 stosujesz diet臋 ?? Ja pastaram si臋 800kcal pierwszy cel : 10kg mniej a najlepiej od razu 13 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kropas
witam mi te zbulimia niszczy zycie...od dzis zaczynam 2 miesiace na arzucenie 17 kg ..musi sie udac kiedys wzzylam 49 kg i teraz tez to tego daze zacfzynam od glod贸wki...ale po 14 dniach zaczne diete 800 kcal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onesize
Ja tak jak m贸wi艂am : diet臋 kopenhask膮. Maniu poczytaj solbie tutaj: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=846917&s=0 Tutaj jest opisana dieta + ca艂a kopalnia wiedzy i wszystkie mo偶liwe pytania na jej temat. Jest bardzo rygorystyczna, ale mi si臋 na takiej najlepeij mobilizuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
znam t臋 diete, jej jad艂ospis ma ju偶 wydrukowanu. Stosowa艂am j膮 3 miesi膮ce temu i zawali艂am 4-tego dnia, ale chyba zaczne jeszcze raz :). Od jutra :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onesize
Ale super :) To jeste艣my razem. A jesz szpinak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
Szpinak tak, mro偶ony bez dodatk贸w, zwykle z hortexu :) Nie jest zbyt smaczny ale jak mus to mus :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onesize
A jak go przyrz膮dzasz ,偶eby by艂 zjadliwy? , teoretycznie mo偶na zamieni膰 go na co艣 innego, zilonego, li艣ciastego bez soli dodatk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
zamieni膰 go mo偶na chyba na broku艂y, z kolei broku艂y na kalafior. Oczywicie normalnie to zwykle kupuje gotowy w W臋dlince, ale na tej diecie to w艂a艣ciwie go nie doprawiam niczym, czyli jem zwyk艂e rozmro偶one zielsko bez niczego (14kcal w 100g) :), mo偶na doda膰 zi贸艂 ale bez soli. Ja za zio艂ami nie przepadam wiec zostaje sama zielona papka, ale na prawd臋 mo偶na si臋 przyzwyczai膰. Dla mnie najgorsza jest kawa z cukrem, bo zwylke nigdy go nie urzywam, a kawe pije tylko za 艣mietank膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
Jeste艣 pi膮ta :)

Udost臋pnij ten post

no to troch臋 konkret贸w. 163 cm wzrostu, 56 kg, masa t艂uszczu i cellulit, a w przesz艂o艣ci do艣wiadczenia z anoreksj膮, a p贸藕niej bulimi膮. restrykcyjne diety ju偶 przerabia艂am, wi臋c wiem, 偶e nie wytrzymam. zdecydowa艂am si臋 wi臋c na klasyczne M呕 :) od dw贸ch miesi臋cy nie jadam ziemniak贸w, makaron贸w, bia艂ego ry偶u, majonez贸w i tym podobnych, zup, 艣mietany w艂a艣ciwie te偶 nie, 偶adnych sos贸w, nie s艂odz臋 herbat, nie jadam sma偶onych rzeczy (mi臋so zawsze bezt艂uszczowo z grilla), ser贸w 偶贸艂tych te偶 prawie nie jadam... ale grzesz臋 s艂odyczami - nie potrafi臋 z tego zrezygnowa膰. od niedawna zacz臋艂am si臋 troch臋 rusza膰 - basen 3-4 razy w tygodniu i jakie艣 膰wiczenia w domu, jak udaje mi si臋 zmobilizowa膰. walka z cellulitem obejmuje dodatkowo peeling kawowy i naprzemienne zimno-gor膮ce prysznice (te dwa ostatnie dopiero od 4 dni). I taki jest m贸j plan - 偶eby si臋 tego trzyma膰, wi臋cej rusza膰, ograniczy膰 s艂odycze... i do tego potrzeba motywacji, a w grupie zawsze ra藕niej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
Lista 1) *Mania* -ja :) - kopenhaska :) 2) Onesize - kopenhaska :) 3) Kawusia65 - 800 lcal 4) kropas -g艂od贸wka i 800kcal 5) liquid lounge - M呕 :) Czytam to wszystko i widz臋 偶e wiele Nas 艂膮czy, my艣l臋 偶e si臋 uda. Motywacja 100%. A teraz nie siedzimy przed kompem, tylko wstajemy i ruchy :) 膯wiczenia. raz , dwa, trzy.... i nie 偶artuje :)

Udost臋pnij ten post

ja w艂a艣nie zaliczy艂am seri臋 膰wicze艅. teraz wezm臋 kundla mojego na jaki艣 d艂u偶szy spacer, a wieczorem basen :) na razie z kondycj膮 kiepsko i robi臋 3x10 d艂ugo艣ci, ale si臋 wprawi臋! powodzenia dziewcz臋ta i informujcie o wynikach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onesize
To co dziewczyny? Jutro stratujemy, nie tylko z odchudzaniem, ale z nowym lepszym 偶yciem. Trzeba przej膮膰 znowu kontrol臋 nad sob膮, nad swoim cia艂em. To nie jedzenie nami rz膮dzi! Trzymajmy si臋 :)

Udost臋pnij ten post

witam. moge sie dolaczyc czy nie za bardzo? bo nie chce zasmiecac forum zakladajac nowy topik.... bardzo prosze o przyjecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
Nie wybaczy艂abym sobie tego je艣li przez to 偶e Ci臋 nie przyj臋艂y艣my nie wysz艂a by Ci dieta. Oczywi艣cie 偶e tak tylko pami臋taj tak jak pisa艂am tu jest 100% mobilizacja bez wykr臋t贸w  My艣l臋 偶e dziewczyny te偶 nie b臋d膮 mia艂y pretensji. Onesize ju偶 zrobi艂am zakupy na 5 dni tym razem wytrzymam uda Nam si臋 Lista 1) *Mania* -ja - kopenhaska 2) Onesize - kopenhaska 3) Kawusia65 - 800 lcal 4) kropas -g艂od贸wka i 800kcal 5) liquid lounge - M呕 6) cukrowa wata -

Udost臋pnij ten post

dziekuje bardzo, ciesze sie ze moge z wami pisac i sie nawzajem wspierac:) moim utrapieniem sa slodycze, nie moge sie od nich powstrzymac. to od nich w ostatnich 9 miesiacach przytylam 6 kg. nigdy nie bylam szczuplutka i koscista ale bylam zgrabna i mialam wysportowana sylwetke. teraz wisi mi z przodu oponka:( kiedys nie jadlam slodyczy przez miesiac i udalo mi sie zrzucic oponke, mialam plaski brzuszek. mam nadzieje ze teraz tez sie uda, najgorsze sa te slodycze, nie moge bez nich zyc, nie moge sie opanowac. codziennie sobie powtarzam ze od jutra... niedlugo lato, zawsze udalo mi sie jakos wciagnac brzuch i po sprawie ale teraz nawet jak wciagne to wystaje :( musze sie za siebie wziac i wreszcie schudnac! od jutra na serio : dieta MZ i zero slodyczy, do tego 200 brzuszkow dziennie. pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
cukrowa wata ja ze s艂odyczami ostatnio te偶 mam problem a one s膮 najgorsze ze wszystkiego. Kiedy艣 nie jead艂am s艂odkiego przez 3lata i w og贸le nie mia艂am na ochoty nic a nic. I nagle wystarczy艂o 偶e raz spr贸bowa艂am dok艂adnie we wrze艣niu i ju偶 nie potrafi臋 si臋 od nich oderwa膰. a przepraszam nie potrafilam bo od jutra zero s艂odko艣ci. Jak ju偶 rezygnujesz ze sodyczy to razz na zawsze i ze wszystkich. Ja ju偶 lece .Mi艂ej nocki, zbierajcie energie :). Od jutra akcja " naprawiamy 偶ycie " :)

Udost臋pnij ten post

eh... mam to samo, cukrowa wato, no nie mog臋 z tymi s艂odyczami. ca艂y dzie艅 trzyma艂am si臋 dzielnie - na 艣niadanie twaro偶ek i banan, na obiad pier艣 z kurczaka, wszystko grzecznie, 艂adnie, a wieczorem l贸d i baton ;( znacie jaki艣 naprawd臋 skuteczny 艣rodek, kt贸ry hamowa艂by ten nieopisany apetyt na s艂odycze? chrom nie dzia艂a na mnie... ale skoro wy planujecie ca艂kiem zrezygnowa膰 ze s艂odyczy to i ja sobie takie postanowienie z艂o偶臋. dzi艣 wytrzymam! musz臋 sobie kupi膰 migda艂y, 偶eby w krytycznym momencie nie rzuci膰 si臋 na s艂odycze :) 偶ycz臋 mi艂ego dnia i lec臋 na zaj臋cia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onesize
To ruszamy! Dziewczyny naprawd臋 si臋 ciesz臋, 偶e tu jestem, to dodaje si艂y. Ju偶 jestem po rannej kawie. Po po艂udniu id臋 do fintess clubu. Pogoda starszna za oknem, ale we mnie nowa ch臋膰 do 偶ycia wst膮pi艂a, wierz臋,偶e tym razem si臋 uda.Naprawd臋! Co do hamowania apetytu na s艂odycze- szczerze to mi chrom te偶 nie pomaga, s艂ysza艂am wiele dobrego natomiast o morwie bia艂ej - liquid lounge -poszukaj informacji w necie, Moja znajoma m贸wi艂a,偶e pije j膮 i dzia艂a. Ja osobi艣cie nie pr贸bowa艂am, bo wiem,偶e moje napady to kwestia psychiki a nie g艂odu czy aptetytu. Tak w og贸le dziewczynom, kt贸re maj膮 problem z bulimi膮 to polecam zio艂owe tabletki uspokajaj膮ce - stosowa艂am je kiedys sz艂o mi dobrze i wierz臋, 偶e w to w du偶ej mierze ich zas艂uga. Czyta艂am o tej metodzie kiedy艣 na jakim艣 forum o g艂od贸wce chyba. Pomagaj膮 na zw膮tpienie, a w moim przypadku to ono najwi臋cej zawala艂o.Dlatego te偶 dzi艣 ju偶 wzi臋艂am i czuj臋 si臋 spoojnie i jestem pe艂na zapa艂u.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaaaaa26
Dziewczyny dolaczam do Was! Mozna jeszcze? jestem zdesperowana, bo mam miesiac do zrzucenia ok. 10 kg :( Jutro zaczynam chyba od norweskiej :) Mam 167 cm i ... 61 kg :( Wazac 55 juz bylabym happy ( 50 to normalnie marzenie scietej glowy) Moim celem do 17.05 byloby wiec te 55 kg :) Ja juz walke miesiac temu zaczelam, walczylam ostro 2 tyg. ---> rezultaty marne wiec walke niestety przerwalam. Pozniej Wam jeszcze wszystko opisze bo teraz musze uciekac! Pzdr!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *Mania*
Onaaa26 oczywi艣cie 偶e mo偶na jeszcze, ale potem ju偶 nie mo偶na si臋 wypisa膰 :) tzn. walczysz do ko艅ca, do wymaarzonej wagi :) O norweskiej s艂ysza艂am, podobna trache chyba do kopenhaskiej. U mnie ju偶 prawie min膮艂 1 dzie艅 jest wmiare, du偶o pije, tym razem wytrzymam do ko艅ca. 10kg do czerwca albo od razu 13kg i b臋dzie jak w raju. Uda si臋 i ju偶 mi si臋 nie wydaje, ja poprostu to wiem. :) Jutro ide na si艂ownie, bo dzisiaj nie mia艂am za wiele energi a do tego mase rzeczy do roboty. Lista 1) *Mania* -ja - kopenhaska 2) Onesize - kopenhaska 3) Kawusia65 - 800 lcal 4) kropas -g艂od贸wka i 800kcal 5) liquid lounge - M呕 6) cukrowa wata - M呕 7) onaaaa26 - norweska

Udost臋pnij ten post