Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam święty nie jestem ale

Moja dziewczyna mi powiedziała, że straciła cnotę w wieku 15 lat...

Polecane posty

Dodała, że chłopaka już miała (innego) w wieku 14 lat i się oglądali już wtedy nago. W wieku 16 lat uprawiała już oral i anal. Jak sobie wyobrażam, że małe dziecko mogło takie rzeczy robić to niedobrze mi się robi. Ja straciłem cnotę mając prawie 19 lat, co prawda była to 24 letnia mężatka, ale mimo wszystko nie robiłem tego jako małe dziecko. Dla mnie dziecko uprawiające seks to patologia. Nie jestem święty, miałem sporo przelotnych znajomości seksualnych, ale jak ona mi to powiedziała, to teraz jakoś inaczej na nią patrzę

Gość patataj
15 lat to już nie takie dziecko, sama to w tym wieku zrobiłam i uważam, że nic w tym złego - zależy jak kto szybko dojrzewa

Mnie to od niej teraz jakoś odciąga, chyba przez to związek się zawali. Ja to w wieku 15 lat to dopiero piwo zaczynałem popijać czy papierosy próbować :o

Gość Kolejna durna
prowokacja!

A jak miałem 16 lat to nie wiedziałem, że w normalnych związkach uprawia się oral, czy tym bardziej anal. Poza tym ona też jednego partnera nie miała, ale ja przynajmniej nie miałem inicjacji seksualnej jako mało dziecko i nie zabawiałem się seksualnie przed prawną 15-stką

Gość ona18latek
dziewczyny sa bardziej dojrzale.wiec jestescie na rowni zreszta to bylo kiedys bez sensu by bylo zwiazek przez to psuc i tak ze ci o tym powiedziala

Gość patataj
no ale o co tak właściwie Ci chodzi? teraz jest z tobą co za różnica czy miała pierwszy raz w wieku 15 czy 20 lat, jeśli się szanowała, nie spała z 5 tuzinami facetów to chyba nie powinieneś czuć do niej żalu, po prostu czuła się na to gotowa w wieku 15 lat i zrobiła to, życie

Gość ona18latek
czemu odrazu prowokacja nie przesadzajcie! ja zaczelam w wieku 17 i wydaje mi sie ze to byl odpowiedni wiek:)

Gość ona18latek
a ile ma teraz lat?

Gość A ty przyznałeś jej się
do swoich ekscesów,bo też nieciekawe?:o

Ja 23, ona 22 Tak powiedziałem jej, że miałem kilkanaście lasek z którymi się bzykałem

Gość No wiec o co kaman
czyżby mentalność Kalego? Mi wolno a jej nie? Żenujący jestes!:o

Gość lalalallal
Ja faceta rozumiem. Jak się samemu zaczyna później, to takie historie po prostu odrzucają. Poza tym to nie jest normalne, argumet z szybkim dojrzewaniem jest kretyński - to czemu nie zostajecie mamuśkami w wieku 15 lat, te szybko dojrzewające? 15 lat to czas na trzymanie się za rękę i poznawanie własnego ciała i własnej seksualności, a nie pieprzenie się w pupę. Sorry, mnie to też zbrzydza.

Gość Ten topic
to prowokacja, tak?

Ona też spała z żonatym, ale kurcze, jak sobie wyobrażam, że ona od 14-stki nago już z chłopakami się oglądała, a w wieku 15 lat pierwszy raz to mnie to obrzydza

Gość ona18latek
tylko 10 przez 7 lat.co to jest:)

15 lat to czas na trzymanie się za rękę i poznawanie własnego ciała i własnej seksualności Mylisz się, uważam, że 15 letnie dziewczyny nie powinny się jeszcze z chłopakami nago oglądać i uprawiać pettingu. To dobre na 17, 18 lat

Gość Taaaaaaa gdyby
sam nie miał doświadczeń to mógłby sie czuć nie teges ale skoro sam taki ku...arz to o co chodzi? Zwykła hipokryzja! Samemu poużywać ile sie da a od dziewczyny wymagać nie wiadomo czego!

Gość ona18latek
tylko 10 przez 7 lat.co to jest:)

Gość PROWOKACJAAA
widocznie bardzo ci sie nudzi!

Gość patataj
15 lat to czas na trzymanie się za rękę i poznawanie własnego ciała i własnej seksualności, a nie pieprzenie się w pupę. a kto mówi o pieprzeniu się w pupę W OGÓLE zwykłe bzykanko - ot co.

Gość Koleś chciałby
nie wiadomo jakiej a sam szmaciarz do potęgi n-tej!!!!!!!!!

Ona też spała z żonatym i spała z prawie 10 facetami, a nie wiadomo z iloma się nago oglądała i zabawiała

Gość No za chwilę dodasz
że spała z całym pułkiem!:o:classic_cool:

A w pupę to ona w wieku 16 lat :o

Gość doooowkkk
Chłopie, napadają na ciebie takie same młode puszczalskie. Masz absolutną racje i są pewne granice otwartości i "nieświętości" w tych sprawach.

Gość Nudzisz koleś
i tyle!

Gość ona18latek
ty sie tez zabawiales!wiec teraz nie pieprz glupot!

Ja pierwszy raz miałem ja miałem prawie 19 lat i uważam, że to wcale nie było późno, mogłem też jeszcze poczekać

Gość hermenene
ja w wieku 15 lat to sie jeszcze czasem z kumpela lalkami bawiłysmy ;) hehe teraz mam 24 i 3 facetów "na koncie". zaczelam w wieku 19 lat. i czuje ze wszystko u mnie idzie wlasnie tak optymalnie, nie za wczesnie i nie za pozno.