Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamnadziejezemojnie

dlaczego facet zdradza skoro kocha partnerkę?

Polecane posty

Gość helka na obcasach
ludzie nawet nie wiedza co to milosc, wiekszosc

Gość gumisia 33
oj nie wiedza

Gość poiopiop
patrz tu na forum laska... 99% dup uwaza faceta za podgatunek ktory trzeba tresowac... 98% bawi sie w jakies gierki... 99.99% sądzi że jej się wszystko należy... dopiero jak ją przyciśniesz jak kurwe do ściany i pokażesz że możesz mieć każdą szmate to kultury to dostaje tak powiem jak z moją wyglądało... same gierki i kombinacje... coś odwala - ja spotykam fajna laske z lekka nadwagą która mi robi co chce i jeszcze dziękuje... spotykam się z tamtą poprzednią i nagle za mną lata nagle jestem super i nic nie muszę robić... odstawiam tamtą drugą i ta pierwsza momentalnie zachowuje się jak głupi rozpuszczony kurwiszon... to biorę tamtą spowrotem - fajnie sie starała - na randkach tylko chce mi sie dorwać do spodni i ssać po kilka razy i jescze zadowolona odrazu odzywa się ta stara i chce przeprosic, stara się, staje na glowie itd. wniosek - kobieta to zwierze - czy świadomie czy podswiadomie jak wyczuje ze masz kurwów na pęczki to nagle bedzie z siebie robila idiotkę jak przez ileś lat jesteś spoko gościu co stara się i wysila to cię będzie traktować jak śmiecia kobity lubią facetow co traktują je jak głupie darmowe kurwy - teraz to wiem

Gość merbel
poiopiop sam jestes jak darmowa kurewka;p haha pewnie jakbys mogl to sam bys sobie possal.

Gość kociiczka
Mój mi powiedział, że zdradzał bo się zagubił, przytłoczyło go posiadanie rodziny, tak wiec puścił się z o 10 lat młodszą, ja dowiedziałam się po fakcie (2 lata po). bolało paskudnie, myślałam o rozstaniu, nie miało dla mnie znaczenia, że to było kiedyś, jedyną dobrą rzeczą z tej masakrycznej sytuacji jest to że wiemy jak dużo można było stracić, on wie jak mnie kocha i że gra jest nie warta świeczki... Nie wiem czy zrobiłam dobrze wybaczając...mam tylko nadzieję że za jakiś czas nie wyjdę na kretynkę...

Gość jakretynka
ja w podobnej sytuacji...wyszłam na kretynkę po latach okazało się że niby dobry mężuś zszedł do podziemia w towarzystwie dyskretnych mężatek tak to wybaczenie zostało potraktowane jako przyzwolenie mężuś nauczył się bardziej ukrywać i oszukiwać a ja zostałam naiwną kretynką nigdy więcej Dlaczego facet zdradza?....bo chce zdradzać i może zdradzać, zwykle bezkarnie....to w nim jest coś nie tak

Takie prozaiczne porzekadło Jak suka nie da pies nie weżnie.Czyli w swiecie zwierząt jest fair play tylko nie u nas.:( Dziwne lecz prawdziwe.

Gość jak pies nie wezmie
to suka moze se dawac

Gość gość
zycie podziemne mezczyzny-super ksiazka

Gość gość
warto rowniez przeczytac ksiazke ; dlaczego mezczyzni potrzebuja seksu ,a kobiety milosci

Gość gość
masz jakies pytania,no masz jakies pytania,no pytam masz jakies pytania czy nie k****,jak masz to pisz na maila,pytaj tylko autora,bo tu k***a nikt ci nie powie,pytaj autora,pytaj mnie, slyszysz k****,pytaj

Gość gość
te szmata z godz. 01.23 nigdy więcej nie siadaj do kompa jak się zechlasz tępy łbie

Gość gość
Jak kobiety lecą na dupków bawidamków *****czy to nie ważne są sytuacje i tak zdradzi

Gość gość
facet zdradza nie dlatego, że kocha partnerkę, ale dlatego, że nie czuje się przez nią kochany. stety czy nie - zawsze działa w obie strony.

Gość gość
Jak byłem sam to trudniej mi było znaleźć partnerkę na sex, dziewczyny wolą zajętych. Na imprezie mam większe branie jak idę z żoną :) Same się ocierają bo uwielbiają rywalizację i podnieca ich odbijanie faceta. :D

Gość gość
jak kocha to nie zdradza

Gość gość
Ja kocham mojego chłopaka i go zdradzałam kilka razy.Ale robiłam to dla kasy :(

Gość gość
Pamiętaj my nigdy nie zdradzamy jezeli kochamy. Reszta to kit który wam wciskamy.