Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqxxxqq

co powiecie o facecie ...

Polecane posty

Gość qqxxxqq

co powiecie o facecie który dnie spędza na gg i przed komepem a naszej-klasie zaprasza do listy znajomych panny wyglądające jak modelki, wiecie zrobione lale,panny kotrych nawet nie zna,a zaprasza je do znajomych on bo ci niektore dziekuja za zaproszenie. Dla mnie taki koles jest beznadziejny i chce sie w ten spsoob dowartosciowac.Dodam ze koles ma 28 lat.

Gość Hey Hooo
Tak dla mnie normalny jego sprawa no chyba że masz względem jego jakieś zamiary wtedy podziękuj mu :D

Gość prowidenttka
hihih ma na imie robert i jest z krakowa? :D

Gość qqxxxqq
nie nie mam zamiarow ale znam goscia, pozuje na wielkiego mch a jest macho internetowym haha, i to nie jst Robert z Krakowa.

Gość qqxxxqq
na wielkiego macho mialo byc

Gość sama sobie odpowiedziałaś
dowartościowuje się tym że ma w kontaktach piękne panny żenada i tak w realu pewnie żadna by go nei chciała nie wiem czy to jest prawdziwe "zajęcie" takie durne siedzenie na gg i naszej klasie.... są facecie którzy mają prawdziwe pasje i zainteresowania, uprawiają sport itp chyba to bardziej rozwijające i ambitne niż kolekcjonowanie plastikowych wirtualnych lal w necie i walenie konia pod ich zdjęcia

Gość niestety prawdziwe
Sa tacy własnie przyjebani ludzie,którzy wysyłaja zaproszenia do ludzie,których nie znają. Palanty

Gość babay
moze sam chcialby miec taka super laske ale jest na tyle okropny ze zadna nie chce go. albo liczy na sex z ich strony.