Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia samosia

BĘDZIN-lista dobrych i złych ginekologów

Polecane posty

Gość gosia samosia

wypisujcie

w Bedzinie jest beznadziejna porodówka..dlatego rodzilam w Siemianowicach i nie zaluje troche nie na temat ale moze komus sie przyda ta informacja

Ja chodzę do dr Der! Pracuje na Ligocie i wiem, że jest to bardzo dobry szpital!!! Do Bedzina siłą by mnie nie zaciągneli na porodówkę!! Tam mozna rodzic jak sie ma 100% pewność, że nie bedzie komplikacji a że tej pewności nigdy nie ma to lepiej nie ryzykować!!

Gość gosia samosia
dzięki wam, moze jeszcze ktos????????cenne są każde wskazówki

Gość kolop091
dlaczego beznadziejna?kiedy rodziłaś?moja kumpela rodziła tam pół roku temu i sobie chwaliła

Gość Mama222
Ja tam rodziłam, porodówka jest ok, ALE 1 z poloznych ktora zajmuje sie malenstwami jest nie odpowiedzialna!! Nazywa sie JĘKNER i widziałam jak uderzyła główką malenstwa o przewijak! Obchodzi sie z dziecmi jak z workami piachu czyli byle jak

Gość Mama222
Polecam Pana doktora Włuska który przyjmuje w przychodni w Bedzinie na Ksawerze oraz Panią doktor Mandat która prowadziła mi 1 ciążę ale niestety przeszła na prywatna praktyke ale nadal pracuje w Bedzinskim szpitalu. Odradzam ORDYNATORA oddziału ginekologicznego w Będzinie. Przebił wziernikiem mojej bratowej wody płodowe i musiała rodzic wczesniej

Gość MO MAMA222
masz numer telefonu do Pana Włuska?albo inny namiar

Gość DO MAMA222
masz namiar do pana włuska tel albo jaka ulica na ksawerze?prywatnie przyjmuje czy to w przychodni

Gość Mamusia222
Witam. Dr.Włusek przyjmuje w przychodni i nalepiej zapisywac sie tydz wczesniej na wizyte,nie jest to prywatny lekarz. Adres: Będzin Ksawera ul. Stalickiego zaraz kolo Basenu krytego. Wystarczy kogo kolwiek zapytac o przychodnie na Ksawerzr,jest ona jedyna wiec mysle ze nie bedzie problemu ze znalezieniem. Pozdrawiam

Gość do mamusia222
a czy ma na miejscu usg?czy trzeba czekac?

Gość do mamusia222
a pozatym to jest to ile on ma lat bo wole isc do starszego, i czy warunki tam są dobre jeśli chodzi o zachowanie intymności jakis parawan?

Porodówke w Bedzinie widzialam na wlasne oczy-biednie tam i niechlujnie..wolalam rodzic w Siemianowicach chociaz w Bedzinie pracuje lekarka z meza rodziny i na pewno mialabym dobra opieke. Co do ginekologow to sie nie wypowiadam bo jestem z Wojkowic:)

Gość do mamusia222
w czasie badania jest w miarę delikatny i jaki ogólnie jest?

Gość Do Daffodile
wiem że podobno w siemianowicach lepiej wkońcu miasto na 102. ale ja tez patrze na odległość z miejsca zamieszkania i niestety mam daleko chyba że jak bedzie czas to jechać do siemianowic a jak nie to do będzina?hm

Gość Do Daffodile
a to w siemianowiach była ta afera z noworodkami co je do fartuchuw wkładały?co do kompetencji mam zastrzeżenia hmmm co szpital to opinie ja bym się kierowała opieką a nie schludnością raczej

Afera byla w Katowicach w CZDiM , ale ja osobiscie bylam tez w tym szpitalu z synkiem przez tydzien i nie mialam zarzutu do personelu-widac trafily sie czarne owce jak wszedzie... Co do porodówek to mówie po prostu z wlasnego doswiadczenia-widzialam porodówke w Bedzinie i w Siemianowicach (tam rodzilam) i polecam zdecydowanie Siemianowice. Pewnie ze wszedzie moze sie trafic polozna zolza czy jakas niemila pielegniarka, ja na szczescie nie trafilam. Z gory zaznaczam ze nie jestem hanyska i nie pochodze ze Śląska wiec wcale nie mowie ktore miasto lepsze a ktore gorsze, oceniam po prostu porodówki:)

aha-opieke mialam swietna , bez zadnych znajomosci i bez dawana w lape (nie dalam nikomu ani zlotówki) .Moze mialam po prostu szczescie:) Moja ginekolog rowniez polecila mi wlasnie ten szpital...

Ja również polecam siemianowicki szpita:)l,opieka super,pielęgniarki i położne naprawdę miłe-polecam!!! Miałam lekarza który pracuje w tym szpitalu i pomimo że jestem z innego miasta zdecydowałam sie na siemianowice i nie żałuję.

Moze i ma ok 50 ale naprawde jest super. Wielu kobietom i noworodkom uratował życie,jest delikatny i zadko kiedy co kolwiek boli,zawsze wszystko powie i wytłumaczy.Wiele kobiet go chwali, u mnie w rodzinie wszystkie kobiety do niego chodza i chodziły,nigdy nikt nie narzekały. Co do usg to jest robione w szpitalu w Bedzinie. Co do porodówki w Bedzinie to moze nie jest najnowszej technologi ale przeciez nie o to chodzi bo nie roboty wyciagaja z nas dzieci lecz dobrzy lekaze tacy własnie jak Dr. Włusek.

Gość DO MAMUSIA 222
bardzo ci dziękuje za odp, mam jeszcze jedno pytanko, jeśli przyszłabym do niego na wizytę aby mi zrobił usg to powiedz mi czy muszę czekać w kolejce ileś tygodni?bo muwisz że robi usg w szpitalu nie wiem czy dobrze zrozumiałam.jak to wyglada z tym usg

Gość DO MAMUSIA 222
ps. czy z przychodni gdzie pracuje WŁusek idę (dostaje skierowanie) do szpitala na usg w tym samym dniu czy w innym dniu? oto mi chodzi

Gość DO MAMUSIA 222
wiesz jak on przyjmuje w jakich godzinach i w jakich dniach?ja sie do niego wybiore i śledź ten post bo widzę że znasz się na rzeczy, dzięki

ja chodziłam do Olejnik Anita chyba na ul długiej 40 przyjmuje (nie pamiętam - od 5 lat mieszkam daleko od bedzina ) była rewelacyjna, droga, i masę pacjentek miała, ale mnie pomogła - tą doktor moge polecić , a mieszkałam w okolicy ponad 10 lat i troche lekarzy zmieniłam i tylko ją polecam . (trzeba się liczyć z dużym wydatkiem za wizytę ) ale jeśli sa problemy to warto !!!

Jej nie pamietam ale chyba 2 razy w tyg przyjmuje. A co do skierowania to wystarczy z nim porozmawiac i dogadac sie na kiedy chciałabys. Jesli bedziesz wymagała natychmiast usg to istnieje ze wezmiecie na 1pietro w tej przychodni i zrobi usg ale zadko kiedy tak sie robi.

Gość Do MAMUSIA 222
ja chciałabym iść na potwierdzenie ciąży a jest to możliwe jedynie przez usg to chyba musiałby w tym samym dniu najlepiej a następne wizyty w szpitalu na usg bo jak inaczej?

Gość Dr Olejnik beznadziejna
Pani doktro Anita Olejnik mojej sąsiadce przepisała leki wysuszające torbiel!!!! Ale nie pomogły- jak się okazało nie mogły pomóc bo to NIE BYŁ TORBIEL TYLKO CIĄŻA!!!!!! Biedna dziewczyna całą ciąże drżała o zdrowie dziecka- czy urodzi się zdrowe po takich lekach!!!Takim jest fachowcem, że nie zobaczyła na USG, że to nie torbiel tylko ciąża!!!! Tyle o dr Olejnik!!!!!!! I nie jestem jedyną osobą która ma takie zdanie o niej!!! Celi xx należysz do nielicznych którym pomogła!

Gość racjaooooooooooooo
olejnik słyszłam na forach że droga i lubi się mylić jak mogła dziewczynie cos takiego zrobic bożeee zal mi jej

Gość Dr Olejnik beznadziejna
Dodam jeszcze, że to był 3 m-c ciąży!!! Sąsiadka zgosiła się do niej bo miała normalnie okres natomiast brzuszek się powiększył i to ją zastanowiło!!! Żadnych dolegliwości "ciążowych" nie miała więc biedna uwierzyła w te NIBY TORBIELE!!!

Gość dobrze wiedzieć o tej babie