Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka 77

co sadzicie o studiowaniu stosunkow miedzynarodowych

Polecane posty

Gość aneczka 77

czy po tych studiach jest duzo ofert pracy? czy praca jest interesujaca? mozna otworzyc jakis swoj biznes? na studiach jest matematyka?

Gość fanzlalka
tak jest matematyka przez 3 lata..stystyka przez rok..ekonometria przez rok..ogólnie jest ciezko jest mikroekonomia makroekonomia....ja właśnie koncze studjowanie tego kierunku

Gość aneczka 77
o kurde matma przez 3 lata? no nie zartujcie sobie.... :((( moje plany poszly sie jeb.... na wszystkich specjalizacjach jest matma przez 3 lata? w zyciu nie zdam z matma

Gość fanzlalka
ja studuje miedzynarodowe stosunki..na UMK w toruniu..na tym kierunku..te przedmioty które ci napisłam wcześniej sa zwiazane w matma..jesli nie nie jestes zbyt dobra z matmy to nie polecam..na innych kierunkach napewno jest inaczej inny kierunek inne przedmioty

Gość Od dzis sie opdszywam
jestem angliel uwielbiam stosunki :D

Gość aneczka 77
mieszkam w mazowieckim wiec gdzies niedaleko torun warszawa olsztyn, jestem na profilu humanistycznym bede miala mature z gegry wosu, myslalam ze matma jest tylko jeden semestr, ehhh co za zycie jestem beznadziejna z matmy, tylko tak sobie pomyslalam ze to jedyny kierunek po ktorym bede miala kase - maglabym byc jakims przedstawicielem firm, czy cos zwiazanie z unia europejska a tu taka lipa - matma:(

Gość aneczka 77
no to co innego ? dziennikarstwo - studia pewnie ciezkie ciagle latanie dowiadywanie sie brak czas, przyszlosc - nikt cie nie poszanuje wszedzie trzeba sie wpychac na chama zeby miec jakies cenne informacje, prawo - studia ciezkie jak dla mnie za ciezkie a przyszlosc - trzeba miec znajomosci, filologia - beznadzieja nie chce byc nauczycielem:( psychologia- raczej malo interesujace...:( wszystko poje... jaki czlowiek byl glupi ze poszedl na profil humanistyczny - po bio chemii bym sobie otworzyla osrodek masazow leczniczych jakies spa czy cos...

Gość aneczka 77
?