Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polipininka

Dlaczego faceci siedza na babskim forum?

Polecane posty

Gość polipininka

Przeciez gada sie tu o ciazy, okresie, gotowaniu itd a oni z uporem maniaka siedza tu i wypisuja swoje "madrosci - kmiotka". Po co? Dowartosciowuja sie w ten sposob? Normalny facet to raczej na forum o motoryzacji albo o wedkarstwie by siedzial.

Gość Gracjan Longin
Równouprawnienia chcieliście to macie. Ciągłe narzekanie. echhhhhh........

Już dawno stwierdzono,że mężczyźni robią się coraz bardziej zniewiesciali!:D Może chca poznać bardziej kobiety,dlatego tu siedzą? Nie wiem,powodów moze byc mnóstwo.

wiem do kogo pijesz autorko a i jeszcze o grzybicy pochwy się rozmawia mi osobiście faceci na forum nie przeszkadzają, nie lubie tylko chamskich wypowiedzi

Gość polipininka
:-) No wlasnie!

Gość ZŻŹ
a ja się cieszę,że są,mają inny punkt widzenia

bo żadne forum , nawet tematyczne dt. dla na przykładu wiazania zapraw cementowych bez Niewiast jest bez sensu. bo nawet faceci mieszają zaprawe dla Niewiast lub poprzez Niewiasty.

Miłe Panie! 🌻🌻🌻 :) Mogę odpowiedzieć tylko za siebie. Jestem tu ponieważ jestem zafascynowany Waszą kobiecością w każdym jej wymiarze - duchowym, intelektualnym, uczuciowym a także - nie ukrywam - cielesnym. Moje cele opisuje wpis w moim profilu: \"hobby: ginekolog-amator psycholog-chałupnik; badacz natury ludzkiej -zwłaszcza kobiecej (mówiąć ogólnie badacz zakamarków kobiecej duszy i ciała) \'\' Pojawiam się na różnych działach cafe i prowadzę wiele interesujących rozmów.

Gość Mochejko
siedzą na damskim forum, bo na męskim nie mają zabardzo co do powiedzenia a tu moga się wymądrzać. lubia gadanie o niczym i o wszystkim

Gość polipininka
Faceci - juz mnie nawet "rozgryzli" - samotna i nigdy nie bede miala faceta :D :D Rozumiem juz - na babskim forum siedza nieudaczniki i tyle. Tu swoje zale i frustracje moga przelac :D :D Ja naprawde wole na forum motoryzacyjnym z normalnym mezczyzna pogadac niz tu wysluchiwac ich placzow, zali i niespelnionych ambicji i marzen :D :D Smiesza mnie!

Gość polipininka
Aaaa...zamiast pisac "poli cos tam" wystarczy nick skopiowac. I juz mniej sie plame daje :D :D :D Proste!

Gość polipininka
Gdy chcę poczuć się ważna, robię srogą minę niczym Superniania po czym łapię przypadkowo spotkanych przechodniów na lasso i urządzam im pogadanki uświadamiające na temat utrzymania higieny zwieraczy. Rolę spikera pełni oczywiście mój odbyt.

Gość Bezpenisenny
Cóż to pytanie pada już setny raz. Co dziwnego jest w tym że mężczyznę pociągają kobiety ? :)

Gość samonosne bryczesy
UK SUBS to baba !

Gość mężczyźni nic nie wnoszą
na babskie forum, żałosne posty piszą, może to sie podobac jakims niskostandartowym panienkom

Gość vvvvv
na męskich forach jest pełno pedałów :o

Gość polipininka
A jak sie prawde powie to tylko im durnowaty podszyw zostaje na kafe :D :D :D Moj facet tez tu nie wchodzi - raz mu pokazalam kafe to grzecznie podziekowal :D

Gość samonosne bryczesy
pewnie, ze baba ! faceci przy kazdym poscie zamiast 'R' w koleczku maja 'dydka' w koleczku