Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m1m2m3m4m5m6m7m8

pomóżcie wyjść z dołka

Polecane posty

witam wszystkich. mój dołek dotyczy męża, a dokładniej koleżanki,z którą on pracuje. od pewnego czasu coś zaczęło się między nami psuć. myślałam,ze to chwilowe i że zaraz wróci wszystko do normy. ale się pomyliłam. mój mąż lubi pomagać ludziom. jest wspaniałym człowiekiem. jestem dla niego najważniejsza-kiedyś często mi to powtarzał. a teraz coraz częściej słyszę dziwne zarzuty,że czemu jestem taka ciekawska co słychać w jego pracy,czemu mnie obchodzi to że ta kobieta obserwuje jak rozmawiam z mężem. coraz częściej na mnie krzyczy i wszczyna kłótnie. zaczyna stawiać swoje potrzeby na pierwszym miejscu. nie mówi już o nas,że coś razem zrobimy,tylko że on musi. Mamy wspólne konto i razem spłacamy raty za kilka rzeczy,o których kiedyś mówił \"nasze\",a teraz mówi \"moje\".tamta kobieta zwraca sie do mojego męża z każdym problemem,pomimo że ma partnera 5 lat ( nie mieszka z nim). mąż powiedział mi,że jestem wredna,ciągle zła,niezadowolona z niego,poniżam go,traktuję jak śmiecia,a gdy mówię,że możemy się rozstać to przestaje się odzywać. mam dosyć tej sytuacji,bo tak jest od kilku miesięcy. najgorsze jest to ,że gdy nie widzi się z tamtą koleżanką to jest wszystko wspaniałe między nami. jak tylko przebywa z nią więcej czasu niż ze mną, zaczynają się nieporozumienia i kłótnie. a on we wszystkim widzi moją winę. czy tak ciężko jest mu zrozumieć,że potrzebuję z nim rozmawiać,przebywać,robić wspólnie wszystko,cieszyć sie z tego co mamy tak jak kiedyś? zamiast tego słyszę co się stało koleżance i jaka jestem niedobra dla niego. coraz mniej mamy czasu dla siebie,a gdy go spędzamy razem to się kłócimy. ja już nie mam siły. pomóżcie wyjść z dołka...

Autorko, zapewne wiesz o tym doskonale, że przyczyn może być wiele , być może tamta kobieta bardziej dba o siebie i swój wygląd , poza tym, przebywają razem więcej czasu pracując razem , mają wspólnych znajomych i wspólne tematy , chyba jedyna rada, albo ktoś z nich musi zmienić pracę albo zakończy się to waszym rozwodem , być może jesteś Autorko za bardzo zazdrosna i to jest przyczyna doła.

Gość przecież to proste
mają romans, banał jak cholera :o

Gość rysanaszkle
Ta koleżanka z pracy ma na niego dziwny wpływ...na Twoi miejscu zdobyłabym się na szczera rozmowę,powiedz jak naprawdę sie czujesz,powiedz szczeze(jezeli go kochasz),że Ci bardzo zalezy,ze chciałabys aby było jak przedtem.... ......pokaż mu swoją miłość....szczera rozmowa to podstawa,działaj póki nie jest za pózno... powodzenia

Gość to nie wróży zbyt dobrze
musisz uważać i obserwować...bo co innego ci zostaje?