Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama arturka

Mam plamy na twarzy to bedzie chłopiec czy dziewczynka?

Polecane posty

Gość mama arturka

ZDECYDOWANIE CHLOPIEC!!!!!:)Od polowy ciazy mam na twarzy plamki ktorych wczesniej nie mialam wszystkie babki mowily ze syn bedzie i faktycznie potwierdzilo sie:)

Gość nie ma reguły co
sie urodzi :) to są jakies bzdury wyssane z palca, dwarazy bylam w ciazy i dwa razy wszyscy mowili ze bedzie dziewczynka, bo brzuch tak ulozony a nie tak , bo slodkie jadlam, bo uroda mi sie troche popsula, bo przytylam bardo itd...... a tu masz babo placek i dwoch chlopakow mi sie przytrafilo :)

No ja w każdej ciązy podobno byłam \"ładna\"(ładna cera,bez żadnych baboli) na chłopca.Nawet w drugiej ciąży wszyscy zakładali sie ,że bedzie chłopiec...cóż.Pomylili sie

Jeśli ktoś wieży w zabobony to mówi się że córa zabiera mamie urode (co za tym idzie plamki,wypryski)Ja nie miałam plam itd i mam syna. Natomiast moja przyjaciólka wyglądała strasznie z tymi plamami,wypryskami itd i również ma syna.Mi się wydaje że bardziej to jest uwarunkowe tym co jemy niż to co urodzimy :)

A ja jestem cala w plamach niestety :( i ma byc dziewczynka. W moim przypadku sie sprawdza, ze corka zabiera urode mamie ;) Oczywiscie tez uwazam, ze to bajka i takie ludzkie gadanie..ale na slodkie cala ciaze mnie ciagnie :P

Gość fhcn
mowia ze jak pogarsza sie cera to bedzie dziewczynka , ale plamy....mzoe chlopiec:P

Gość bzdurki te wszystkie przesądy
:D wygladam tragicznie, jakaś pryszczata cera mi się zrobiła jak nigdy, ob nawet w okresie dojrzewania nei miałąm wyprysków tylko ładną, gładką cerę i co??? CHŁOPAK będzie na 100%, a podobno dziewczynki odbierają urodę... :D dlatego nei wierzę w żadne bzdury (przesądy)

Gość ja ostatnio tez lapie doly
ja tez nie , ale i tak wiem , ze chlopak bedzie

moze piekni chłopcy teżodbirają Mamom urodę;) coz, reguły chyba nie ma ... z racji \"jadłospisu\" ciażowego powinnam mieć córkę mam Synka :D

Moje drogie :-)W ciąży:a) wyładniałam /wg opinii WSZYSTKICH/b) każdy co do jednej osoby, która mnie widziała - mówił CHŁOPIEC!c) rzucałam się na wołowinę i ostre potrawy, odrzucało mnie od słodyczyA i tak na przekór wszystkim mówiłam, że wiedzą tyle, co nic. i nie myliam się. Córa na 100% :-)