Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaca psa

Kupiłam se psa- ojciec powiedział ze pies zjada odpadki i nic nie bedzie mnie ..

Polecane posty

Ojej, będziesz miała wilczaka:):) ZAzdroszczę!Przepiękna rasa! Widziałam ostatnio na światówce w Katowicach:) Cudeńka:) Życzę duuużo wytrwałości w pracy z psem, bo wilczak to niezłe diablątko... PS. Puszkom mówimy nie. Ale suche nie jest złe. Byle dobrej jakości.

Gość majaca psa
ale on juz odszedł... nie ma go posrod nas, został mi juz tylko chomik, ale on na szczescie duzo nie kosztuje, bo skubie sobie tacie we włosach i jest bardzo najedzony

Gość ta najgorsza..
jeszcze nie wiem, ale najprawdopodobniej bedzie z Czech trochę drogie są szczenięta, ok 1800, ale myślę ze warto zapłacic taką cenę za takiego psa. będę go zabierac w góry:)

Gość ta najgorsza..
w ogóle to niesamowita rasa, ja zawsze chciałam mieć wilka i kiedy go zobaczyłam, zakochałm sie od pierwszego wejrzenia;)

A miałaś już psa? Wilczak to bardzo wymagająca rasa, w niedalekiej przeszłości wywodząca się od hybryd:) Ach, zazdroszczę....

Gość ta najgorsza..
miałam, oczywiscie;) ale wilcaka jeszcze nie miałam...:) i chcę mieć bardzo, bardzo:) bycmoze zostanę zawodowym psim szkoleniowcem/behawiorystą;) i bedę dbac tez o jego psią psychikę;)