Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magddaaaa

pobił mnie bo sie opiołam

Polecane posty

Gość bylam w bardzo poodbnym
zwiazku...wczesniej zdarzło si eszturchanie popychanie..ciagle kzal sie tlumaczyc gdzi ebylam co robiłam zabraniał musiałam sie go pytac czy moge isc do pizzeri z koleznka:Ono i raz jak mnie tak powaznie pobil...rozciął mi łuk brwiowy itp..odeszłam dzwonił potem i mowił że mnei kocha i że to było z młosci bo jego miłść była tak silna:Oże nie wiedział co mazrobić bał się że mnie straci że sie puszcze -wkurzyl się bo ubrałam się jak"kurwa"wg nego

Gość magdaaaaaaaaaa
a zapomniałam w ogóle to jakbym chciala wyjechac to mam jeszcze jedne pewien problem jak przewiez kota?Jak wygląda podórz kota samolotem?I nie iwem czy bede mogła go tam trzymac bo rodzice wynajeli mieszkanie nie kazdy wlasciciel chce miec kota To był mój ukochany kot Klakier ale jak sie pokłócilismy dwa tygodnie temu to go odwiózł do schroniska.Nawet nie tego w naszym miescie ale gdzies dalej i nie mogłam go znalesc teraz mam tego kota bo znow mi go przywiózł i juz go nie zostawie nigdy!nawet na troche bo on si enim nie zaimnie czy ktoś wie jak koty znosza podróż?Myslicie że własciciel tego meiszkania bedzie miał coś przeciwko?W ogóle to musze iść wczesniej go zbadać bo jakiś taki niewyrazny jest mam nadzieje że nic tam nie złapał zakaznego

Gość magdaaaaaaaaaa
PodrÓż oczywiście

Gość sciemna z tym stanikiem
kot musi przejsc 2 miesieczna kwarantanne pare zl to kosztuje bezsensu..oddaj do babci albo tym przyjaciolkom na przechowanie

Gość no własnie moze on specjalnie
ci teraz przyniosł tegokota zebys miala problem

Gość pyza84
rozumiem ciebie bo bylam w tejej samej sytuacji do wczoraj ,tyleze mniedzy nami jest szesc lat roznicy a (ja mam 18).Podniusl na mnie reke dawno temu i myslalam ze to jednorazowe ,jednak zaczelo sie to powtarzac,dochodzilo czesto do tego ze mialam rozcieta szyje ,wargeitp , ze bylam podrapana , i doslownie cala poobijana do tego stopnia ze robily mi sie krwiaki i w lato nie moglam nigdzie wyjsc bo sie wstydzilam.bylo dokladnie tak jak u ciebie nie moglam nigdzie isc i ze wszystkiego musialam sie tlumaczyc ,a tak naprawde to nie pamietam kiedy ostatnio spotkalam sie z jakas kolezanka .pewnego razu podczas jednej z klutniu ktora miala miejsce u niego w domu za to ze cos powiedzialam nie tak jak on chcial zlapal mnie cala i przerzucil przez caly pokoj a ze akurat stal monitor na podlodze uderzylam noga w ten monitor po czym wyladowalam na izbie przyjec i nie moglam chodzic o wlasnych silach przez dwa miesiace.wiele razy tlumaczylam sobie ze bedzie dobrze ze sie zmieni tak obiecywal az do wczoraj kiedy grozil ze mnie udusi i skoncze w lesie dzis mam podrapany nos rozcieta warge i powiedzialam 'DOSC wiem ze nigdy nie wroce do tego czlowieka .I zaczelo sie wlasnie o takiego jednorazowego wybryku ! uwolnij sie od niego.Wiem ze jest ciezko bo brakuje tych dobrych chwil i mysli sie o nich !ale ja juz nigdy do niego nie wroce.i radze ci zrob to samo bo bedziesz miala zepsute zycie ja stracilam na takiego dupka 3 lata.

Gość ahahanaanana
ja to bym w ogóle na waszym miescu poszła na policje zrobiła obdukcje a nie sie zatanawiala jak autorka postu czy on ją kocha:O

Gość pyza84
magdo ,powiedz mi w jakim zawodzie pracuje twoj partner ?

Gość pyza84
moj jest policjanten i stwierdzam fakt :policjanci to psychole !!!!!!!! nigdy nie bede z zadnym policjantem albo kto pracuje w podobnym charakterze pracy.

Gość manipuluje Toba na maksa
wywiozl Ci gdzies ZA KARE kota:-o!?!?! jemu calkiem odbilo, przeciez ten facet jest zupelnie nieprzewidywalny... Koniecznie WYJEDZ DO MAMY!!!

Gość magdaaaaaaaaaa
jest kierownikiem zmiany w zakładzie produkcyjnym Widzisz u ciebie to się zdarzało z tego co czytam często a on nigdy wcześniej mnie nie uderzył stad ten dylamat..bo jezeli by mnie notorycznie okładał nie miałabym wapliwości że trzeba raz na zawsze się rozstać ale ja cały czas myśle o tym,że może tylko raz go poniosło nigdy wczesniej przecież mnie nie dotknął a jestsmy razem już sporo czasu bo 3 lata

Gość magdaaaaaaaaaa
wiem tego kota strasznie przeżyłam ale teraz go mam i nie wiem co zrobić jezeli ta kwarantana ma trwać tyle czasu to do tego czasu ja ochłone już całkiem i zostane.A moja babcia nie może go wziąść bo ma psy i jeden pokój!kolezanki nielubią kotów a ja go nie moge tak zostawić.

Gość problem polega na tym
nie w tym rzecz czy uderzył czy nie,ale w tym że cały zwiazek jest chory.Ja widze że on ma nad tobą totalną władzę.Widac po twoich wypowiedziach,że jestes młada niedojrzała,infantylna,zagubiona i uległa mu całkowicie.Ja już jakby odwiózł mi tego kota nie chciałabym go znać.Tego nie robi się osobie ktoórą się kocha.Wnioskuje,że kot nie był ci obojętny skoro go szukałaś w schronisku!To niejest miłość:O a sadyzm jakiiś dziwny sadomasochistyczny zwiazek.Gdybys była starsza napewno byś wnim nie tkwiła.Ale jestes jeszcze młoda i myslisz innymi kategoriami

Gość manipuluje Toba na maksa
Nie wiem jak to dokaldnie jest z kotami jak sie wyjezdza, ale z tego co czytam to nie trezba kwarantanny 2 miesiecznej, wystarczy badanie krwi plus na wscieklizne i wyrabia sie paszport u weterynarza, tak przynajmniej tu pisza: http://www.newtotown.ie/forum/przeprowadzanie-si-do-irlandii/do-irlandii-z-kotem-i-psem-663.html zapytaj sie moze najlepiej u weterynarza?

Gość pyza84
nie nie moj droga to sie zdarzalo raz na jakis czas ale zaczelo sie dokladnie od tego samego czyli od tego ze udrzyl mnie w twarz .i tez bylismy razem 3 lata

Gość jolanta345
nie ma sie wogole nad czym zastanawiac zrobil ro raz nie zawaha sie zrobic drugi. nic nie usprawiedliwia takiego zachowania... to ze sie narabalas jest rzecza normalna jak to na imprezie... ja rowniez tydzien temu bylam zgonem na dysce i rowniez dlatego ze malo jadlam wczesniej ale moj chlopak probowal mnie jakos otrzezwic pomoc bo zle sie czulam i nigdy w zyciu nie podniosl by na mnie reki ... chocby nie wiem co... za to go kocham. i nie moglabym byc z kims kto mnie uderzyl jejiu....dodam ze moj chlopak tesh sporo starszy ode mnie

Gość jestes jeszcze mloda
dlatego taka naiwna i stad wierzysz ze sie zmieni....jak nie podejmiesz MADREJ decyzji ktora Ci podsuwaja dojrzale babki ->nefrytkowa kotka czy klaudka27 zobaczysz ze za pare lat i tak sie z nim rozstaniesz ze zrypana psycha i zalem ze zmarnowalas najpiekszniejsze lata na frajera ktora sie nad toba zneca PSYCHICZNIE I FIZYCZNIE , karze jak male dziecko klapsem albo zabraniem misia( kotka :o ) i tu nie chodzi ze Ty sama musisz doswiadczyc swojej dycyzji... tutaj liczy sie Twoja przyszlosc zdrowie psychiczne pprostu zycie ... chociaz moze Ty tego potrzebujesz..zeby ktos Toba kierowal ...

Gość nieeee no sorry
"to ze sie narabalas jest rzecza normalna jak to na imprezie... " to nie jest takie normalne że facet odbiera pół przytomna kobiete z imprezy ktora trzmaja kolezanki i jakiś obcy facet. GOś ma swoje lata miał prawo się na nia wkurwić..i ja go rozumiem. Nie robmy z tego normalności..:O

Gość jolanta345
jesli sie idzie na disco to zwykle sie cos pije;] a tto ze malo zjadla to dlatego tak ja sieklo bo p[rzeciez wypila malo;] i moze mial prawo sie wkurzyc ale na pewnio nie uderzyc wez sie ogarnij czlowieku;];]

Gość nieeee no sorry
trzy wsciekła i dwa piwa:Oto nawet ja a mam 190cm wzrostu i 90kg wagi bym się spił a co dopiero dziewczyna... ALe fakt koleś manipulator teraz jak czuł że grunt mu się pali pod nogami to jej przywiózł tego kota w nagrone na zagode....żeby zatrzec złe wrazenie żeby był mu wdzieczna?cieszyła sie z kota i zapomniała że ją pobił...? nie wiem..?niejest wporzadku to fakt ale nie mowicie że upijanie sie prawie do nieprzytomnosci jest wporzaku. Nie pobił bym nigdy kobiety a już tymbardziej pijanej nie mogącej się bronić ale nie pochwalam picia

Gość jolanta345
no to masz slaby leb zdarza sie;] mnie by cos takiego nie ruszylo pod warunkiem ze nie jestem na diecie bo wtedy to nawet jedno piwo kopnie. nie mowie ze to normalne jak laska sie spije w trupa ale tez bez przesady zeby byla abstynentka na imprezie;] niech pije z umiarem a teraz pewnie nie przemyslala ze jest slaba nienajedzona i skonczylo sie tak jak widac..a facet ktory uderzyl ja to zwykly palant i zal mi go.. wykastrowac damskich ookserow;]

Gość
Manipulant? Może, jesli tak to z kurewsko słabym wyczuciem czasu.

Gość ale frajer
kobiety sa jednak głupie. Gdybym nawet kochała akiego, co mnie POBIŁ - spierdalałabym na koniec swiata przed nim. Z milosci da sie wyleczyc. A normalnych chłopów na pewno jest sporo.

Gość biedna jestesss
ale i głupia niestety.Jakby mi ktoś wyrzucił kota do schroniska nie mogłaby m sie przyulic do takiego kata i żyć z nim pod jednym dachem.Odazu widać jak on cie traktuje krzywdzi i nie liczy się z toba i twoimi uczuciami...:O