Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELF

Duza nadwaga- mała silna wola!! Od dzisiaj zamiast od jutra!!!

Polecane posty

brawo woda!:) damy rade:) ja juz dzisiaj wyczerpalam limit kalorii i do konca dnia nic juz nie jem.. zreszta juz 16 wiec i tak nic nie wciagne, o 19 mam trening, wieczorem abs 8 min na brzuch i 2 dzien weidera:D moze dam rade pobiegac chwilke:) ale watpie, bo mokro- padalo:( buzka

WODA idziesz normalnie jak burza az pozazdroscic ja dopiero co wrocilam ze szkoly i taki piekny schaboszczak namnie czkeal ale nie zjadlam;) wciagnelam jogurt naturalny z odrobina dzemiku brzosk dla oslodzenia zycia a teraz pije wode;) co tam u was babki ?;) jak samopoczucie u mnie pogoda kijowa to i nastawienie takie ze sie nic nie chce;/

Witam ponownie :) Ja z Was również jestem dziewczynki bardzo dumna :D Kasiula ----ciebie podziwiam za tą walke do ćwiczeń.Ćwiczysz niczym tornado,systematycznie i w dodatku tak dużo 🌼 gruba babeczka-----Podziwiam Ciebie że wybrałaś zdrowie a nie schaboszczaka :D 🌼 dasz rade!!!! Jestem z Tobą!!! Dziś oglądałam rozmowy w toku były osoby otyłe.Babeczka która ważyła 140 kg,facet prawie 250 oraz inne osoby gdzieś ok 150 kg. Takie programy dają mi bardzo dużego kopa.Zawsze jakoś mi się przy tym oglądaniu łezka zakręci w oku :( ja nie chcę tak żyć jak oni!!!! są wieźniami swojego mieszkania,uzależnione od innych, chore itd dlatego musi mi sie udać!!!! A gdzie podziewa nam się ELFIK????

dokladnie takie programy daja do myslenia i szkoda mi bardzo tych ludzi bo wiem jak sama nieraz w lecie mam ochote nigdzie nie wychodzic jak dookola same laski wszystko w miniówkach opalone odpindrzone a tu nie dosc ze czlowiek gruby to jeszcze nie ma kasy na ciuchy i wogole szafa piszczy;/ to juz porazka na calego ;)

kurcze dziolszki zstanawiam sie czy isc sobie pobiegac 15 minut bo czuje sie jakas taka ciezka, a jak przyjde to abs i a6w dzien 2.. nie wiem czy to przez okres a moze za duzo zjadlam..:( nie wiem..

po bieganiu i 2 dniu weidera- czuje sie wspaniale:) jutro to samo!:) a jak tam u was wieczor mija?

🖐️ U mnie zapowiada się słoneczny dzień.Bardzodorbze bo ostatnio bywalo pochmurno :) Właśnie robie sobie rospiske mojego menu :D

Puk,puk jest tu ktoś???? I jak leci dzionek???? Ja o mało co nie podkuśiłam się o karkówke z grilla :P ale dałam rade! musze dać :D Jeszcze nie jedna taka próba nas czeka.A wiem że jak bym się skuśiła to prawie jakwygranie trumny na loteri :D: P

Czesc :) Wrocilam :) czuje sie lrzejsza choc dzis zaczely mi sie zle dni... Caly czas jem tylko warzywa i jablka :)

czesc laski wpadlam na chwilke odezwe sie jutro bardziej bo mam straszny mlyn w pracy i szkole nie wiem w co rece wlozyc pozdrowionka;)

Gość KOALA62
Woda-świetne powiedzonko!którego nie słyszałam-"wygranie trumny na loterii",uśmiałam się z tego,masz poczucie humoru w trudnych sytuacjach i to jest w Tobie fajne.

i nie moge isc pobiegac bo pada znowu..:( nie cierpie deszczu do cholery! dzisiaj mialam sporo slodkosci ponad program, ale za to bylam 3 razy w toalecie tak porzadnie hehe, dawno tak nie bylo, no, ale coz 3 dni jadlam malo dzisiaj podkrecilam metabolizm to ruszylo:D od czwartku do soboty nie bede sie odzywac bo jade na turniej plazowki do dąbrowy gorniczej:P mam nadzieje jesc tam malo i ruszac sie duzo nie tylko podczas meczy, ale i cwiczyc i biegac dla samej siebie:) jak juz bede wazyc 71-72 to juz bedzie super naprawde:) ale potrzeba czasu:) a jak tam u was wieczorek mija?:) koala- woda to nasz taki pocieszyciel:) kochana 😘

Woda mineralna --> ile wytrzymam i beda fekty :) dzis zrobilam zakupy z mrozonkami na jakis tydzien :D Wstepnie planuje do 1 czerwca a pozniej sie okaze... jutro staje na wadze ---> trzymajcie kciuki ;)

Kochane moje gdzie jestescie?! Chce sie pochwalic ze dzis rano po w-c waga pokazala mi 60,5!!! Normalnie jestem w 7 niebie :D A jak z wasza waga? Moze tabelke uzupelnimy? :) Rany dziewczyny nigdy jeszcze tyle nie wazylam! Moze nawet do 1 czerwca uda mi sie zejsc do 59kg :D a do 21 to moze nawet do 55... Ide za ciosem :)

🖐️ :D:D:D:D Od rana nie miałam sieci,normalnie to nie jest normalne :) uzależniona jestem od kopa że szok!!!! ed85---- 🌼 z gratulacjami :D:D:D:D:D:D:D Ja jutro mam rocznice ślubu,w piatek urodziny musze zrobić coś dietetycznego.Tylko na te 2 dni leciutko się wyłącze.... Trzeba śmiać się z siebie,mieć dystans do wszytskiego :D:D:D:D inaczej nie da się żyć w tym chorym kraju :P

Kochano Wodo ja mam w poniedzialek imieniny wiec w niedzielke tez mam impreze :) ale mam na to idealny sposob :) zapraszam na grila a co za tym idzie robie szaszlyki roznego rodzaju miedzy innymi i warzywne lub zrzarzywami ikurczakiem sa mniej kakoryczne niz cos pieczonego. Do tego zrobie salateczke z ogorka rzodkiewki pomidora i czegos jeszcze. oczywiscie bez majonezu! Jakis seser typu galaretka i moze ciasto ale bez masy :D A reszta to jakis standard :) znajdzie sie cos dlamnie do jedzenia i dlagosci a ja nie bede sie tlumaczyc czemu niejem :)

Brawo :) Ja dzis wstapilam do butiku w ktorym jeszcze rok temu nie moglam kupic ani jednego ciuszka bo rozmiary konczyly sie na malym L a dzis dostalam szoku!! przymierzylam sukienke ktora byla malom elka i wygladalam jak w worku a inna w rozmiarze M byla luzna :D w piatek biore narzeczonego i ide na zakupy :D

tez bym poczekala ale 1 czerwca ide na prymicje a nie mam rzywcem co ubra :( a wizialam ladna sukienke na 50 zl :)

🖐️ Właśnie jestem po gimnastyce :D: :P Dziś i jutro mnie prawie mnie na kompie nie będzie - trzeba posiedziećm w kuchni przy garach.

gratulacje dziewuszki:) ja zmykam na turniej do Dabrowy Gorniczej (Polfinaly Mistrzostw Polski w siakowce plzowej), odezwe sie w sobotke dopiero, 3majcie kciuki obym sie tam na zadne pysznosci nie skusila!:)

dzien doberek jak tam leci ;) u mnie powolutki ostatnio duzo stresu i pracy i male zawirowania ;/ troszke podjadlam ale juz sie biore za siebie dzisiaj wlasnie musze wyskoczyc na male zakupy pomimo ze ejeszcze nie schudlam kupic spodnie bo juz sie w wiekszosci nie nadaja do uzytku :(( jak tam u was laski?;)

witajcie kochane:) w nasteony weekend jade na mistrzostwa polski do gdanska:) jutro caly dzien oczyszczania a potem 800-1000kcal:) plus duza ilosc ruchu!:)