kropla życia 0 Napisano Czerwiec 28, 2008 od dzisiaj zaczelam swoja przygode z bieganiem.. pierwsze 30 minut zaliczone.. bede biegac kiedy tylko bede mogla! jak da rade to i codziennie wieczorem, a cwiczenia silowe i wzmacniajace bede robic w ciagu dnia w domku;) MASZ W SOBIE WIARE!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 witajcie moj dzien dzisiaj całkiem ok:) za jakas godzine-2 cwiczenia a pozniej kolo 21.30 bieganko:) a jak tam wam idzie woda? koala ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 witam, waga ciagle w dół dzisiaj 76,2 wiec mam nadzieje, ze jutro, a maksymalnie pojutrze bedzie 75!:) cel na 16.07 to 74 z przodu i do tego daze, zwaze sie dopiero w ten dzien! mamy w sobie wiare! mam zakwasy po wczorajszych cwiczeniach i bieganiu:D cudownie:D szkoda, ze wczoraj sie nie pojawilyscie..;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta? To ja - założycielka topiku:) Nie było mniedłuuugo, najpierw komputer był w naprawie przez miesiąc, a później jakoś tak nie było kiedy pisać.. Niemniej.. Wzięłam sie na poważnie za siebie mam nadzieje... Waga drgnęła w dobrym kierunku.. I oby tak dalej :) Woda--- Gratuluje!!!! Nizły wynik :) I innym chudnacym również, jeszcze Was nie czytałam także mało wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 witam założycielke topiku:) miło, że wróciłaś do tego grona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 jeszcze tylko aktualna stopka :) Czesc kropka życia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Sorry, kropla nie kropka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 o widzę, że waga sukcesywanie spada w dół:) do jakiej wagi dazysz kochana?:) i jakia metode stosujesz?:) gratuluje pierwszych małych sukcesów !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Dopiero od tygodnia tak uczciwie mówiac wzięłam sie na poważnie Metoda to nic innego jak zdrowe odżywienie :) Żadnych drastycznych, modnych i nie koniecznie skutecznych diet ;) Marzy mi sie 70- 75 kg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 eee dasz rade a jaki masz wzrost?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 174 cm lekko nie jest, poweidzmy sobie szczerze- łatwiej nabyć niż sie pozbyć :O Ale mam już 8 z przodu... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 jest 8, a juz niedługo będzie i 7:) a jakas dawke sportu stosujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Sporadycznie ćwicze w domku... I spacerki z córeczką codziennie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 eee zobaczysz ani sie obejrzysz bedziesz juz chudzina jak talala:) kiedys sama wazylam 91 kg, a teraz jest 76 i ostatnie 9 kg chce zrzucic i czuc sie w koncu kobieco i szczuplo:) dasz rade tylko trzeba w to uwierzyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 no i oczywiście nas odwiedzac!:D to jest warunek konieczny aby sie udalo!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Nie odzywałam się przez weekend bo akurat u mnie były dni naszego pięknego miasta więc dużo się działo.Wczoraj byłam 5 godzin na spacerze(szybki truchcik-tak dał mi w kość syn) oraz 2 godziny na rowerze.A dziś zdycham nie tyle co z bólu wszystkich kości ale gębę sobie sparzyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 oj ja bym chciala sie opalic hoho:) hehe synek widze Cie ładnie zmeczył:D a jak tam waga? spadla cos? sprawdzalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Czerwiec 30, 2008 Witamy Elfiku na Twoim i naszym topiku! Dzięki temu topikowi schudłam parę kilo i mogę nosić rozmiar 40.Tak się cieszę i jestem z siebie dumna za każdym razem jak paraduję w ciuchach o rozmiar mniejszych.Sumując- warto w nim się znaleźć,bo działa motywująco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 A ja właśnie nie mogę się opalać.Oj cała jestem spuchnięta i mam gorączkę.Znów będę musiała mieć zastrzyki A i zapomniałam rano wpisać moją wagę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 brawo woda! juz niedługo bedziesz miała wartosc dwucyfrowa:D ja sie zwaze dopiero 16 lipca.. oby bylo 74:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Czerwiec 30, 2008 Woda WOW!!!!Co za wspaniałe osiągnięcie!Moje gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 z niej trzeba brac przyklad, ona schudnie szybciej niz sama sie spodziewa..;) kurcze 15 kg za Toba.. jestem pelna podziwu:) hehe za mna tez 15 kg!:) z 91 na 76:) narazie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 to tylko kobitki Waszemu wsparciu i oczywiście męża nie załamuje się a walczę :D zmienię swoje życie raz na zawsze :D Ciesze się jak dziecko :D Kiedyś cieszyła mnie sterta batonów,dziś każdy kilogram mniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Wiecie co???? nigdy chyba nie byłam tak silna :) Chyba po raz pierwszy w życiu dojrzałam do odchudzania! Jem mądrze,nie głoduje się (nie wspomne tu o tej tygodniowej głodówce) i ćwiczę jak nigdy! Ale dziś dałam sobie spokój bo zdycham :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 naprawde podziwiam Cie kochana, jestes niesamowita:) kurcze... ta siła i mi sie udzieliła, od 3 dni ćwiczę jak zwariowana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Lipiec 1, 2008 witajcie, u mnie dzisiaj na wadze 75,8- zapisuje hurrra:) a jak wasze samopoczucie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ELF 0 Napisano Lipiec 1, 2008 Brawo Woda!!! :D Ja sie teraz waże dopiero 10 lipca :) Tak sobie wymyśliłam ;) I mam nadzieje że bedzie nie więcej niż 88,5.. :) Najgorsze w schodzeniu z dużej wagi jest to że wymaga duużo cierpliwości ...:O A może za jakiś czas wymienimy sie fotkami?Przed i po?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Lipiec 1, 2008 ja nie mam niestety takiej typowej fotki sprzed..:( ale cos poszukam:) buziak spadam pojezdzic chwilke na dwor na rowerek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Lipiec 1, 2008 Nadal jestem obolała po oparzeniach tak więc dziś również nie będę ćwiczyła. Jeśli chodzi o fotki to jestem ZA.Wprawdzie teraz mam ich naprawdę mało bo nie ma co we mnie ciekawego uchwycić :P Ale czuje ze za parę miesięcy to się zmieni :D:D:D Niestety ale schudnąć jest cholernie ciężko,same wyrzeczenia ale warto :D! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Lipiec 1, 2008 pewnie, że warto:) ja mam takie zdjecia z kiedys, ale to najwyzej zrobie skan u faceta i wam pokaze:D a nowe zdjecia zrobie sobie juz w stroju, albo w ladnych leciutkich ciuszkach:D w końcu bede miala co pokazywac:D wszystkie bedziemy piekne i szczuple juz pod koniec tego roku!:) woda ty na pewno z 25-30 kg zrzucisz do konca roku! pfff jak nic!:) jestes taka dzielna!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach