Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaboja

dekoracja auta, pytanie

Polecane posty

Gość bojaboja

Witam, mam pytanie w jaki sposób sekorujecie auta? Ja chciałabym żywe kwiaty, bukiet z kilku kalii z trawką i perełkami, bukiet banalny do zrobienia więc zrobiłabym go sama, ale jak go przyczepić do maski samochodu tak aby nie odleciał?

Gość ja wiem..ale
ja wiem. Ale nie powiem :-) :-) :-) Idz do specjalosty jak nie umiesz. Mozesz zniszczyc nawet samochod dlatego to moja dobra rada.

Gość ja wiem..ale
przyssawki na bukiet????????????????????????????? ha ha ha

Gość bojaboja
Ej no nie bądź taka powiedz, specjalista za pare kwiatków i przyczepienie policzy sobie dużo za dużo

Gość bojaboja
a widziałam gdzieś takie przyssawki, jest jeszcze jakaś plastelina florystyczna, ale tej to bym się bała przykleić, chyba już lepsze przyssawki

Gość do----ja wiem..ale
gooowno wiesz!!! Jakbyś wiedziała to byś powiedziała :-o

Gość bojaboja
a jak bukiet przymocować do takiej przyssawki?

Gość bojaboja
i będzie się dobrze trzymało? bo to swietny pomysł jest :)

Gość ja wiem..ale
zyłka ? ha ha mało profesjonalne. Moze poleciec z wiatrem albo przekrecic sie w druga strone

Gość bojaboja
ale jak kwiaty będą rozłożone i przyczepione tymi przyssawkami w kilku miejscach to jak to się odwróci? będzie się trzymało

Jak dobrze przymocujesz to będzie się trzymało. U kilku moich znajomych ten sposób się sprawdził. Ja też tak zrobię i nie obchodzi mnie czy przymocowanie żyłką jest profesjonalne czy nie, przecież tego nie widać a nikt nie będzie zaglądał pod bukiet :)

Gość ja wiem..ale
ciekawa jestem jak to zrobisz

Gość ja wiem..ale
pod warunkiem ze zostanie na masce

Gość bojaboja
Dziękuje za rady, trzeba je chyba w kilku miejscach przyczepić na końcach łodygi w środku i przy samym kwiatku i będzie ok, plus jakieś trawki inne pierdołki i będzie dużo taniej niż u profesjonalisty, który zrobi to samo

Gość ja wiem..ale
jak nie masz kasy zeby skorzystac z usług profesjaonalisty to lepiej nic nierob Mozesz zrobic wiecej strat niz bedzie z tego porzytku

Gość bojaboja
hmm ciekawe a tobie codziennie gotuje wykształcony kucharz? bo jak nie to lepiej nie gotuj bo więcej z tego będzie strat niż pożytku

Gość ja wiem..ale
nie zycze tobie zebys sie przekonała. Nie mowie teraz o przyssawce. Ale to bedzie strasznie tandetnie wygladało. Poog;ladajcie sobie jakies katalogi chociaz zamiast robic jakis obciach na samochodzie.

Gość bojaboja
a skąd ty wiesz co ja tam chce zrobić że twierdzisz że będzie wyglądało to tendetnie, pozatym wiesz dla każdego co innego jest tandetą

A jaki to obciach - bukiet na masce, to nie żadna lalka ani obrączki czy gołąbki :)

Gość ja wiem..ale
tandeta to tandeta. zastanów sie co mowisz

Gość ja wiem..ale
osobiscie nie chciałabym miec bukietu na masce. takie rzeczy robi sie na gabce. Bukiet masce to obciach

Gość bojaboja
nie każdy bukiet robi się na gąbce, kwiaty mogą leżeć na masce np. na ukos No widzisz widocznie ty jesteś z tych co wybierają lale, gołąbki albo obrączki, ale o gustach się nie dyskutuje.

Gość ja wiem..ale
dzeiwczyno ja mam najnowsze katalogi najnowoczesniejszych kompozycji. sory ale taka jest prawda. bukiet to obciach i tyle. to moja dobra rada. a tych lali to nie bede komentowała bo to swiadczy o twoim intelekcie. zycze powodzenia. ci - pa.