Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andron

O wielkości penisa, bez ściemy. ...

Polecane posty

Gość niby sie nie liczy ale
jestetm kobieta i może wielkośc penisa nie jest najważniejsza ale podejrzewam że większości kobiet tak jak mi same majtki spadają na widok sporego penisa. To nie znaczy że penisem 15 cm nie da sie kobiecie dogodzić. Zastanawia mnie tylko dlaczego wiekszośc facetów lubi duże piersi i to jest normalne, ale to że kobiety lubią spore sprzęty to już dziwki, wory bez dna itd.

Gość skryty nick
niby sie nie liczy ale a co sadzisz o maich wymiarach? I faktycznie jest tak jak mowisz że gdy facet mowi ze lubi duze cycki to jest wszysko ok a gdy kobieta zaczyna mowic ze chce aby jej facet miał wielkeigo penisa to odrazu ze rozepchana pizda itd.

Macie dobrze porypane w tych kadłubkach :D

Gość chciałam z Tobą popisać
UWIELBIAM PENISY NIE ZA DŁUGIE,ALE MUSZĄ BYĆ GRUBSZE. RAZ MIAŁAM FACETA I MIAŁ CIENIUTKIEGO--OJ KIEPSKO BYŁO...

Gość szymon135
a ja mam 14 cm w długości i 14 cm w obwodzie :) i jestem zadowolony.. sądzę, że już mi nie uroście, ale mam 16 lat więc kto wie ;)

Gość kolomanolo
hehe ale jaja, w obwodzie dokladnie tyle co napisal Andron 12,3 cm, ale dlugosc od skory to juz 17 cm :], co ciekawe po dlugim dymanku, za ktoryms razem jest zwykle gubszy i krotszy

Gość zoaboa
do koń żołędzi !!!! a nie żołędzia!!!! ŻOŁĘDZI!!!!!

Gość kokon 12345
Średnia wielkość penisa owszem wynosi 15 cm ale trzeba wziąc poprawkę na to że hindusi, chińczycy i japońca ta średnia najbardziej kreują. Jest ich najwięcej a mają najmniejsze penisy. Średnia wielkośc penisa w europie to juz ponad 17,5 cm. Natomiast najlepsze penisy do sesksowania mają od 18cm w górę. Dla przykłądu obejrzyjcie sobie panie i panowie ten filmik: http://www.xvideos.com/video2206046/homegrown bigcocks_brunette_summer_fucks_johnnys_huge_cock Natury nikt nie oszuka. Dziewczyny mają kisiel w majtkach na widok takiej pały. Profesorkowie zaniżają ta średnią z powodów humanitarnych, bo obawiają się o kondycje psychiczną tych co maja mniej niż 16cm. Sam jestem wybrakowanym egzemplarzem bo mam 14cm ale z racji swego wieku mam to gdzieś. Juz jest pozamiatane, za późno. Rada dla dziewczyn i pań: wybierajcie facetów wysokich z dużymi dłoniami i stopami, omijajcie facetów co maja mniej niz 180cm wzrostu. To samo jeśli chodzi o karnację. Ciemna karnacja to pewnośc że chłopak ma min średnio europejską. Blondyni na ogól są gorzej uposażeni. Mam kolegę w pracy. Młody chłopak, wysoki no i duzy rozmiar stopy. NIe macie pojęcia jak panienki chodza przy nim podniecone, naskakują mu, herbatki, kawki, ciasteczka byle by tylko zaliczyć. Kiedyś znajoma sprzątaczka opowiedziała mi o tym) nakryła go jak jedną posuwał po pracy. Speszyli się bardzo, ale myśleli że nikomu nie powie. Najwidoczniej famą o jego zaganiaczu panienka podzieliła się z innymi przy ploteczkach bo od tamtej pory wszystkie na niego patrza jak na obiekt seksualny, jakies podteksty, komplementy itp. Biedak nie może się obrobić. Ciekawe tylko kiedy się jego żonka dowie.....

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no facet z długim przyrodzeniem, masz długiego, ale nie za gruby jest powiem Ci :P

Gość spaku12
Im większy tm lepiej, tak mawiają koleżanki w czasie podaduszek w pracy. Najlepsze sa od 18cm w górę. Te poniżej 16 do odstrzału.Nie nadaja sie do niczego. Przy dymaniu cały czas wypadają, nie mozna poszaleć. Z reguły facecetom z duzymi pytami nie grozi starokawalerstwo. Ci z małymi wackami to tkzw single. Mówią że z wyboru ale to guzik prawda. Żadna takiego nie chce. Tak naprawde to dziewczyna wybiera chłopaka a nie na odwrót. Tylko, że robia to tak dyskretnie żeby smaiec myslał że zdobywa. Ktos mądry kiedyś powiedział , że jak suka nie da to pies nie weźmie. To jest prawda. Wybrakowane egzemplarze z małymi penisami zawsze będą pomijani.

Gość mateusz.koolas@wp.pl
18cm co do fi to musiałbym zmierzyć bo nie pamiętam ale jest normalnej średnicy. Partnerka jest zadowolona. Koleś z woja ma 22cm i mu tak sztywno nie stoi.

Gość w2we3dd554gh
Ludzie 14cm to ja mam w obwodzie hehe. A rozmiar ma znaczenie, kobiety mowia ze nie ma bo malo ktora miala w lozku doczynienia, ale gdy zasmakuja dalej beda mowic ze rozmiar to nie wszystko, z tym ze teraz by sie nie zamienily na mniejszego ; p

Gość kobieta34573490573498
najgorszy to mały i chudy penis....mały ale gruby da radę...ale.....to ne penis przytula pieści językiem po całym ciele, to nie penis daje oparcie po całym ciężkim dniu, to nie penis pomaga w codziennych sp[rawach... TO NE PENIS SIE LICZY co mi po facecie który ma wielkiego ale czuły nie jest i nie wspiera w niczym....na jego mega wielkiego penisa i tak ochoty mieć nie będę miała

Gość dzisiaj bez nicku
@kobieta34573490573498 - ładnie piszesz :) penis penisem...a tęsknię za tym aby mnie przytulił i pocałował i wyedy (nawet jeżeli to nieprawda) mogę pomyśleć że wszystko będzie dobrze a tak a propos penisa ma ładnego 😘 :)

Gość elo elo
ja mam 18 i 15.4 obw

Gość sexiCZARNAxD
moj mąż ma 22 cm i jest gruuuby :D mmmmmm ale teraz jest za granicą;( tesknie za jego dotykiem mmm

Gość XL chętny na ...
morelka :) nie tylko są tu młodzi choć większość.Ja mam swoje lata i nie raz zaglądam tu.Mój też jest można powiedzieć duuuży.Nie będę pisał ile ma,ale moja potrzebuje trzech uchwytów dłoni by go objąć.Ma wieczną chęć na ten przyrządzik do sprawiania rozkoszy.

Gość XL chętny na ...
mięsista a co ty za mięso masz w kroku.Czy Twój facet ma miniaturkę,że tak Cię ten temat zainteresował.Powinnaś napisać coś o sobie,pośmiejemy się wszyscy.

Gość XL chętny na ...
Nikt Ci nie każe latać z linijką.Jeżeli jesteś tak kuta powinnaś złapać w dłonie i ile zdobisz uchwytów,po tym zmierzyć dłoń i wszystko wielka cwaniaro.Ucz się,a nie mądruj tutaj.

Gość maly z kompleksami
ja mam 10 cm ;/ obwód mierzac tasma krawiecka ma troche wiecej bo 11,5 Nie umiem sie przelamac do seksu:( Boje sie startowac do atrakcyjnej kobiety, moze taka brzydula bez biustu zaakceptuje mojego fiuta?

@ XL chętny na ... gówniane te wsze metody pomiaru, rozmawiałem kiedyś z kolegami i wyszło nam, że dziewczyny dodają przeciętnie po 2-3 cm - w końcu strach ma wielkie oczy

Gość MałgosiaBP
Śmiać mi się chce jak to czytam... Wg tych wyznań to macie takie penisy, że wam się w spodniach nie mieszczą... Chodzicie zatem w dresach ;) A krwi wystarczyło tylko do ukrwienia ch**a.. Powodzenia!

niby lat nauki, a nie umiesz linijki użyć w łóżku ;) co to za seks bez linijki? można zmierzyć, a jak mały to w tyłek przylać

" A krwi wystarczyło tylko do ukrwienia ch**a.." to akurat dobrze dla kobiet, że organ, który daje mężczyznom przyjemność, wysysa im krew z mózgu (w oryginale podobnie Peggy Bundy)