Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi smutno bardzo

moj facet unika bliskosci ze mna...

Polecane posty

nie uklada nam sie najlepiej juz od dluzszego czasu, moj facet mowi, ze jest zmeczony niektorymi sprawami juz, ze nie wie, co czuje i unika bliskosci od jakiegos czasu. Jak do niego pisze, ze chcialabym zeby przyjechal do mnie na romantyczny wieczor, to pisze ze jest zmeczony, a jak juz przyjedzie, to jak zacznie cos inicjowac, a ja akurat chcialabym za jakis czas, to potem jak chce tego, to juz mowi, ze minal czas i ze odkladam na sam wieczor wszystko, a on juz zasypia i chce jechac :( Zadnych namietnosci juz nie ma kolo 21 :( kiedy pisalam mu ostatnio o bliskosci, to zaproponowal na nastepny dzien spacer... a mi naprawde tego brakuje!! Fakt mam troche wiekszy temperament niz on... ale nie umiem tak, zyc na dluzsza mete, a jak sie raz z nim dogadam, to przez jakis czas jest ok, a potem znow przerwa, a ostatnio byl petting 10 dni temu :(

Gość glabiola
jak długo jestescie ze sobą

prawie 5 lat.

Gość glabiola
przepraszam ze to powiem ale to norma ja jestem ze swoim 8 lat w trakcie tego zdarzyla sie taka sytuacja jak u ciebie z jego strony a teraz ja unikam powodow moze byc wiele stres, nuda, przepracowanie

Gość glabiola
aha a nie ma problemow z erekcja, bo moj wlasnie kiedys mial i unikal wszelkich zblizen by tego nie pokazywac

Nie ma nikogo, problemow z erekcja tez nie ma... mnie irytuje to, jak tyle czekam i coraz bardziej mysle o Nim jako mezczyznie, a on mowi, ze jest juz zmeczony, tak jakby mu nie zalezalo. Po tylu dniach!!

Gość a moze on sam
sie zabawia, wciagnelo go to, a z kobieta mu sie nie chce

wyglada na to, ze musze sie dopraszac, co nie jest czesto uwzgledniane.. a jesli przegapie jego czas, to juz nic nie ma.. i jak zostaje czasem u mnie na noc, to kladzie sie spac i zasypia.. a ja leze obok niego i nie moge usnac ;)

Gość nawet bardzo zle
juz mu sie znudzil seks z toba. jak ma sie wszyscy podane na tacy to w koncu sie nudzi

powiedzial mi, z enie wie, czmeu tak sie dzieje, z enie panuje nad tym.. ze wszystko, co zwiazene z nami wyplywa z niego na naszym spotkaniu.. czy mogly jego potrzeby tak nagle zgasnac? Nie zabawia sie raczej, a jesli to bardzo rzadko, bo zawsze wszystko razem robilismy, odkad zaczelismy...

Gość nawet bardzo zle
szanuj sie dziewczyno

co przez to rozumiesz, co bys zrobila na moim miejscu, gdybys kochala tego faceta?

Gość a co jeszcze bylo
dziwny ten twoj facet, pogadaj z nim szczerze dlaczego, nie chce mi sie wierzyc, ze zdrowy (fizycznie i psychicznie) facet nie ma ochotý przez dluzszy czas na seks

Gość nawet bardzo zle
ja bym na pewno mu do lozka nie wskakiwala i nie prosila sie o sex, przeciez to smieszne. poza tym pamietaj, ze faceta nigdy za bardzo nie mozna kochac bo potem mozna skonczyc z reka w nocniku. a ten twoj moze rzeczywiscie ma kogos na boku, skad mozesz wiedziec? i z nia sie zaspokaja. a jesli nawet nie ma to albo ma przejsciowe problemy z tymi rzeczami albo po prostu mu sie znudzil sex z tobą. moze gdybys nie byla taka latwa to by nie znudzilo mu sie tak szybko, ale w takiej sytuacji no to wiesz...

my w sumie nie uprawiamy sexu(mamy po 23 lata), tylko petting i oral, wiec taka latwa to nie jestem ;D mysle, ze moze miec problemy z tymi rzeczami, bo jak znam go to raczej nie ma nikogo, bo ma tyle rzeczy do roboty, ze naprawde nie mial by czasu jeszcze z kims innym sie spotykac. Gdybym o to zapytala, pomyslal by ze go ataktuje. A gdy jest zmeczony, to moze i ma problemy z erekcja, bo wtedy juz o tym nie mysli, wiec nie bedzie mial erekcji na zadanie.

on mowi, ze wie dobrze, ze inne pary maja inna mentalnosc, ale ze on juz taki jest, chyba nie duzo mu potrzeba do szczescia, bo mowi, z ebez pieszczot tez jest szczesliwy.

Myślę, ze powinnaś z nim porozmawiać powiedzieć mu jak bardzo ci go brak, jego pocałunków dotyku, czułości....itp.Może ma jakiś problem z którym nie może sobie poradzić??? zrób się na jakiś czas niedostępna nie pisz, nie dzwoń może zrozumie....może zapytaj go wprost co jest grane dlaczego cię unika??? Ale porozmawiaj z nim nie przez tel.na spotkaniu choćby na spacerze i nie narzucaj się. Powodzenia;)

Gość nawet bardzo zle
to ty lepiej go zostaw i normalnego chlopa poszukaj, bo ten ma na pewno jakies problemy na tym tlei tylko meczyc sie z nim bedziesz. fajnie, nie uprawiacie czesto seksu ale loda mu robisz? :o

mi jest ciezko ciagle mu o tym mowic, wtedy go przytlaczam. Nie uprawiamy normalnego stosunku z innych powodow, nie zarabiamy jeszcze duzo, zeby ewent. utrzymac dziecko ;) a nie damy sobie pewnosci, ze na 100 % sie uda, wiec narazie sex oralny i petting ;D Juz mam dosc tego proszenia sie.. on po prostu ma chyba maly temperament..:( powiedzial, ze jutro sie spotkamy i pobedziemy dluzej i moze do czegos dojdzie, ale nawet jesli tak, to co dalej...

ja uwazam ze o takich rzeczach trzeba ze soba rozmawiac, ale kiedy dochodzi do rozmowy, to on mowi, ze ciagle narzekam, a zawsze tylko rozmawiamy i nie bierzemy sie do roboty...

Gość gdgdgd
daj sobie z nim spokoj, koles jest egoista i mysli wylacznie o swocih potrzebach juz sie boje co by bylo po slubie :o

A może mu właśnie tego brakuje...stosunków???? nie zastanowiłaś się nad tym??? że może się wstydzi ci o tym powiedzieć???? bo wie, ze możesz się nie zgodzić??? Przecież są zabezpieczenia np. tabletki. może dlatego unika tej bliskości....

Gość a moze on sam
ale nie rozumiem, to on nie moze popiescic Ciebie (przeciez jezeli jemu sie nie chce, to Ty nie musisz jego)? rozmowa moim zadniem jest wazna, ale taka na spokojnie

Gość a moze on sam
bez wzajemnych zarzutow

macie racje, zupelnie na to nie wpadlam, ciekawe czemu on mnie nie chc epiescic gdy sam nie ma na to ochoty... moze po prostu jak jest zmeczony, bo wtedy glownie nie chce, to i nie chce mu sie piescic mnie? Stosunkow on nie potrzebuje jak narazie, bo sam powiedzial, ze nie spieszy mu sie do tego.

a moze mysli, ze robil by to wtedy mechanicznie i nie dal by mi ciepla i zainteresowania ze swojej strony.. bo skoro sam by sie nie angazowal, to i nie bardzo by sie zaangazowal w dzialanie dla mnie.

porozmawiam, ale jak to nic nie da na wieksza skale to co, zostawilybyscie takieggo faceta, nawet jakbyscie go kochaly? Dla tej jednej sfery ?:/

Gość Lily__
też myślę, że mógł mu się ten petting i oral znudzić - jeśli macie takie doświadczenia, dlaczego nie przejść do rzeczy? przynajmniej wariantów o wiele większa ilość;) facet od razu nabierze ochoty ;)

Gość to po ile wy macie lat
????????

Gość to po ile wy macie lat
aaa, po 23, jak MOZNA BYC ZE SOBA 5 LAT I NIE UPRAWIAC SEXU, TO JAKIES CHORE :P