Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość łooo matkooo ile tutaj
zebys wiedzial, ze z moim mężem poszlam po paru godzinach do lozka i co? jestemy teraz razem juz tyle lat, zazdroscisz deowot i moherze jeden z drugim???????????

Gość łooo matkooo ile tutaj
na tym forum wszystkie te ktore nie sa dziewicami to dziwki, taka jest prawda, taka macie mentalnosc mohery. to ze dziewczyna posza po godzinie do lozka to wcale nie znaczy, ze jest dziwka, bo przeciez troche z tym gosciem gadala co nie?

"Każdy żyję według własnego kodeksu moralnego, a wy od razu wszystkich oceniacie i wrzucacie do jednego wora. Dziś mamy inne czasy i większość związków tak się właśnie zaczyna - od seksu." to prawda, każdy zyje jak chce i idzie do łózka kiedy CHCE....a to o czym piszesz działa takż ew druga stronę....poczytałam i co?dziewczyna, która NIE IDZIE do łózka po 2 godzinach, albo przynajmniej na drugiej randce to kto?DEWOTA:D smieszne to wszystko....nikomu nic do tego kiedy kto idzie do łozka, po godzinie czy po roku.

Gość Autorko tego wątku
czy ja Cię dobrze zrozumiałam ( ale chyba tak) Tobie chodzi o to ze nastawiłaś się na jednorazową przygodę i on powinien rano jak najszybciej chcieć się Ciebie pozbyć.(przynajmniej taki jest standard) a on nie dość że Cię nie wygania to zatrzymuje i jeszcze ma plany na wieczór. Ty po prostu nie spodziewałaś się takiego zakonczenia i bardzo się cieszysz? Jeżeli tak to ja Ci zyczę żeby z tej znajomości wyszło coś wiecej:) a jezeliby mu chodziło tylko o sex to by nie wyjeżdżał z żadnym kinem

Wy piszcie sobie dalej a ja dalej jestem u "mojego" A. i jest super:))) Spytal sie mnie nawet czy zostane u niego tez na te noc ale ja sie musze zastanowic bo w poniedzialek mam kurs i musze sie do niego przygotowac. ale liczy sie to, ze chyba jednak mnie lubi. a co bedzie potem zobaczy sie...:))

Gość dzej zi
I wlasnie takie szmateksy jada za granice, obciagaja po 15 minutach murzynom i robia nam opinie latwych dziewczyn...

Gość łooo matkooooo ile tutaj
zostan u niego, niech kolejną noc ma facet ruchanko za darmo. a co tam, raz sie zyje :)

Gość dzej zi
za to ja też jestem chętna a zaden mnie nie chce. No co ja mam robić, kasę za to zapłacić czy jak?:o

ja stawiam jednak na to,że autorka topicku nas podpuszcza....ma sporą fantazję i poczucie humoru.....hihihihi

Gość dzej zi
Kiepski poszyw:D Od teraz nie pisze na tym watku, takze kazdy moj post to podszyw

Gość łoo matkooooo ile tutaj
zrob sie na bostwo i idź do jakiegos pubu jak autorka watku. wystaczr, ze nogi rozlozysz , zaraz tlum sie zrobi :D

Gość dzej zi
idę sie zaspokoic przy zdjęciu mojego idola pana Rubika.:classic_cool:

Gość fifika
Ozesz kur......Szlag by trafil czlowieka......Co za ludzie!!!!!kurwa to kobieta sprzedajaca swoje cialo za kase?!!!!prawda? jesli jakas sie lubi piepszyc codziennie z innym to moze jest nimfomanka :-0 Ale jak sie zdarzylo lasce z kims przespac i na dodatek koles okazal sie porzadny to halo robicie!bo najlepiej powyzywac od szmat i dziwek!!!!!!!a jak facet zalicza ciagle inna to jest wielkim macho...:-0 zalosne!!!!!!!!!Ja swieta nie jestem ,mialam kilku partnerow ale za kurestwo tego nie uwazam .A autorce zycze jak najlepiej,mam nadzieje ze nie trafila na impotenta umysłowego bo jak czytam niektore wypowiedzi to az roi sie od takich!tacy swieci jestescie????????to do kosciola na msze a nie na kafe siedziec albo radio maryja sluchac !:-0 A nie wyzywac od kurw i szmat

Gość łoo matkooooo ile tutaj
musze przyznać ze ja też mam ochote.:classic_cool:

Gość bo tu sami
swiętojebliwi siedza.:classic_cool:

Gość dkvnsdvn
piepszyc???? Ile dziecko masz lat, 10? ROTFL:D:D:D

Gość mama wrażenie że autorka
prowokuje i jak widac skutecznie jej sie to udaje.;)

Gość fifika
wszyscy, ktorzy uwazają ze autorka topiku to dziwka to mohery

Autorko tego wątku --- jest dokladnie tak jak piszesz. nie spodziewalam sie ciagu dalszego po wspolnej nocy, bylam przygotowana ze rano szybko wroce do domu a tymczasem on widac bylo iz chcial bym zostala. Nie snuje zaraz wspolnych planow na przyszlosc, ale wydaje mi sie tez ze troche mu sie sposdobalam skoro chce bym u niego byla (mimo tego ze teraz pracuje wiec gdyby chcial to mialby super pretekst by sie mnie pozbyc) łooo matkoooo ile tutaj ---bawie sie wspaniale:)) z seksu czerpalam taka sama przyjemnosc jak i on wiec w jakimssensie i ja go wykorzystalam:))) Nikogo nie zdradzam, forsy od niego nie biore, po prostu spedzam mile czas wiec nie rozumiem niektorych tu moherskich rozumowan. Facet moze i jest ok ale jak dziewczyna cieszy sie seksem to zaraz jest porownywana do dziwki.

Gość fifika
jasne, ty tez go wykozrsystalas na swoj sposob. ty mu dalas dupy on ci dal.... wiadomo co :D pozdrawiam i baw sie dobrze

ja akurat jestem po Twojej stronie, a to czy się dobrze bawisz ssuko to było do dewoty - mohera z radia maryja która się kilka razy pode mnie podszyła:D:D ma zabawę. Baw się dobrze, a mohery niech dalej odprawiają tu egzorcyzmy :D

Gość bo takie kobiety w ogole
maja niezle skrzywiona psychike, podobnie jak prostytutki :)

Gość popieram powyzsza wypowiedz
I will tell you - F you all you moher sheit!!!!!

Gość popieram powyzsza wypowiedz
nie ta nade mna:(

Gość łooo matkoooo ile tutaj.
tak sie podniecilam przez tego podszywacza, ze sie normalnie zesram zaraz z przejecia albo co najmniej sraczki dostane :o

Kuraiko -- dzieki za mile slowo:)) wlasnie o to samo mi chodzi. nie sprzedaje sie za pieniadze, swoj dom mam i nikogo tez nie zdradzam. Do tej pory tez nigdy sie nie zdarzylo bym poszla z kims obcym do lozka. Owszem pare razy bylo tak, ze sie calowalam czy obejmowalam z kims nowo poznabym ale do seksu nigdy nie doszlo. ten byl jakby moim pierwszym razem. Zaczelo sie od gadki i po prostu cos miedzy nami wybuchlo. I nie zaluje tego nawet jesli nasza historia nie bedzie miec ciagu dalszego. Juz pisalam wczesniej, ze lepiej przezyc cos takiego choc jeden raz ale czuc ze sie zyje i czuje niz pojsc za glosem rozumu "bo co inni powiedza" i zyjac wg takich schematow byc wewnetrznie martwym.