Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Roma, bo jeszcze nie każdy wie, że "kiedy" oznacza "jak najpóźniej", "za ile" oznacza "za jak najwięcej (starań, kwiatów, pochlebstw, prezentów", a "po co w ogóle" oznacza "bo faceci to takie gnojki, które myślą tylko o seksie, więc czasami trzeba sie przełamać" :D:D:D:D Echhh, ten wdzięk kafeterii :D:D:D

kociczka😘 aha..i zaczyna się....teraz będzie wyzywanie od dziwwek i moherów, tak jakby były możliwe tylko dwie opcje:D...można być albo w zyciu dziwką totalną, albo moherem zakuptym w kajdany cnoty. innych opcji niet!!!!

roma to nie chodzi o podanie dokladnej ilosci dni czy miesiecy tylko o to zeby miedzy dwojgiem ludzi byla jakas wiez i zaufanie ok u jednych moze to byc szybciej u innych wolniej jest to sprawa indywidualna ale nie powiesz mi ze po kilku godzinach jest ok? wiec jest to czystko mechaniczny seks a nie kazdy taki toleruje

kyrrene, no dobrze, rozumiem, ale jeszcze mi nie wyjaśniłaś sprawy najistotniejszej...po co w ogóle ten cały seks?:D. za ile juz iwem, kiedy też, ale po co, no:D

pain,,,ja rozumiem Twoje racje.... ale zobacz, czy nie jest tak, że każdy czuje inaczej?także seks?ktoś potrzebuje więzi, ktoś przynajmniej pogadac i trochę poznać, a ktoś czuje po kilku godzinach dziką namiętność, którą natychmiast musi wyzwolić:D i teraz jest to sprawa tak indywidualna, że nie możesz osądzać Ty co tu jest normą, a co nie. Normy nie tylko wtedy, gdy ktoś cierpi, gdy ktoś robi coś po przymusem, gdy dzieje się krzywda. Jesli dwoje dorosłych ludzi tak własnie czuło i tak chciało po kilku godzinach to co innym do tego? widzisz tę różnorodność?

szacunek dla mnie to znaczy, ze cokolwiek robie to robie bo tego chce, a nie bo ktos mi kaze czy zmusza. A spedzic noc z A chcialam. I jeszcze raz mowie: to nie byla zadna propozycja, nasza znajomosc zaczelismy od normalnej pgawedki przy piwie a potem dalej sie potoczylo jak potoczylo... Nie wlaze pierwszemu lepszemu do lozka, zeby doszlo do czegokolwiek to musze cos poczuc najpierw, a do niego wlasnie poczulam i to silnie. Nie zwabil mnie zadnymi komplemencikami, slodkimi slowkami eccc. Zwabil (jesli tak mozna ujac) tym ze super sie z nim gadalo na kazdy temat: od zartow do gadek na tematy tzw powazne. I tym mnie wlasnie ujal (oprocz tego ze i ma ladna aparycje:))). Nie planowalam z nim pojsc do lozka, jak i nie planowalam potem tego, ze bedzie chcial bym zostala u niego. Nie spodziewam sie tego, ze zaraz mi sie oswiadczy, czy ze wogole ta znajomosc sie rozwinie. Jestem singielka, nikogo nie ranie, nikogo nie zdradzam wiec uwazam, ze mam prawo zyc tak jak mi sie podoba i tak bym byla zadowolona z zycia. Dla jednych to czekanie latami na tego jedynego (ktory czesto dosc dlugo nie nadchodzi jak widac po tym co czytam na kafeterii), dla innych to korzystanie z zycia i nie patrzenie sie "co powiedza inni". Moze nasza znajomosc sie rozwinie, a moze i nie, ale co przezylam to na zawsze bedzie moje.

Nefry, coś w tym jest :) Gdzieś czytałam, że to, czy osoba fizycznie się podoba, czy nie, decyduje się w pierwszej minucie bodajże...i jak nie, to niewiele pomoże :)

Co do JESLI TAK -- nie pochodze z prowincji, sama oprocz tego ze sie ucze to pracuje wiec nie potrzebne mi drogie przenciki. "moj" A ma zas prace, ktora nie wymaga wyjazdow, jest to normalna praca biurowa, zaden z niego biznesemen itp.. Takze twoja teoria o wyrwaniu sie do wielkiego swiata nie ma wogole racji bytu.

Menelka, nie masz prawa robić co chcesz:P jestes kobietą i masz się SZANOWAĆ :classic_cool: Pain, zapewniam Cię ze czasem ta więź w seksie po kilku fgodzinach jest większa niż po wielu miesiącach:P

nwet jeśli bedziecie razem : bycie dłużej ze soba też niczego nie gwarantuje, o gwałtach w małżeństwie nie słyszałaś? :( "Życie jest niebezpieczne, kto żyje, ten umiera". St.J.Lec

no to dyskusja zaczyna być jałowa - juz Ci bapisałam, ze nikomu nc do tego, co zrobiłaś, akceptujesz i cool ale przy okazji każdy ma prawo się ustosunkować jak postrzega takie scenariusze czerpiąc z własnych norm

pain, nie mówię o żadnej więzi po kilku godzinach.....mówię o namiętności, która może w kilka godzin powstać....więż,,to się buduje dłuuugo i nie tylko w łózku. więc mówię o namiętności i pożądaniu, które niektóym wystarczy by się kochać po prostu. i tyle. żadnej innej ideologii tu nie ma. wesoła menelka pisze przecież, miała ochotę, spodobali się sobie i tyle. miłe chwile nic więcej.

nawet jesli : tak, wiem, o czym mówisz, prawdopodobnie sama balabym się takiego manewru (raczej zaproponowalabym hotel), ale mimo wszystko różne rzeczy sie na świecie zdarzają, z tego, co sie orientuję, najwięcej aktów przemocy (w tym przemocy seksualnej) ma miejsce w RODZINACH, więc z punktu widzenia statystyki autorka zachowała sie bardzo rozsądnie :D

"faceci musieli by liczyc na trudnejszy seks gdyby po swiecie nie chodzilo tyle glupich dziewczat" coś w tym jest :-D

Gość JEST TAK
..ale prezencik był i z pewnością nie odmówiłaś!

Suka, w tam, ona jest tylko szczera i ma potrzebę się zwierzyć :-P p.s. ja bym zatrzymała takie info dla siebie :-D

Gość pseudo-nim
zniesmaczona o poranku napisała: 'jak myślisz dlaczego teraz jest dla ciebie miły? ma nadzieję na dalsze darmowe bzykanie i tyle' oczywiście ma rację - lepiej sobie zażyczyć za to kasę i ktoś taki chce nauczać moralności - pfffffff