Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość magdalen22
z kad wiesz:)

Gość magdalen22
nie oszukuj sie, dalas mu dupy :o

Gość A moze to nie ona
dała mu d..y tylko on jej potrzebny instrument?:classic_cool:

ciekawe jak wroci przegladnie sobie te brednie co tu piszesz i bedzie mial polew

Gość hahhahaahahaaaaa
gdgdgd a ja mysle ze ty tez jestes autorka postu!:OLudzie dajcie spokuj nie robcie jej radochy to prowokacjaaaaaaaaa

Gość dskjdkszdfcs
wlasnie nie zapomnij skasowac historii jak bedziesz od niego wychodzic :D

Gość magdalen22
co za baran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dzej zi
I tez nie bylo tak, ze ledwo sie poznalismy od razu rzucilismy sie na siebie. Najpierw gadalismy ze soba Dobre:D Teraz mozesz mowic, ze nie poszlas z nim od razu do lozka, bo najpierw gadalas z nim 2 godziny:D Kobieta, ktora rozklada nozki przed facetem, ktorego nie zna nawet pelnej doby jest latwiutka i sama siebie nie szanuje i to bez wzgledu na to czy tego chciala czy nie:D

Gość Żmyja
Mozemy sobie snuć przypuszczenia, czemu chce z Tobą spędzić dzień, ale co to da? Możliwości są na przykład takie: * ma nadzieję na nieco dłuższy "romansik" - np. weekendowy czy miesięczny :) * nie ma planów na weekend i woli spędzić go z tobą niż sam * uważa że skoro tak świetnie się gadało, i spędziliście z sobą spontanicznie noc, i jest fajnie itp., to ma głębsze znaczenie i może być wstępem do czegoś poważnego * głupio mu było tak cię wyprosić z mieszkania i udawać, że nic się nie stało

Gość hahhahaahahaaaaa
tak naprawde to ja jestem autorka i teraz mam z was idioci niezly ubaw :D

Gość a ja uwazam
ze nie mysli o tobie jak o dziwce tylko sie mu spodobalas....kazdemu sie zdarza z kims przespac i nie znaczy od razu ze to kurwienie :-0 zycze wam powodzenia :-) zakochac sie moze jeszcze podkreslam jeszcze nie zakochal ale skoro cie nie wyjebal z domu i potraktowal na prawde w porzadku to bedzie dobrze :-D

Gość prawdziwa księżniczka..
nie daje dupy z powodu czysto intelektualnego ;)

Nie sadze, ze mu bylo glupio by mnie wyprosic bo normalnie sam nalegal bym zostala. I sam chcial bym ten dzien spedzila z nim. Gdyby mu zalezalo mu na szybkim pozbyciu sie mnie powiedzialby raczej, ze ma dzis jakies rzeczy do zrobienia czy inny pretekst a tymczasem on z gory zaplanowal, ze chce dzis pojechac ze mna na zakupy i do kina.

Gość Żmyja
Oj zamknijcie się, dewotowate sflaczałe nudziary :O Jak kobiecie, nie będącej w związku trafia się taka romantyczna, gorąca noc z nieznajomym, to nikomu ona krzywdy nie robi, tylko dobrze się bawi i ubarwia swoje życie! Jeśli zrobiła to raz, a nie puszcza się notorycznie, to nie znaczy że jest dziwką... PS. uprzedzając pieprzenie wrednych landar: mi nigdy się taka przygoda nie zdarzyła, miałam tylko 2óch partnerów seksualnych więc nie jest tak że dziwka broni dziwkę

Gość ja pitoleeeeee
wolę tykac uroczego pana Zdzisia spod trójki!:classic_cool:

Gość zikzak
fajnie, ze jestes szczesliwa. oby ten stan trwal jak najdluzej. obawiam sie tylko, ze za pare dni zalozysz nowy topic na kafe o nieco innym, smutniejszym zabarwieniu. a facet, no coz, mily i to bardzo, ale zastanow sie dlaczego. moze jestes jedyna dziewczyna, ktora poleciala na niego

Gość kropiczka1
wesola menelka, facet jest mily, bo pewnie obsluzylas go od gory do dolu i chetnie by to jeszcze raz powtorzyl. Nigdy jednak nie zwiazalby sie z taka latwa panienka. Ale ok, widocznie tylko na tyle cie stac...

Nie wiem i nie obchodzi mnie czy jestem jedyna co na niego poleciala czy tez ma wielbicielki na peczki. Obchodzi mnie to, ze mnie sie podoba. Nie jestem zakochana po uszy choc juz troche sie zauroczylam tym jakie mial i ma podejscie do mnie. Jest szalenie cieply i opiekunczy. co jakis czas zaglada do mnie pytajac sie czy wszystko jest ok czy moze cos mi potrzeba:))) Z tego co mowil to pracuje w hotelu w administracji i teraz musi cos przygotowac stad zajal sie praca a mnie dal komputerek:))) Jestem naprawde pod wrazeniem:))))

Gość fifika
kurwa ludzie jestescie bezczeli!!!!!!nic tylko jechac po kims umiecie!!! zal zal i jeszcze raz zal :-0 ty sie nimi nie przejmuj bo to gadaja zazdrosne pasztety ktorych nikt by patykiem nie dotknal !!!!!czy jesli laska sie z nim przespala to jest kurwa? smieszni jestescie...albo nigdy potrzeby sexualnej nie czuliscie!!!a facetowi sie spodobala,to ze nie jest jakas cnotka niewydymka to tez dobrze bo chlopaka zaspokoi i nie bedzie szukal innej ,wasi faceci pewnie maja z 10 na boku bo wiecznie was boli glowa!albo jestescie tak zakompleksione ze tylko po ciemku i na misjonarza!!!!!!zal

Gość tom1980
Ale laski sa glupiutke:D Wystarczy podac im sniadanie, udostepnic komputer, a one juz sa pod wrazeniem. Dla faceta dto naprawde mala cena za porzadnego lodzika:P

Gość hahhahaahahaaaaa
ciekawe jak dlugo bedzie taki dobry i kiedy w koncu pokaze swoje prawdziwe oblicze

ok, Twoja sprawa...nie oceniam Cie :) skoro Ci to odpowiada to nie ma problemu..tzn.Ty nie masz problemu. A po Ci znac zdanie innych? po co piszesz akurat tutaj :) na kafe , gdzie tyle ludzi bluzga i rzuca haslami w stylu \"dziwka\"... milych wrazen ;)

Gość tom1980
fifika, nacpalas sie jakiegos ziela czy co?:O:O

Gość fifika
tak nacpalam sie :-0 ide stad bo wiekszosc to jacys zasciankowi ludzie szkoda sobie nerwow szarpac!!!!:-0

Gość fifika
p.s. zielsko sie pali jak bys nie wiedzial :-0 nie cpa 🖐️

Gość dgfdhtftfr
no i chyba ma do ciebie zaufanie zostawiajac cie sama w swoim mieszkaniu??