Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie no przeciez nie podpisze

Dziwne nawet nie krostki w okolicach intymnych.. Proszę o pomoc.

Polecane posty

Słuchajcie jakis czas temu zrobila mi sie jedna, pozniej druga niby-krostka w okolicach intymnych. Bylo to o tyle niepokojace, ze to nie dalo sie wycisnac i bylo dosc twarde. Dopiero po jakims czasie wyplynela z tego dziwna wydzielina... ok, zniknelo.. a teraz zrobilo mi sie cos takiego miedzy odbytem a małą. To juz nie jest normalne. Ide do lekarza w innej sprawie ale chcialabym wiedziec... moze ktos z Was tez tak mial? Czy to sie leczy czy to moze byc np od nie wiem, zapocenia, bielizny?... Z gory dziekuje za wypowedzi.

Czy to normalne?... czy to moze jakis objaw? dodam, ze mam klopoty z hormonami.

pomożcie, proszę...;(

Ale te pierwsze to były wewnątrz małej, rozumiesz... Poza tym ja tylko skracam i podgalam boki, wiec nie ma mozliwosci... ale ja jeszcze nie wspolzylam, na base nie chodze... kurcze, nie mialabym sie jak zarazic...

basen*

no wlasnie sie wybieram w zw. z nieregulranym okresem.. tylko, ze wstydze sie tych krostek... to takie.. krępujace.. co sobie lekarz pomysli:(

Gość klojkiolp
to normalne,może zaziębiłaś okolice intymne a może to od golenia.Zawsze używaj tylko jednej maszynki do golenia,a później ja wyrzucaj.Kup rivanol w żelu i zrób okład z gazy.powinno pomóc..

dziekuje Wam za wypowiedzi. Jesli to sie utrzyma do wizyty, to nie bedzie wyjscia, powiem lekarzowi, chociaz sie chyba spale ze wstydu... Dzieki, milego dnia